Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
LaBellePerle wrote:Cześć Babki.
Przyszłam Was poinformować, że moja córeczka Wiktoria przyszła na świat 27.09 o godz 0:55, dostała 7 pkt., waga 1150 g i 36 cm. Jest wcześniaczkiem, ale na ten moment wszystko jest z nią okej, oddycha sama, jest wpierana jedynie tlenem. Codziennie noszę jej swoje mleko.
Kochana, jesteś niesamowita 😍😍😍 a Twoja córeczka to prawdziwa Mała Wojowniczka 😍😍😍 wszyscy tu trzymamy za Was kciuki i wierzymy, że będzie już tylko lepiej, a niedługo razem będziecie w domku 😍😍😍 dużo zdrówka dla Was 😍😍😍LaBellePerle, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Tajka, Miminu ma wzór Leśni przyjaciele w jelonki, zarówno z szarością jak i w mięcie 😉
I nowy wzór Jelonek 😁
A co do łóżka to zazdroszczę, bo śpiąc w takiej pozycji nie będziesz mieć problemów ze zgagą 😁👌
Jeśli chodzi o dostawkę, to ciut problem, bo owszem, dostawisz ją tylko ciężko będzie przymocować pasami 🤔 chyba zwykłe łóżeczko w sypialni to najlepsze rozwiązanie, albo dostawka ale jako łóżeczko a nie przy łóżku, wtedy zaoszczędzisz na miejscu w pokoju 👍Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2020, 15:30
-
Mój zdolny mąż i ja w 38tc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2020, 08:26
Nikaa92, kar_oliv, Sylwucha, Inaa89, Enigvaa, KarolinaMaria, Ulaa, casteam, Wik89, Zulugula, SzalonaOna, Iryska, Lelek, calanthe, Annia, dmg111, Lalia, Olla95, kiniusia270, Gagatka, Nowastaraczka, patrycja92, Ladyo, Evelle28, kkasia, Julik, Ewa88 , madziulix3, Maniaaa., Marti29, doomi03 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Przyszłam Was poinformować, że moja córeczka Wiktoria przyszła na świat 27.09 o godz 0:55, dostała 7 pkt., waga 1150 g i 36 cm. Jest wcześniaczkiem, ale na ten moment wszystko jest z nią okej, oddycha sama, jest wpierana jedynie tlenem. Codziennie noszę jej swoje mleko.
Gratulacje i duuuuzo zdrówka dla Was. Twoja corka to twarda babka juz od malego.....po mamie 😉LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
Moje wielkie gratulacje!
Z własnego doświadczenia wiem, że Wiktorie to wojowniczki!
Dużo zdrówka dla Was😘LaBellePerle, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kic 😍😍😍 Ty dzikusie ❤
Ale jesteś sexy łania 🤩 Biorę Cię!kic83, dmg111, Lalia, Nikaa92 lubią tę wiadomość
-
Kic poprostu odjęło mi mowe 😍😍 wow wow i jeszcze raz wow! Seksowna śliczna mamuska 🔥❤
Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Widac, że Wiktoria ma wolę walki 💪 Mała wojowniczka 😍 Gratulacje dla Was! 😘doomi03 lubi tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:Oczywiście:) domek będzie bardzo klasyczny nie lubię stylu nowoczesnego. Nie przemawia do mnie.
Mój mąż się o to wkurza ale będzie jak ja chce.
Zrezygnowałam z wielkim bólem z kominka bo ponoć ma być zakaz palenia w kominkach
Zawsze mozesz wstawic biokominek.my zrezygnowalismy z normalnego bo koszt to ok.15-20tys.
🔸28 lat
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualnyLaBellePerle wrote:Cześć Babki.
Przyszłam Was poinformować, że moja córeczka Wiktoria przyszła na świat 27.09 o godz 0:55, dostała 7 pkt., waga 1150 g i 36 cm. Jest wcześniaczkiem, ale na ten moment wszystko jest z nią okej, oddycha sama, jest wpierana jedynie tlenem. Codziennie noszę jej swoje mleko.LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaBellePerle, gratulacje ❤️ Duzo zdrowka, rosnij zdrowo Mała Kruszynko ❤️
Kic, nastepna...😍 No ja nie moge z Wami 😍
Tajka, my mamy Malma z Ikea a do tego wysoki materac i przy synku dostawka sie super spisała... w ogole Twoj rozklad pokoju jest jak nasza sypialnia 😂 my na czas jak Synek byl w dostawce podsunęliśmy lozko blizej okna - zamieniliśmy sie stronami z mezem, bo to moja strona byla 😂 a dostawke mielismy z prawej strony blizej szafy
Edit: dopiero zobaczylam, jakie wy macie lozko 😱😱😱 jak sie tak spi pod skosem ? 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2020, 16:16
kic83, LaBellePerle lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie nadrobię, przepraszam.
Czy po każdej kupie chodziłyscie myć pupę pod bieżącą wodę z umywalki? Kic pamiętam, że pisałaś, że kupa była u Was i 11 razy dziennie? Bo ja wycieram go Waterwipes/mokre waciki z ciepłej wody i nie wiem czy robię dobrze (przyjazne rady się pojawiają, że za każdym razem pod umywalke...)?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Dziewczyny a co myślicie o butelce Mimijumi? Niby trochę imitacja piersi matki, tylko cena trochę dosc wysoka..
Ja mialam z synkiem, bo mial chwilowy etap ze odrzucil mi butelki i nie chcial pic mojego mleka z butelek... A wiadomo - jak chcialam gdzies wyjsc to tragedia. Myslalam, ze ta butelka pomozenie pomogla 😂 wydalam kase w błoto, bo pozniej wrocil do picia z Aventa - a chodzilo mu o to, ze zeby sie napil z butelki ja musialam calowicie wyjsc z domu i chcia byc otulony 🙈 a ja wydawałam kase na butelki🤦🏼♀️