Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj miałam bardziej "aktywny" dzień. Przygotowywałam się do niego, leżąc cały tydzień, żeby szyjka i brzuch odpoczęły. Dzisiaj mieliśmy sesję brzuszkową. Miesiąc temu miała być tylko plenerowa. Dzisiaj od rana padało, więc jechaliśmy z zamysłem, że samo studio, ale ostatecznie pojawiło się kilka chwil bez deszczu i udało się zrobić studio i kilka ujęć w plenerze, w jesiennym lesie. Przebieranie się w samochodzie, w te ozdobne suknie to wyczyn 🤭
Sesja super, atmosfera też. Do tego makijaż i włosy, od razu lepiej się czułam 😁
Teraz piję gorącą herbatę z miodem, cytryną i witamina C profilaktycznie. Niby nie zmarzłam, bo dosłownie na 2 minuty wyskakiwałam z samochodu na dane zdjęcie, ale wolę się wygrzać, żeby nie złapać kataru bo w piątek wizyta u prowadzącego.Nikaa92, Suszarka, kic83, Inaa89, Wik89 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Lalia wrote:Ounai, ale łowy 😍😍😍 piękne te rzeczy!!
Ale jestem zachwycona, zwłaszcza że wychodziły po 25zl za zestaw sukienka+legginsy. Synowi dziś domówiłam w Next spodni dresowych, bo te z H&M idą do reklamacji - nie dość że takie cienkie, że wyglądały jak spodnie od piżamy, to jeszcze po pierwszym praniu na jednych spodniach z trojpaku porobiły się kulki
Przyszły też koszulki dla mnie ale tu nie ma co pokazywać. Wieloryb będzie wielorybem nawet jak ubierze się w koronki. Czas odstawić słodycze
Dziewczyny, bóle porodowe to tak jak Kic mówi, taki ból, że nigdy w życiu jeszcze nic Was tak niewiele bolało. On zaczyna się w podbrzuszu jak ból miesiączkowy, potem obejmuje jakby brzuch cały, krzyż i promieniuje do wewnętrznej części ud. Z automatu człowiek zaczyna kręcić biodrami, bo ma wrażenie że to jedyna rzecz która może przynieść ulgę i mnie zginało w pół. Tzn ja większość porodu spędzałam na stojąco teraz ale jak szedł skurcz to lapalam się za brzeg łóżka i taka zgięta kręciłam biodrami dopóki nie przeszło. Aleksander B-H miałam też bolesne i to było takie jak ból miesiączkowy. Też się zastanawiałam w myśl zasady, że każdy poród jest inny czy to nie to ale jednak jak był już właściwy poród to wiem, że ten ból wcześniejszy był z 50x słabszydoomi03, Lalia lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Dziewczyny, w ogóle Marta od wczoraj wysyła pierwsze świadome uśmiechy. Widać, że jest to jeszcze dla niej strsasznie trudne, ale to już nie są te grymasy przez sen, tylko naprawdę odpowiada uśmiechem na uśmiech 😍
Meggi110818, Karenira, Zulugula, Nowastaraczka, calanthe, Suszarka, SzalonaOna, kic83, kar_oliv, dmg111, doomi03, Ewa88 , Enigvaa, Stokrotka027, Lalia, Inaa89, Maniaaa., Wik89 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
dmg111 wrote:Ounai, kupiłam ten pajacyk "i really really really live my daddy" na wyjście ze szpitala ❤️
Mój mąż jak zobaczył go w koszyku to powiedział, że reszta go nie interesuje, ale pajac zostaje 😂
Karenira, a dużo tej krwi? Jeśli masz się stresować to lepiej jedź.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Meggi110818 wrote:Ja dzisiaj miałam bardziej "aktywny" dzień. Przygotowywałam się do niego, leżąc cały tydzień, żeby szyjka i brzuch odpoczęły. Dzisiaj mieliśmy sesję brzuszkową. Miesiąc temu miała być tylko plenerowa. Dzisiaj od rana padało, więc jechaliśmy z zamysłem, że samo studio, ale ostatecznie pojawiło się kilka chwil bez deszczu i udało się zrobić studio i kilka ujęć w plenerze, w jesiennym lesie. Przebieranie się w samochodzie, w te ozdobne suknie to wyczyn 🤭
Sesja super, atmosfera też. Do tego makijaż i włosy, od razu lepiej się czułam 😁
Teraz piję gorącą herbatę z miodem, cytryną i witamina C profilaktycznie. Niby nie zmarzłam, bo dosłownie na 2 minuty wyskakiwałam z samochodu na dane zdjęcie, ale wolę się wygrzać, żeby nie złapać kataru bo w piątek wizyta u prowadzącego.
Koniecznie nam pokaż efektyCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyDoomi i jak? Wyciszyło się?
U mnie w dzień względnie. A teraz. Znów brzuch twardy. Złapało mnie kilka skurczy. W ciągu dnia. Ale takich, że nie mogłam złapać oddechu. Myślę, że muszę więcej odpuścić, po prostu poleżeć... W piątek już usg, dotrzymam i zobaczymy. Co się u tej królewny dzieje 😍 -
nick nieaktualnyMeggi.- czekamy na zdjęcia z sesji ❤️
Nowastaraczka - kiedy masz kolejna wizytę?
Kic - trzymam kciuki za pomyślne wieści jutro 😍 oby. Szyjka ruszyła z kopyta i zapowiadało się na poród 💪
Maniaa - jutro czekamy na info, czy królewna nadal będzie kruszynka, czy troszkę udało się jej przybrać....
Natisz - Ty też się pochwal po jutrzejszej wizycie
Ladyo - głowa do góry i czekamy jutro na zdjęcie kropeczka z bijącym serduszkiem 😍❤️kic83, Maniaaa. lubią tę wiadomość
-
Ounai
Ty to mega obrotna jesteś, sprzątanie, prasowanie, obiad, odbieranie z Martą Tymka, do tego zakupy dla dzieci, bycie na forum aktywną.
Jeszcze gdybyś powiedziała, że jeszcze męża bzykasz bo masz czas i ochotę to bym to podsumowała "no way" ktoś taki nie może istnieć 😘
Chapeau bas!Nikaa92, Ounai, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
SzalonaOna wrote:Doomi i jak? Wyciszyło się?
U mnie w dzień względnie. A teraz. Znów brzuch twardy. Złapało mnie kilka skurczy. W ciągu dnia. Ale takich, że nie mogłam złapać oddechu. Myślę, że muszę więcej odpuścić, po prostu poleżeć... W piątek już usg, dotrzymam i zobaczymy. Co się u tej królewny dzieje 😍
Koniecznie więcej leżenia i duuuzo magnezu 😉SzalonaOna lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
SzalonaOna wrote:Doomi i jak? Wyciszyło się?
U mnie w dzień względnie. A teraz. Znów brzuch twardy. Złapało mnie kilka skurczy. W ciągu dnia. Ale takich, że nie mogłam złapać oddechu. Myślę, że muszę więcej odpuścić, po prostu poleżeć... W piątek już usg, dotrzymam i zobaczymy. Co się u tej królewny dzieje 😍
Jeszcze tak niezbyt... Może to faktycznie te bolesne BH jak dziewczyny mówią.
Wzięłam cieply prysznic tyle ile mi starczyło ciepłej wody bo mamy niestety z boilera i to w dwóch taryfach dziennie grzane tylko, a chlopy zdazyli mi już jej trochę zużyć. Jeszcze sobie przed prysznicem rzygnelam, czemu nie xD. Wzięłam teraz no spe i spróbuje zasnąć. Może akurat się uspokoi wszystko mam nadzieję -
Dziewczyny ale się wkurzylam.. właśnie zobaczyłam ze dostałam gondole wersje 2.0 ale spacerówkę i stelaż 1.0 .. a miało być wszystko 2.0.. na paragonie jest tylko ze wózek cybex jeremy nie ma wyszczególnione ze to 2.0 .. teraz pytanie czy ja się jutro wykłócę o swoje .. i myśle szczerze ze sklep specjalnie mnie oszukał bo gondola rozni się bardzo 1.0 od 2.0 i rzeczywiście tu dostałam 2.0 a stelaż i spacerówka to są tak kosmetyczne szczegóły ze gdyby nie to ze miałam te spacerówkę z synem i zobaczyłam ze to to samo to pewnie bym się nie zorientowała .. a jednak wersja 2.0 jest dużo droższa .. po prostu mnie oszukaliDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️
-
nick nieaktualnyMeggi110818 wrote:Koniecznie więcej leżenia i duuuzo magnezu 😉
ale jakoś mnei niepokoja te moje bóle
Strasznie boli mnie krzyż, mała się rusza mniej, a chwilami sama nie wiem jak leżę, czy to macica się stawia, czy mała się wypycha....
3 ciąża, a ja nie jestem w stanie powiedzieć, co się dzieje 🙀 -
SzalonaOna wrote:Staram się
ale jakoś mnei niepokoja te moje bóle
Strasznie boli mnie krzyż, mała się rusza mniej, a chwilami sama nie wiem jak leżę, czy to macica się stawia, czy mała się wypycha....
3 ciąża, a ja nie jestem w stanie powiedzieć, co się dzieje 🙀
Może musisz więcej odpoczywać .. na pocieszenie - mi się ciagle macica stawia ( choć mniej niż w pierwszej ciąży ) i całe szczęście póki co nic się chyba złego nie dziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2020, 22:06
SzalonaOna lubi tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Mamuśki co na ból gardła w ciąży? Czuje że zaczyna mnie boleć..Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
SzalonaOna wrote:Casteam - wiesz już kiedy masz wizytę?
Fragaria - a Ty kiedy podglądasz dzieciątko?
Iryska - masz jakieś wieści, czy może puszcza Cię jutro do domu? Jak laktacja? Jak sobie radzisz?
Jutro o 11:45 😉SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙