Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
SzalonaOna wrote:Kic, dmg, Maniaaa - o której jutro wizyty?
Ja jutro lecę na 9.50 usg (nie mogę się doczekać), a na 12.50 wizyta z kwalifikacja do zastrzyku z immunoglobulina
My mamy wizytę na 16.50 😱 ale mam stresa nie z tej ziemi, aż mi nie dobrze 🙈 jutro kontrola małej czy nie wdała się hipotrofia płodu, a ja panikuje bo sama od ostatniej wizyty czyli 3 tygodnie temu przytyłam zaledwie niecałe 0.5 kg 🙈 a czas mi się tak ciągnie 🙈 już bym chciała być po wizycie i odetchnąć z ulgą 🙈SzalonaOna lubi tę wiadomość
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 248g🩵 🥹
25.02 połówkowe . 408g idealnego chłopca 🩵👣🥹
05.03 489g małego Misia 🩵🐻
02.04 850g Skrzata 🩵👣
30.04 1507g chłopaka 🥹🩵
👩🏼28l
👨🏼34l -
Hej, przepraszam ze tak późno ale coś mi się z netem stało w tel i wg mi nie działał. Dopiero jak maz zadzwonił do operatora to ogarnęli.
Ogolnie wszystko dobrze, szyjka delikatnie sie skróciła ale jest twarda i zamknieta. Dali mi kroplówki i zostawili na noc pod obserwacje. Ale juz jest niebo lepiej i wlasnie jadę do domku. Z dzidzia wszystko wporzadku. Rosnie prawidłowo, waży ok 400g 😍😘 dziekuje za troskę 😘😘kic83, Ounai, madziulix3, Nikaa92, Zulugula, KarolinaMaria, Lalia, calanthe, Anet.kaa, Gagatka, SzalonaOna, Annia, Sylwucha, Stokrotka027, Edyciak, Karenira, kiniusia270, Ewa88 , kar_oliv, doomi03, Julik, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Inaa89 wrote:Hej, przepraszam ze tak późno ale coś mi się z netem stało w tel i wg mi nie działał. Dopiero jak maz zadzwonił do operatora to ogarnęli.
Ogolnie wszystko dobrze, szyjka delikatnie sie skróciła ale jest twarda i zamknieta. Dali mi kroplówki i zostawili na noc pod obserwacje. Ale juz jest niebo lepiej i wlasnie jadę do domku. Z dzidzia wszystko wporzadku. Rosnie prawidłowo, waży ok 400g 😍😘 dziekuje za troskę 😘😘To oszczędzaj się teraz, bo jeszcze za wcześnie na skracanie szyjki u Ciebie.
-
Ja karmiąc piersią uważałam tylko na te rzeczy co wzdymają czyli kapusta strączkowe itp i po tych produktach co uczulają jak pomidor, maliny, orzechy obserwowałam dziecko ale generalnie jadłam wszytko z zresztą moją położna od początku mi tłumaczyła że nie ma żadnej diety matki karmiącej. Dzieci po mm też mają kolki
Ps. Spełnieniam właśnie swoją zachociankę. Golonka trafiła do piecaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2020, 11:54
Lalia, calanthe, Annia lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Inaa89 wrote:Hej, przepraszam ze tak późno ale coś mi się z netem stało w tel i wg mi nie działał. Dopiero jak maz zadzwonił do operatora to ogarnęli.
Ogolnie wszystko dobrze, szyjka delikatnie sie skróciła ale jest twarda i zamknieta. Dali mi kroplówki i zostawili na noc pod obserwacje. Ale juz jest niebo lepiej i wlasnie jadę do domku. Z dzidzia wszystko wporzadku. Rosnie prawidłowo, waży ok 400g 😍😘 dziekuje za troskę 😘😘
Inaa, kochana!! Na takie wieści warto było czekać 😍😍😍 cieszę się, że już dużo lepiej i że dzidziuś w porządku 😍😍😍Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Ounai, Annia
To te pieluchy tak chwalicie??
Gdzie je kupujecie? Widzę, że są jeszcze droższe niż Pampers Premium.
Annia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:
Kicuś, ja je kupiłam w Rossmanie, była akurat promka i zapłaciłam chyba 26 zł za paczkę 👍kic83, Annia lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Kicuś, ja je kupiłam w Rossmanie, była akurat promka i zapłaciłam chyba 26 zł za paczkę 👍
Dziękuję 😘 jeszcze są widzę w promo!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:
Inaa89 ten twój operator to nas o zawał doprowadzi! Cieszę się, że już się uspokoiło. 😘Inaa89 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Motylku, prośba... wpiszesz mi wizytę na 20.10?
SzalonaOna lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
kic83 wrote:Ewa, Meggi
przepraszam, że nie pamiętam dla której z Was miałam sprawdzić, czy monitor oddechu nadaje się do materaca Chicco Next2me, sprawdziłam, i jest opcja włożenia pod materac (do środka) tego monitora.
My mamy taki zestaw
privat foto
i na spokojnie można włożyć go i działa.
O dzięki wielkie, właśnie chicco mam już, teraz myślę o monitorzeO ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:
Ja uzywam Lupilui teraz mała tez bedzie w nich chodzic.
I na skrzynki kupuje chusteczki nawilzane z Dady -
nick nieaktualnyZulugula wrote:Czy któraś z Was kupowala używany laktator medela i wymieniała części osobiste?
Ounai Ty tak robilas ale czy z medela czy lansinoh?
Mam pytanie dot medeli swing:
W zasadzie to tylko uzywany jest silnik i zasilacz, bo całą reszta można dokupić? Gdzie kupowalyscie konektor? Bo z tego co widzę to chyba tylko w serwisie medeli🤔 bo lejki butelki to spokojnie można dostac
Ja odkupilam swing uzywany od szwagierkiczesci zamienne znalazlam na jedynej stronie jaka sie wtedy wyświetlała w google, metler chyba - a to wlasnie chyba jest medela?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2020, 13:12
Nowastaraczka lubi tę wiadomość