Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
doomi03 wrote:Bzyka się w rytm piosenek 😂
-
doomi03 wrote:Bzyka się w rytm piosenek 😂
Ha ha ha głupia 😂
doomi03, Sylwucha, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnydmg111 wrote:Kiniusia, piękności ❤️
Nika, kolejne śliczności z nami ❤️
Nadrabiam dalej! Ale od 8 jesteśmy na swoim, już w pełni, tamto mieszkanie oddane ❤️ Już mogę rodzic, naprawdę, czuje ulgę ❤️ Julcia doczekala się komfortowych warunków ❤️ Jutro kuchnie rozpakowujemy i finisz 🍾🍾🍾.
dmg111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Ja też 😂😂😂
Lalia, kic83, dmg111, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Ale Was ten Voice rozpalił 😂😂
LaBellePerle, to bardzo dobre wiesci, oby tak dalej! jestes dzielną mamą a Wiktoria dzielną wojowniczką! Trzymajcie sie 🤗
Kicku, zainspirowalas mnie, zrobilam te muffinki jablkowe przed chwila😀 degustacja już rano, bo zasypiam😉kic83, Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwucha wrote:Oliwia tak mi sutki pogryzła, że cały czas bolą 😳
Skąd takie dzidzie mają taką siłę w paszczy? 😎albo chustę dociągnąć jak odgina głowę w drugą stronę. Chociaż moja to akurat jest hartowana równo. Syn jak chce żeby siostra na niego patrzyła to bezlitośnie obraca jej głowę w swoją stronę, macha rękami, a najlepsze jest to że ona szczerzy do niego uśmiechy i obraca głowę jak tylko go usłyszy.
W ogóle ostatnio co chwilę łazi za mną i mówi jak to fajnie że mamy tą Martę a do niej co chwilę mówi "Martusia, jesteś piękna" albo "ona jest taka słodka". Moje serce matki tonie w rozkoszyLalia, kic83, Sylwucha, Enigvaa, doomi03, LaBellePerle, Suszarka, Karenira lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Annia wrote:Kicku na teraz na spacer ubieram w taki pajac, on jest bardzo gruby.
https://www.smyk.com/p/cool-club-pajac-chlopiecy-z-kapturem-polarowy-niebieski-owieczki-iCCNB2101982/i6658671
Annia
mam go w koszyku 😘Annia lubi tę wiadomość
[/url]
Ehhh, ta nasza Sylwia i jej paluszki 😎
A niech tylko Lenka i Oliwka podrosną, biedna Atenka! 🐕
kic83, Sylwucha, dmg111, Annia, doomi03, Zulugula, Wik89, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Ale Was ten Voice rozpalił 😂😂
LaBellePerle, to bardzo dobre wiesci, oby tak dalej! jestes dzielną mamą a Wiktoria dzielną wojowniczką! Trzymajcie sie 🤗
Kicku, zainspirowalas mnie, zrobilam te muffinki jablkowe przed chwila😀 degustacja już rano, bo zasypiam😉
Zboczone te dziewczyny jakieś, nie? 😂😎
Cieszę się, szybko się je robi, mam nadzieję że będą smakowały 🍎Lalia, Sylwucha, dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
[/url]
Lalia wrote:Ehhh, ta nasza Sylwia i jej paluszki 😎
Padłam 😂🤣Lalia, Sylwucha, dmg111, Annia lubią tę wiadomość
[/url]
kic83 wrote:Padłam 😂🤣
Nie mogę spać, więc służę gifkami 😅Sylwucha, dmg111, Gagatka lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Ehhh, ta nasza Sylwia i jej paluszki 😎
dmg111, Annia, Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Jesteś pewna, że pogryzła? Może się po prostu hartują. U mnie ten ból nie do zniesienia trwał prawie 3 tygodnie. Już miała straszny kryzys przez to. A siłę, to te dzidzie mają nie tylko w paszczy. Spróbuj włosy wyciągnąć z łapki jak Ci złapie
albo chustę dociągnąć jak odgina głowę w drugą stronę. Chociaż moja to akurat jest hartowana równo. Syn jak chce żeby siostra na niego patrzyła to bezlitośnie obraca jej głowę w swoją stronę, macha rękami, a najlepsze jest to że ona szczerzy do niego uśmiechy i obraca głowę jak tylko go usłyszy.
W ogóle ostatnio co chwilę łazi za mną i mówi jak to fajnie że mamy tą Martę a do niej co chwilę mówi "Martusia, jesteś piękna" albo "ona jest taka słodka". Moje serce matki tonie w rozkoszy -
Sylwucha wrote:Pewna nie jestem, ale jak zassała to bolało i boli cały czas. Ja nie wiem jak Wy ogarniacie karmienie tylko cycem. Podziw!
Gorsze było jak mój mąż odpowiadał "sama chciałaś" jak płakałam że boli. Ale on chyba myślał, że mnie to pocieszy. Niestety efekt był odwrotny. Pogadaliśmy, zrozumiał swój błąd i przestał
Teraz, po 8 tygodniach karmienie zaczyna być faktycznie przyjemne
Edit,. Jeśli boli Cię jak już ssie i połyka pokarm to znaczy że źle łapie pierś. Jeśli zależy Ci bardzo na karmieniu piersią to weź sobie doradcę laktacyjnego, podpowie co zrobić. Na liście doradców znajdziesz osoby z certyfikatami razem z numerami telefonów. Samo karmienie nie powinno boleć. Zasysanie może boleć i to jak widać po mnie, nawet kilka tygodni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2020, 03:06
Sylwucha lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔