Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikaa92 wrote:Skurcze nadal są jak dla mnie bolesne bo potrafią złamać mnie w pol a jak siedzę to juz wogole jakby mi ktoś wiercił w miednicy wiertarka. Wyciszyly sie jeżeli chodzi o częstotliwość. I znów byla ta głupia lekarza z zapytaniem czego się boję, robią ze mnie wariatke jak nic....i ciągle pierdzielenie ze co pani zrobi jak dziecko nie będzie spało 2 doby....to mój ostatni raz w tym szpitalu.
Masakra.
Jedziesz dziś do drugiego szpitala?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Iryska wrote:Hej. Nie nadrobię was dzisiaj. Ciężka noc za nami, spalismy chyba dwie godziny w nocy. Wczoraj w dzień i dziś ładnie je z piersi i zasypia po zjedzeniu, a w nocy miałam wrażenie że nie umie i że jest bardzo głodny bo nie spał i niespokojny był. W końcu nad ranem daliśmy mu mm i zasnął wtedy. Taki biedny jest, malutki, wszystkie ubranka są za duże, mąż pojechał szukać mniejszych.
Nika , współczuję Ci tej sytuacji, ile można czekać na poród? Jakiś dziwny szpital... Trzymam kciuki za Ciebie i malucha 😘
Irsyko
wszystko przyjdzie z czasem, musicie się siebie nauczyc, na spokojnie.
Odpoczywaj wtedy kiedy Synek śpi, nie ogarniaj wtedy domu czy obiadu 😚
Regeneruje się.
Mąż pojechał szukać rozmiaru 50?Iryska lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Nika współczuję bardzo. Jedź do innego szpitala.
Mój mąż deklaruję się że będzie mi pomagał i ze ustalił w pracy ze bierze wolne jak mały sie urodzi. Mam nadzieję że nic w tej kwestii się nie zmieni.
Tak wygląda mój brzusio a w centrum uwagi moja przylepa 🥰😁😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2020, 13:18
Lalia, Inaa89, Zulugula, kic83, Gagatka, Iryska, doomi03, kar_oliv, KarolinaMaria, Nikaa92, dmg111, Sylwucha, Suszarka, patrycja92 lubią tę wiadomość
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Nadzieja, cudny brzusio💙
Inaa, super wyglądasz 🤩
Nikaa, to jest dramat, ten szpital i personel 😲
Doomi, cudny kocyk, a jaka wspaniała pamiątka 😍
Irysko, świetnie sobie radzicie 💪 super, że mąż wspiera ♥️Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Inaa co masz wytatuowane na obojczyku jesli można wiedziec?
No te staniki są zaskakująco spoko!
Mam jeszcze po boku na zebrach takie drzewko z imionami dzieci i datami narodzin.
Wiem ze nie każdy przepada za tatuażami i uwaza to za zlo a osoby mające krytykuje, sama kiedys bylam przeciwna ale tak jakoś mnie kiedyś natknęło i sobie zrobilam 😉
Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Inna
cieszę się że stanik pasuje 😚Inaa89 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Zulugula wrote:Iryska a jak cycuszki, bolą?
Świetnie sobie dajecie radę 💪 mamcia drobna to i dzieciątko drobne🥰 pokaż potem co tata wybrał 😀12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Zulugula wrote:Dokładnie , to jest piękne
my niestety nic takiego nie mamy narazie, z takich robionych ręcznie to tym bardziej, choc dziadek cos mówił o karuzeli , że bedzie robil ale babcia się pochorowala, więc nie ma na to czasu pewnie. ubolewam tez, że np nie zachowały się nasze kocyki dzieciece czy łóżeczka. Jedynie mam swoje maskotki i książeczki, w sumie to tez jest cos i fajna pamiatka, mam nadzieję, że moj synek polubi tez mojego ulubionego zająca maskotkę 😁 tylko muszę mu oko pomalowac, bo się zdarło i trochę straszy 😂
U moich dziadków na wsi, w takiej dobudowce gospodarczej caly czas leży wielki różowy miś/pies, którego dostałam na mój roczek 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2020, 12:51
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikaa92 wrote:Dostalam zastrzyk w tylek i nawet pomógł wyciszył skurcze tak ze trochę pospałam. Jestem po obchodzie i nie uwierzycie usłyszałam ze mam się pakować i wracać do domu i czekać w domu. Gdzie gdyby nie zastrzyk to bym 3 dzien byla na nogach bez snu. Brak mi słów na to wszystko. Mam dość
-
nick nieaktualnyAle macie przeboje.
Ja sie ciagle mecze z tym kaszlem 😭 to jest jakies niepojete. W dzień jeszcze jakos funkcjonuje ale w nocy jak leze w jednej pozycji to masakra - nie jestem w stanie sie podnieść ani zmienic pozycji. I dlatego dzisiaj spalam na kanapie. Bylo mi najwygodniej.
Do tego tak spuchlam ze nie moge założyć spodni i chodze w pizamie 😩
Niech juz sie to wszystko skonczy
-
nick nieaktualny
-
Motylku, ja od rana pościeliłam łóżko i uruchomiłam zmywarkę 🤦♀️😅
Nie wiem, jakiś mam taki zamulający dzień, że masakra 😬 nie chce mi się czytać, nic oglądać, sprzątać, leżę i wegetuje 🤷♀️ -
nick nieaktualnyLalia wrote:Motylku, ja od rana pościeliłam łóżko i uruchomiłam zmywarkę 🤦♀️😅
Nie wiem, jakiś mam taki zamulający dzień, że masakra 😬 nie chce mi się czytać, nic oglądać, sprzątać, leżę i wegetuje 🤷♀️
A za pół h i tak zbieram się po dzieciWik89 lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj pisałam jak to się super czuję w ciąży, a dziś mam migrenę, także tego 😂😂 chyba przez zmianę pogody, bo u mnie wyszło słońce. Cieszę się, że jutro wizyta i zobaczę jak malutka rośnie. Popołudniu planuję się zdrzemnąć.
Irysko, a jak rana po CC? Dalej jesteś obolała?
Motylku, każdemu należy się taki dzień laby.Lalia, SzalonaOna lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
O rany dziewczyny, ale zapierniczacie z pisaniem 😁
W życiu Was nie nadrobie 😂Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość