Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
boo123 wrote:Kochane teraz już u mnie dobrze 🙂 wróciliśmy do starań tak na pełen gwizdek 🙂 był monit, męża znowu faszeruje suplami. Dajemy sobie czas do końca roku. Potem klinika.
Fajnie tu macie 🙂 będę częściej zaglądać.
Fajnie że wpadłaś💖 trzymam kciuki, ale niedługo tyle brzuszków się pozwalnia, że na pewno któryś złapiesz
Lalia, boo123 lubią tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Ależ dzisiaj cisza. To chyba taka przed burzą emocji? 😁
Ja cicho bo sie zajelam składaniem z moim starym tego nowego narożnika 😁 tzn ja nadzorowałam i rozszyfrowywalam instrukcje, a stary robił xD
Jeszcze jutro stolik musimy skręcić i będzie nasze małe gniazdko gotowe 😊Enigvaa, Karenira, Lalia, Ounai lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Irsyko
Ja bym wolała wywoływanie jak przy córce, a takto muszę czekać, stanie się coś czy nie...
Ja codziennie jeżdżę autem, a jak mi w aucie odejdą wody, a jak w przedszkolu jak będę odbierać córke dostanę skurczy, a jak w szpitalu powiedzą że jeszcze to nie to, żebym wracała? 🤦🤷 W Warszawie odsyłają że szpitala jeśli za małe rozwarcie, boję się tego, a chce ten szpital co wybrałam a nie żaden inny, widzisz ja mam takie rozkminki
Dzisiaj na szkole rodzenia położna mówiła ze w 2019 statystycznie odesłali 1% pacjentek na 7 tys porodów.. ale ile z tego prawdy to nie wiem 😔 tez się martwię tym ze mogą mnie nie przyjąć..
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
patrycja92 wrote:Dzisiaj na szkole rodzenia położna mówiła ze w 2019 statystycznie odesłali 1% pacjentek na 7 tys porodów.. ale ile z tego prawdy to nie wiem 😔 tez się martwię tym ze mogą mnie nie przyjąć..
W Warszawie co chwilę odsyłająmoje koleżanki, które prowadziły ciążę w szpitalu, który wybrałam zostały odesłane, a to że rozwarcie za małe,że nic się nie dzieje, a to że ciąża przenoszona to nie powód żeby iść na patologię,i takie tam inne. Nie jest łatwo.
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa ucichlam, bo się za robotę wzięłam 🤦♀️ cały pokój dzieci ogarnęłam. Umyłam okna, porządek w szafkach i zabawkach. Finalnie 5 worów poszło do śmieci, a kolejne 5 zaniosę zabawek do żłobka, bo szkoda wyrzucić, a dzieciaki się pobawia, bo nasi w domu już znudzeni. Jutro odwiozę dzieci i biorę się za resztę pokoi. Mam jeszcze w planach 0rzemeblowanie salonu i umycie całej reszty okien... Także życzcie mi powodzenia, żebym jutro nie usnęła po przyjściu do domu 😂😂😂
doomi03, Wik89, Inaa89, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Kochana
dużo sił, nic się nie denerwuj, pamiętam że nie lubisz być bez męża i to w szpitalu.
Wszystko będzie dobrze! Pisz nam na bieżąco co i jak.
Rozumiem, że kladą Cię na patologie?
😘SzalonaOna, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Tak, jestem na patologii. Nie chce tu być. Jutro rano po obchodzie będzie wiadomo coś więcej. Mam rozmawiać z lekarzem nt rozwiązania.
Koniecznie się wyśpij i najedz, żebyś miała siły dla swoich dwóch księżniczek jak na dniach przyjdą na świat ❤️😘
Jak warunki?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnySylwucha wrote:Tak, jestem na patologii. Nie chce tu być. Jutro rano po obchodzie będzie wiadomo coś więcej. Mam rozmawiać z lekarzem nt rozwiązania.
Głowa do góry! Odpocznij w nocy i relacjonuj nam jutro co się będzie działo jeśli będziesz mogła 😍 -
Sylwia, powodzenia! Obyś jak najszybciej wróciła do męża i Ateny, tylko już nie sama
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2020, 22:32
Lalia, Sylwucha lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Sylwucha wrote:Tak, jestem na patologii. Nie chce tu być. Jutro rano po obchodzie będzie wiadomo coś więcej. Mam rozmawiać z lekarzem nt rozwiązania.
Kochana tak jak Kic radzi, spróbuj odpocząć i się wyspać, a moze Twoje kochane kobry już niedługo znajdą się po drugiej stronie brzucha 😍. Czekamy jutro z rańca na wieści.Sylwucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:W Warszawie co chwilę odsyłają
moje koleżanki, które prowadziły ciążę w szpitalu, który wybrałam zostały odesłane, a to że rozwarcie za małe,że nic się nie dzieje, a to że ciąża przenoszona to nie powód żeby iść na patologię,i takie tam inne. Nie jest łatwo.
Ok ale chyba już jak się akcja zaczyna to raczej odsyłać nie będą ☺️ Brdzie napewno dobrze ☺️
Dziewczyny tak mówicie o tym przepływach a mi w sumie nic lekarz nie mówił na usg III trym.. i nie wiem mojego lekarza prowadzącego mam się zapytac czy jak?starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Położna powiedziała, że najwcześniej rozwiązanie środa, bo takie oblozenie. Warunki takie sobie, ale nie mam porównania. Pierwszy raz jestem w szpitalu. Jeszcze mam beznadziejnie wylicziny termin porodu i im wychodzi 37t4d i juz jestem wkurzona, bo może będą czekać do ich 38 tc Taka sama sytuacji jak u Anni. Nie lubię być bez męża.