Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kiniusia270 wrote:Ounai nie strasz 🤯 u braffiterki kupiłam 2 staniki 80E, gdzie normalnie nosze 75C a każdy był po 180 zł 🙈
Co do wagi to ja już dawno przestałam się tu wypowiadać bo już urodziłam a ważę 75kg. I w dodatku waga mi ostatnio wzrasta. Zdecydowanie za dużo jem słodkiegoMuszę z tym skończyć i wziąć się za siebie
BOY 2015
GIRL 2020 -
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:Nadzieja, ale piękny bobas 😍
Olla, super wiadomość, możesz odetchnąć. Kiedy Cię wypiszą, mówili coś?
Gagatka, współczujęnie dość że zawsze były jaja na nfz to teraz jest jeszcze gorzej przez ten covid. Ja jestem przerażona tym co się dzieje.
Lalia, jak uda mi się pójść do Biedry, a pasowałoby bo mam naklejki na książkę dla syna to biorę te majty! Są bombowe
Zapomniałam odwołać wizytę, bo wczoraj położna odpisała, że tak wygląda normalny odczyn poszczepienny gruźlicy i obudziła mnie dziś o 10 pediatra telefonem. Byłam tak nieprzytomna, że zastanawiam się jakich głupot jej naopowiadałam 😂
Ale, że Marta spala to zjadłam śniadanie, Wypiłam Femaltiker, napiłam się kawy i oproznilam zmywarkę. W międzyczasie dzwoniła moja mama. Ale zmieniałam Marcie pieluchę i nie odebrałam. Nie wiem czy chce mi się oddzwaniać.
Ounai, były chyba trzy różne 3paki od rozmiaru S do XL 😎👌
I tak na poważnie, to te majty są naprawdę fajne, bo nie wpinają się w poślad tworząc czteropak na tyłku, super się piorą i nawet nie widać ich pod ubraniem, bo już kiedyś kupowałam 😁
Zulu, to w takim razie chyba zamówię jednak S/M tych staników 🤔 skoro w L/XL miseczka jest taka sama, chyba że już teraz mi się cycki nie zmieszczą to wymienię na większe 😁 -
Chabur ma piękna bieliznę do karmienia i podobno jakościowo super! Słyszałam ze obsługa klienta tez niczego sobie, wystarczy napisać i idealnie dobiorą rozmiar! https://www.chabur.pl/kategoria/do-karmienia
SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLadyo wrote:Chabur ma piękna bieliznę do karmienia i podobno jakościowo super! Słyszałam ze obsługa klienta tez niczego sobie, wystarczy napisać i idealnie dobiorą rozmiar! https://www.chabur.pl/kategoria/do-karmienia
-
No ciężko powiedzieć kiedy mnie wypuszcza. Jutro pewnie się dowiem na 100% bo dzisiaj ten doktor stwierdził że wlasciwie mogłabym spokojnie wrócić do domu jutro bo szyjka nie będzie zagrozeniem A krwawienie uspokoi się nawet jak będę w domu leżeć i że przekaże i zapisze w karcie, wiec jak jutro lekarz dyzurujacy stwierdzi że się zgadza to pewnie jutro wrócę już do domu 😁
Ania81, Lalia, Ounai lubią tę wiadomość
💌 czekając na cud 💌
💌11cs
23.07 - Beta-hcg: 485.39 mIU/ml, Progesteron: 24.600 ng/ml
8.08 - 6+2 💓
18.09 - 12+1 krwawienie - hospitalizacja 😭
28.09 - 13+4 prenatalne spóźnione (według badania 14+1)- rozwastwienie
5.10 - 14+4 badanie kontrolne - prawdopodobnie dziewczynka 💗 (krwiak 6x2 cm)
5.12 - 23+2 - 700 g ( brak krwiaka ❤)
11.01 - 28+4 - 1800g kruszynki 🤣
03.02 - 31+6 - 2500g
22.02 - 34+ - 2900~3060 g
09.03 - 36+6 - 3500 g
16.03.21 -37+6 - narodziny córeczki o 10:45 ❤ 55 cm i 3470 gram szczęścia ❤
-
nick nieaktualnyOlla95 wrote:No ciężko powiedzieć kiedy mnie wypuszcza. Jutro pewnie się dowiem na 100% bo dzisiaj ten doktor stwierdził że wlasciwie mogłabym spokojnie wrócić do domu jutro bo szyjka nie będzie zagrozeniem A krwawienie uspokoi się nawet jak będę w domu leżeć i że przekaże i zapisze w karcie, wiec jak jutro lekarz dyzurujacy stwierdzi że się zgadza to pewnie jutro wrócę już do domu 😁
przynajmniej ja wolę, nie cierpię szpitali
Olla95 lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:I dobrze, w domku jednak lepiej jest leżeć.
przynajmniej ja wolę, nie cierpię szpitali
Oj tak. Zwłaszcza że oni mi więcej już pomoc nie mogą. Leki i leżeć. To w domu duuzo lepiej jakby nie patrzeć. I jedzenie lepsze 😂Lalia lubi tę wiadomość
💌 czekając na cud 💌
💌11cs
23.07 - Beta-hcg: 485.39 mIU/ml, Progesteron: 24.600 ng/ml
8.08 - 6+2 💓
18.09 - 12+1 krwawienie - hospitalizacja 😭
28.09 - 13+4 prenatalne spóźnione (według badania 14+1)- rozwastwienie
5.10 - 14+4 badanie kontrolne - prawdopodobnie dziewczynka 💗 (krwiak 6x2 cm)
5.12 - 23+2 - 700 g ( brak krwiaka ❤)
11.01 - 28+4 - 1800g kruszynki 🤣
03.02 - 31+6 - 2500g
22.02 - 34+ - 2900~3060 g
09.03 - 36+6 - 3500 g
16.03.21 -37+6 - narodziny córeczki o 10:45 ❤ 55 cm i 3470 gram szczęścia ❤
-
Cześć dziewczyny, można dołączyć? Trochę mi się głupio wbijać na ostatniej prostej ale widzę że macie tutaj bardzo fajną ekipę ♥️
Mam 28 lat, jestem z Nowego Sącza i czekamy na pierwsze dziecko. Staraliśmy się ponad rok 🙈 byłam pewna że to ze mną bedzie problem a okazało się że mąż miał bardzo kiepskie parametry spowodowane zapaleniem prostaty. Zaszłam w ciążę jeszcze przed końcem jego leczenia i przyznam że to dla mnie prawdziwy cudtrochę było nerwów na początku bo miałam schizy czy dziecko będzie zdrowe przy tym kiepskim nasieniu, ale póki co wszystko idzie książkowo, lekarz zadowolony więc ja też
Widzę że trwa dyskusja o stanikach, przed ciążą nosiłam 70E, teraz kupowałam 75H i jest średnio komfortowe pod biustem 🙈 więc noszę tylko na wyjścia, a po domu śmigam w topach z h&m. Seksowne są bardzo 😂 ale tak mnie bolą cycki że nie daję rady 🙈kiniusia270, Zulugula, Lalia, Inaa89, kic83, Ania81, calanthe, SzalonaOna, Nowastaraczka, kar_oliv, Fragaria, Wik89, Ounai lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
Suszarka wrote:Cześć dziewczyny, można dołączyć? Trochę mi się głupio wbijać na ostatniej prostej ale widzę że macie tutaj bardzo fajną ekipę ♥️
Mam 28 lat, jestem z Nowego Sącza i czekamy na pierwsze dziecko. Staraliśmy się ponad rok 🙈 byłam pewna że to ze mną bedzie problem a okazało się że mąż miał bardzo kiepskie parametry spowodowane zapaleniem prostaty. Zaszłam w ciążę jeszcze przed końcem jego leczenia i przyznam że to dla mnie prawdziwy cudtrochę było nerwów na początku bo miałam schizy czy dziecko będzie zdrowe przy tym kiepskim nasieniu, ale póki co wszystko idzie książkowo, lekarz zadowolony więc ja też
Widzę że trwa dyskusja o stanikach, przed ciążą nosiłam 70E, teraz kupowałam 75H i jest średnio komfortowe pod biustem 🙈 więc noszę tylko na wyjścia, a po domu śmigam w topach z h&m. Seksowne są bardzo 😂 ale tak mnie bolą cycki że nie daję rady 🙈
Witaj, witaj! ❤️ My to chyba „znam” się z wątków miesięcznych! 😊 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2020, 13:03
Tajka, Stokrotka027, Inaa89, Lalia, madziulix3, Suszarka, kiniusia270, Inga28, Karenira, Zulugula, kic83, Enigvaa, calanthe, Ania81, Gagatka, casteam, Nikaa92, SzalonaOna, doomi03, kar_oliv, Iryska, patrycja92, Ewa88 , Fragaria, Wik89, Ounai, kkasia lubią tę wiadomość
-
Suszarka, witaj, rozgość się 😁 daj znać na kiedy masz termin i czy spodziewacie się chłopca czy dziewczynki, nasza Szalona dopisze Cię do listy 👌
P. S masz świetny awatar 😍
Dmg, Zulu proszę szybko oglądać i usuwam 🤣
.. Zdjęcie..
Pół roku przed ciążą, 58kg, 163 cm wzrostu 😉
Nie cytujcie zdjęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2020, 13:38
dmg111, Zulugula, kic83, Suszarka, Enigvaa, Ania81 lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Różnica 1.5 tygodnia, to z większym brzuchem z przedwczoraj 😂
Edit: waga ta sama i tu i tu 🙈
O kurcze 😲😲😲 no to Julcia wyskoczyła w te 1,5 tygodnia 😍😍😍Stokrotka027, dmg111 lubią tę wiadomość