Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Stokrotka027 wrote:Anetka raczej nie 8 miesiąc.. jeszcze 7 od 32 idzie 8 przyjmując ze trwa on 4 tyg 32 - 36 masz 8 miesiąc 36-40 , 9 miesiąc tak logicznie patrząc.
No chyba ze liczysz jak niektóre strony ze ciaza trwa 10 miesiecy wiec wtedy masz 8 .
Mi apka pokazuje ze wg kalendarzowego jest 7 miesiąc a według "lekarskiego " 8 ale tam ciaza trwa 10 miesiecy 😉 -
patrycja92 wrote:Dzień dobry dziewczyny ☺️ Mam pytanie takie psychologiczne do Was, jak radzicie sobie ze strachem przed porodem? Myślicie o tym w ogóle?
Ja do wczoraj kompletnie się tym nie przejmowałam ale wczoraj na szkole rodzenia był aspekt psychologiczny porodu i niby wszystko pięknie ładnie ale chyba za dużo słów Pani użyła strach i ból.. i teraz ciagle o tym myśle spać pół nocy nie mogłam ze sobie nie poradze z bólem porodowym/ poporodowym i dzieckiem 🤦♀️
No masakra jakas 😔
Polecam stronę / grupe na fb Błękitny Poród... Babeczka (która swoją drogą miałyśmy okazję słuchać z Anetka na jednym z wykładów na targach i fajne wrażenie sprawiła).... Zajmuje się pomaganiem kobietom przygotować się do porodu, tak by na tyle ile to mozliwe przejść porod bez strachu, jednocześnie będąc świadoma jak poród może wyglądać zeby wiedzieć jak samej pomoc sobie i swojemu ciału przejść to najłagodniej albo chociaż z jakimś tam komfortem psychicznym. Myślę ze moze Cię zainteresowaćLalia, Anet.kaa, patrycja92 lubią tę wiadomość
-
Natisz,Zulu
Co do h&m to mi właśnie przyszło spóźnione zamówienie od nich.Zulugula lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dziewczyny
szaleństwo, chyba czuje zbliżający się hardcore z noworodkiem.
Od wczoraj oglądam filmy katastroficzne, mąż nie komentuje 😂
Wczoraj Dzień zagłady, dziś The day after tomorrow.
A już na tapecie na jutro mam 2012 😂dmg111, kiniusia270, Iryska, Anet.kaa, Lalia, Ounai, Enigvaa, Sylwucha, Inaa89, kar_oliv lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Dziewczyny
szaleństwo, chyba czuje zbliżający się hardcore z noworodkiem.
Od wczoraj oglądam filmy katastroficzne, mąż nie komentuje 😂
Wczoraj Dzień zagłady, dziś The day after tomorrow.
A już na tapecie na jutro mam 2012 😂kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
dmg111 wrote:Tej z napami od ounai: S
Z dolce sonno do karmienia mam Mki, bo S mi się opinały na brzuchu plus są krotsze, a nie chciałam świecić tyłkiem w szpitalu 😄dziękuję :*
dmg111 lubi tę wiadomość
-
dmg111 wrote:https://www.leroymerlin.pl/wanny-i-kabiny-prysznicowe/wanny-i-akcesoria/parawany-nawannowe/parawan-nawannowy-charm-3el-150-x-120-sensea,p446032,l2128.html
To jest ten, zdjęcia na żywo wrzucę wieczorem jak podejdę skontrolować pracę stolarzy, hahaPóki co nadal leżę
pojedziemy go obejrzeć
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Dmg 🙈😍
Masz szczęście, że już mam dla małego skarpetki w pandy, bo na bank bym kupiła 🤣🤣🤣dmg111 lubi tę wiadomość
-
dmg111 wrote:https://www.leroymerlin.pl/wanny-i-kabiny-prysznicowe/wanny-i-akcesoria/parawany-nawannowe/parawan-nawannowy-charm-3el-150-x-120-sensea,p446032,l2128.html
To jest ten, zdjęcia na żywo wrzucę wieczorem jak podejdę skontrolować pracę stolarzy, hahaPóki co nadal leżę
U mnie kolejny sukces, wyprasowałam kilka spodni dresowych synowi i kilka pieluch tetrowych. Brawo ja 💪 I niestety okazuje się, że spodnie dresowe z H&M się całe zmechacily a to pierwsze pranie. Muszę znaleźć fakturę i pójdę je reklamować. Bez jaj, 80zl za trójpak jednorazowek (i to na promocji). Z Next płacę niewiele więcej (100zł) i nic się nie dzieje, młody śmiga co najmniej pół roku. Już pominę fakt że jakość taka, że mąż myślał że to piżama 🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2020, 13:16
-
Muszę się wam pochwalić.
Jestem po spotkaniu z architektem nie możemy kupić w necie gotowego projektu domu bo dom musi być typowo pod miejsce ale omówiliśmy z nim to czego oczekujemy i w ciągu dwóch tygodni będzie miał dla nas pierwsze szkice.
Tak się cieszęOunai, Anet.kaa, Karenira, Marti29, kar_oliv, Lalia, dmg111, Ewa88 , doomi03 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas