Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowastaraczka na tym etapie to nie wiadomo co boli.
Ja juz nie wiem czy to skurcz, czy maly wali mi w szyjke czy boli bo od wczoraj 2 nie bylo a najadlam się jak swinka wczoraj, niby mnie przeczyściło chwile temu ale nadal mam takie dziwne bole....masakra boje się że pomylę porod z czymś innym 😭😭😭 1Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Ok narazie lepiej. Dr google mowi ze to moze byc zwiazane z rozciaganiem sie miednicy i przygotowaniem do porodu ale ze mnie wczesniej nic bardzo nie pobolewalo to troazke przypanikowalam. Maly juz ma około 2700 wiec nacisk robi sie juz spory 🙈
Dziekuje za odpowiedzi, pocieszyłyscie mnie ❤Lalia lubi tę wiadomość
-
Nikaa92 wrote:Nowastaraczka na tym etapie to nie wiadomo co boli.
Ja juz nie wiem czy to skurcz, czy maly wali mi w szyjke czy boli bo od wczoraj 2 nie bylo a najadlam się jak swinka wczoraj, niby mnie przeczyściło chwile temu ale nadal mam takie dziwne bole....masakra boje się że pomylę porod z czymś innym 😭😭😭 1
Nie da się tego pomylić! 😉😂
Jak nie będziesz mogła oddechu złapać, nie będziesz mogła się wyprostować, będziesz chciała umrzeć bo tak będzie bolało to to tocalanthe, doomi03, Lalia, Nowastaraczka, dmg111, Zulugula, Stokrotka027 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
doomi03 wrote:Dziewczyny jak się jakieś skurcze pojawiają to czym wyciszyć? Ciepła kąpiel, no-spa, magnez?
Doomi
od 36tc to już nie powinno się wyciszać, ponieważ macica musi się przygotowywać do porodu.
Boli Cię coś?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
calanthe wrote:Zmienić pozycję, rozchodzić. Sama na takie napinania, a mam je baaaardzo długo, systematycznie biorę magneb6 3x2tab i może niekoniecznie kąpiel, ale prysznic (byle nie gorący!!!). Nospy nigdy nie brałam, więc w tej kwestii się nie wypowiem.
U mnie raczej nie napinania stricte, a taki bol lekko miesiączkowy chwytajacy na 2/4 minuty i puszczający i tak mi się kilka razy zdarzylo co ok 20 minut i trochę plecy przy zaczynają pobolewać. Nie wiem czy to jakieś skurcze czy co ale pojdę sobie ten ciepły prysznic wezmę, żeby przeszlo. -
Nadzieja94 wrote:Zaczynam pomału myśleć nad robieniem wyprawki i akcesori roznych dla małego.
Narszie mam wór ciuszków nowych i używanych czekają na wypranie wyprasowanie i nowa szafke i komodę
Kic jaką farbe używaliście na malowanie stoliczka do przewijaka?
Wgl jakiej farby polecacie do maloeania pokoju żeby nie śmierdziała?
Musiałam odnaleźć foto tej farby
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:Nie da się tego pomylić! 😉😂
Jak nie będziesz mogła oddechu złapać, nie będziesz mogła się wyprostować, będziesz chciała umrzeć bo tak będzie bolało to to to
Uff to to nie to xD chyba ze cos sie w nocy rozkreci bo czop z krwią juz od piątku sie wydała a internety mówią ze to juz blisko....zaczynam panikowac 😭😭 -
Karenira wrote:Dziewczyny szybkie pytanie. Przed chwilą widziałam żywą krew na papierze przy podcieraniu. Jak pojadę na IP to zrobią mi usg od ręki? Jechać? Do dziewczyn z Wrocławia. Gdzie najlepiej?
-
Przeraziłam się tak, że chce mi się płakać, ale już się trochę uspokajam. Jezu. Na co komu takie atrakcje. Umówiłam się na jutro znowu do lekarza. Może tym razem mi zrobi usg. Żeby było zabawnie z samego rana przyjeżdża pielęgniarka pobrać krew do NIFTY.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm