Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Zamówiłam właśnie pieluszki tetrowe i flanelowe...
ciekawe jak przyjdą, czy będą w porządku.
ja musze dokupic tetrowe
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Co do kikuta to moja położna kazała mi kupić mały siprytus i go rozpuścić tak żeby było ok 70 % maczać w tym patyczek i przemywać
-
Sylwucha wrote:Dziewczyny, ja dziś do Was w temacie, który od początku mnie przerażał. Kikut! 😱
Jednej dziewczynce wczoraj odpadł, a drugiej trzyma się jak cholera i podkrwawia 😑 Dlaczego tak jest? Czy tak się zdarza? Pisałam do połoznej, ale na razie cisza.
Nikaa92, jeszcze nie zdążyłam pogratulować! Piękny synek.
Inga, nie zdążyłam na zdjęcie, ale jestem pewna że wyglądałaś pięknie.
Marta dziś grzeczna, dałam radę zrobić obiad sama z dwójką dzieci. Przyszły kolejne smoczki. Nie tknie żadnego, widzę, że problemem jest silikon. Ciężki tematSylwucha lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Jednorożec89 wrote:Co do kikuta to moja położna kazała mi kupić mały siprytus i go rozpuścić tak żeby było ok 70 % maczać w tym patyczek i przemywać
Annia, kar_oliv lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai wrote:Może się zdarzyć że podkrwawia, wtedy popsikaj octeniseptem, wytrzyj gaźnikiem jalowym i bardzo dokładnie osusz. Jej to nie boli, więc tym się nie martw.
Nikaa92, jeszcze nie zdążyłam pogratulować! Piękny synek.
Inga, nie zdążyłam na zdjęcie, ale jestem pewna że wyglądałaś pięknie.
Marta dziś grzeczna, dałam radę zrobić obiad sama z dwójką dzieci. Przyszły kolejne smoczki. Nie tknie żadnego, widzę, że problemem jest silikon. Ciężki temat
My, kobiety jesteśmy siłaczkami.
A są inne smoczki niż silikonowe? -
Sylwucha wrote:Dzięki Ounai 😘
My, kobiety jesteśmy siłaczkami.
A są inne smoczki niż silikonowe?
Kiedys widzialam z kauczuka, ale nie bardzo mnie interesowaly wtedy smoczki wiec nie wiem jak z nimi 🤔Sylwucha lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem po pionizacji ale za długo nie postalam tylko zrobiłam ze 2 kroki w przód tak mnie ciągnie rana 😩 Wcześniej udało mi się pospać ze Stasiem 2 godziny, niestety jeść nie chciał 🧐 Dzięki Bogu za leki przeciwbólowe- co godzinę mam kroplówkę 🥳 Dzisiaj cały dzień na czczo, jutro płynna dieta. Marzy mi się prysznic ale nie jestem jeszcze na siłach😐 Na sali jestem cały czas sama także mam ciszę i spokój 😍
Suszarka, KarolinaMaria, Lalia, Zulugula, Annia, Iryska, Wik89, Sylwucha, Karenira, Inaa89, kar_oliv, Ounai, Gagatka, Ewa88 , dmg111, Enigvaa lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Kiniusia, jesteś niesamowicie dzielna! Cieszę się, że pospaliscie ze Stasiem 💙
A tak w ogóle teraz dopiero zauważyłam w Twojej stopce, jesteś rocznik '94?😁kiniusia270 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykiniusia270 wrote:Jestem po pionizacji ale za długo nie postalam tylko zrobiłam ze 2 kroki w przód tak mnie ciągnie rana 😩 Wcześniej udało mi się pospać ze Stasiem 2 godziny, niestety jeść nie chciał 🧐 Dzięki Bogu za leki przeciwbólowe- co godzinę mam kroplówkę 🥳 Dzisiaj cały dzień na czczo, jutro płynna dieta. Marzy mi się prysznic ale nie jestem jeszcze na siłach😐 Na sali jestem cały czas sama także mam ciszę i spokój 😍
a nawet sucharków Ci nie dali?
-
KarolinaMaria wrote:LaBellePerle, jak Twoja Wiktoria? Ile czasu spędzi jeszcze w szpitalu?
To ciezko przewidziec, musi wazyc min. 2 kilo, sama jesc, oddychac i utrzymywac cieplote ciala
Ale Wiki radzi sobie swietnie, z dnia na dzien potrzebuje mniej tlenu, jest na dobrej drodze do zostawienia nCPAPu, wyniki ma prawidlowe, ladnie przybiera na wadze. No i jest sliczna, nozki to ma dluuugie jak modelkaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2020, 17:34
Annia, Inga28, Zulugula, Evelle28, Nowastaraczka, Suszarka, SzalonaOna, Wik89, kic83, Sylwucha, Karenira, calanthe, Inaa89, Lalia, kar_oliv, Ounai, casteam, Gagatka, Ewa88 , Stokrotka027, dmg111, doomi03, Enigvaa, Fragaria lubią tę wiadomość