Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Kauczuk, ale dla niej obojętne co. Wszystko co nie jest cyckiem odrzuca. Królewna nie zadowoli się podróbką 😂 Nie wiem czy jest sens jeszcze próbować. Kupiliśmy jej mam, difrax, nuk, avent, Lovi, Bibs, dr Browns, Tommee Tippee. Żadnego nie chce. Z butelką też jest problem.
LaBellePerle ja już się czuję w porządku. 🙂 Wpadaj do nas częściej z wieściami co u Wiktorii.
Riki, spokojnie. Niestety tak będzie, że w ciąży często zamartwiamy się o wszystko na zapas. Który tydzień u Ciebie?
Kic, jak u Ciebie? Poranny bzyk dał jakiś efekt?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulu, no to faktycznie podzialaliscie👌👌👌
U nas też pracowicie, bo upiekłam tartę z jabłkami, posprzatalam łazienkę (mieszkanie ogarnęłam wczoraj), odkurzyłam i umylam podłogi, byłam w aptece, zrobiłam dwa prania i wyprasowałam rzeczy z dwóch poprzednich, a mój mąż...jest dzisiaj 12h w pracy, więc też ciężko pracował 🤣
LaBellePerle, Wiki jest niesamowitą małą wielką wojowniczką 😍😍😍 a Ty kochana masz w sobie tyle siły, że nie mam wątpliwości po kim Wiki jest taka dzielna 😍💪LaBellePerle, Gagatka lubią tę wiadomość
-
7 tygodni 😮 to już muszę zamawiać, a imię nadal nie wybrane. 😯
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
Annia wrote:Ounai nie pocieszę Cię, moja przyjaciółka ma obecnie 5miesieczna pannicę, która nie akceptuje ZADNEGO smoczka, butelki, tylko cyc. Jak mama wychodziła to tylko z takiego kubeczka do karmienia zjada.
LaBellePerle ja już się czuję w porządku. 🙂 Wpadaj do nas częściej z wieściami co u Wiktorii.
Riki, spokojnie. Niestety tak będzie, że w ciąży często zamartwiamy się o wszystko na zapas. Który tydzień u Ciebie?
Kic, jak u Ciebie? Poranny bzyk dał jakiś efekt?
Nic a nic ;/
Obejrzymy spokojnie the Voice, jutro sprawdzę czy wszystko mam w torbie i w poniedziałek szpital.
Jak u Was dziś Aniu?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia wrote:Ounai nie pocieszę Cię, moja przyjaciółka ma obecnie 5miesieczna pannicę, która nie akceptuje ZADNEGO smoczka, butelki, tylko cyc. Jak mama wychodziła to tylko z takiego kubeczka do karmienia zjada.
Kic, jak u Ciebie? Poranny bzyk dał jakiś efekt?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2020, 20:02
Starania od 2018
14-15 tydz💔,8tydz💔,5 ciąż biochemicznych
Hashimoto,nk 22,kir aa
👨🦱Polimorfizm apal genu igf 2 w obu allelach
Leki luteina,duphaston,encorton,accofil,heparyna,acard -
Ounai, Sylwia, Annia
pokażecie mi proszę te swoje śpiworki polarowe/pajace na teraz na spacer do wózka, które zakładacie? (w wolnej chwili)
Dziękuję 😚Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Kic, mąż był coś koło 15. Trochę pogadaliśmy. Okazuje się, że to wina dezorganizacji innego działu. Powiedziałam mu tak na spokojnie, że musi z nimi pogadać, że jakoś muszą się zorganizować, bo to się tak nie da, żeby on codziennie wracał późno do domu i jeszcze robił w weekendy. Tym bardziej że niedługo ruszy produkcja tych części i co wtedy? Mówi, że już im powiedział że to doraźne wyjście i że rozmawiał też ze swoim szefem, żeby go poparł. Naprawdę, Ci goście z tamtego działu są niepoważni. I tu już nawet nie chodzi o to, że on jest do późna. Już pominę fakt, że Marta zaczyna płakać jak on do niej zaczyna mówić, nie wiadomo dlaczego. Ale on wraca do domu i jest bezużyteczny. Dziś cały dzień nam uciekł bo był tak padnięty że po obiedzie poszedł spać. Ja jestem padnięta bo cały dom na mojej głowie, nawet na zakupy wspólnie nie możemy wyjść bo już dzieci idą spać jak je robi, zostaje nam niedziela, ktora też ucieka bo nadganiamy porządki. No bez sensu totalnieBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Kic, jak u Ciebie? Poranny bzyk dał jakiś efekt?BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai też Cię niestety nie pocieszę. Moja bratowa teraz nie dawno swoją dwulatkę odstawiła od cyca bo młoda od początku nie akceptowała ani smoka ani butli
-
Lalia tak, rocznik 94
Z jedzenia zaproponowali kasze manna ale jakoś nie miałam na nią smaka i podziękowałam.
Młodego przywieźli mi 2 godziny temu trochę possał przez nakładki bo nie miał ani odruchu ssania ani nie chciał otwierać buzi był cały spięty 😩 a do tego jeden z moich sutków jest wklęsły ;/
Mam uczucie ze szwy ciągną niesamowicie, kolejne przeciwbólowe o 23 dopiero i nie wiem czy już nie przejdą na tabsy
Spróbuje się zdrzemnąć póki On śpi 😅👶SzalonaOna lubi tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Ounai wrote:Kic, mąż był coś koło 15. Trochę pogadaliśmy. Okazuje się, że to wina dezorganizacji innego działu. Powiedziałam mu tak na spokojnie, że musi z nimi pogadać, że jakoś muszą się zorganizować, bo to się tak nie da, żeby on codziennie wracał późno do domu i jeszcze robił w weekendy. Tym bardziej że niedługo ruszy produkcja tych części i co wtedy? Mówi, że już im powiedział że to doraźne wyjście i że rozmawiał też ze swoim szefem, żeby go poparł. Naprawdę, Ci goście z tamtego działu są niepoważni. I tu już nawet nie chodzi o to, że on jest do późna. Już pominę fakt, że Marta zaczyna płakać jak on do niej zaczyna mówić, nie wiadomo dlaczego. Ale on wraca do domu i jest bezużyteczny. Dziś cały dzień nam uciekł bo był tak padnięty że po obiedzie poszedł spać. Ja jestem padnięta bo cały dom na mojej głowie, nawet na zakupy wspólnie nie możemy wyjść bo już dzieci idą spać jak je robi, zostaje nam niedziela, ktora też ucieka bo nadganiamy porządki. No bez sensu totalnie
A nie ma szansy na jakąś panią do sprzątania?
Na kogoś kto Wam pomoże?
Moja koleżanka jak była dwójka dzieci to wzięła sobie i właśnie panią do sprzątania i do tego nianie na 2h/3h w ciągu dnia żeby jej poszła na spacer z jednym dzieckiem, zrobiła małe zakupy.
Wiem, że u Was nie ma problemu z pieniążkami, to może warto to rozważyć?
Ja byłam taka samotna po urodzeniu córki jak mąż po 2 tygodniach wrócił do pracy ,czułam się taka bezradna i źle bo wracał o 18 a ja padałam z wyczerpania i ani jedno ani drugie nie miało sil na nic.
Teraz bogatsi o doświadczenie chcemy żeby było nam łatwiej.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Jutro rzutem na taśmę przychodzi do nas Pani od sprzątania 🏠
A w poniedziałek szpital 🏥Lalia, SzalonaOna, Ounai, doomi03, Wik89, kar_oliv, Enigvaa, Inaa89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:A nie ma szansy na jakąś panią do sprzątania?
Na kogoś kto Wam pomoże?
Moja koleżanka jak była dwójka dzieci to wzięła sobie i właśnie panią do sprzątania i do tego nianie na 2h/3h w ciągu dnia żeby jej poszła na spacer z jednym dzieckiem, zrobiła małe zakupy.
Wiem, że u Was nie ma problemu z pieniążkami, to może warto to rozważyć?
Ja byłam taka samotna po urodzeniu córki jak mąż po 2 tygodniach wrócił do pracy ,czułam się taka bezradna i źle bo wracał o 18 a ja padałam z wyczerpania i ani jedno ani drugie nie miało sil na nic.
Teraz bogatsi o doświadczenie chcemy żeby było nam łatwiej.
Ogólnie ostatnio stwierdziłam że muszę się zastanowić na czym mi zależy bardziej i odpuszczam pewne rzeczy. Np mniej sprzątam, zostawiam ogarnianie na weekend ale siedzę i bawię się z Martą albo Tymkiem. Myślę że fajny kontakt ze swoimi dziećmi zlapalam. Za to martwię się, bo mąż się od nich odsuwa. Dlatego też ostatnio mniej mnie tutaj, bo wolę spędzać czas z nimi niż na forumalbo ogarnąć sobie szybko dom żeby mieć potem czas dla nich
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai wrote:Kauczuk, ale dla niej obojętne co. Wszystko co nie jest cyckiem odrzuca. Królewna nie zadowoli się podróbką 😂 Nie wiem czy jest sens jeszcze próbować. Kupiliśmy jej mam, difrax, nuk, avent, Lovi, Bibs, dr Browns, Tommee Tippee. Żadnego nie chce. Z butelką też jest problem.
-
Kiniusia, to piąteczka 😁
O ile nic nie pokręciłam, to jest nas cztery z rocznika '94 🤔 Ty, Suzi, Nadzieja i ja 😅
I życzę szybciutkiego odzyskania sił i żeby Stasio pokochał cyca 💙kiniusia270 lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:może znów mnie któraś przegoni
😎
Ty tak Kicek nie wróż i nie kracz, bo ja dziś przez chwile mialam zawal i myslalam ze mi się wody zaczęły sączyć, pół gaci mokrych i papierek się z nich dziwnie jakoś odbarwial lekko... Ale chyba ostatecznie to mi się tylko tak krocze spocilo czy coś albo nie wiem co to bylo, bo reszte dnia cisza. A ja jeszcze rodzic nie chce 😂 dajta mi jeszcze choć ze 2 tygodnie spokoju 😂Lalia, kic83, Zulugula, Suszarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydoomi03 wrote:Ty tak Kicek nie wróż i nie kracz, bo ja dziś przez chwile mialam zawal i myslalam ze mi się wody zaczęły sączyć, pół gaci mokrych i papierek się z nich dziwnie jakoś odbarwial lekko... Ale chyba ostatecznie to mi się tylko tak krocze spocilo czy coś albo nie wiem co to bylo, bo reszte dnia cisza. A ja jeszcze rodzic nie chce 😂 dajta mi jeszcze choć ze 2 tygodnie spokoju 😂
Sylwucha, doomi03, Zulugula, Suszarka, kic83, Annia lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Domu weź nie wyprzedzaj kolejki! 🤦♀️😂
Ha ha ha
Motylku tekst mistrz 😚Sylwucha, dmg111, doomi03, Suszarka, SzalonaOna lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność