Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Zaraz padnę. Dziecko nie chce spać. Zasypia przy cycu, 3 razy odkładaliśmy do łóżeczka i 3 razy ledwo dupka dotknie materaca to pobudka. 🤦 Tak bardzo chce mi się spać, a mąż nie ma piersi. 😭
Może Mikołaj ma skok? Marta była taka sama 2 dni temu, a jak wróciło moje grzeczne dziecko to zaczęła się uśmiechać i pchać ręce do buziBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Annia wrote:Zaraz padnę. Dziecko nie chce spać. Zasypia przy cycu, 3 razy odkładaliśmy do łóżeczka i 3 razy ledwo dupka dotknie materaca to pobudka. 🤦 Tak bardzo chce mi się spać, a mąż nie ma piersi. 😭
-
Kiniusia gratulacje 🥳🥳🥳 śliczny chlopak.
Narazie moj Kubuś to śpioszek trochę cyca poskubie, obsikał mnie przy pierwszej zmianie pieluszki ale jest taki kochany. Nie mogę nadal uwierzyć ze jest juz z nami. Jest mamisynkiem bo spi ze mną w łóżku szpitalnym. Ja trochę zapomniałam że jestem pozszywana i ogólnie skacze jak młoda sarenka tylko chyba przegielam i trochę jeden szew ciagnie ale da się żyć. Co do brzucha to jestem mega zdziwiona zostal tylko taki malutki faflunik nawet nie widać że to po ciazy raczej jakbym się mocno najadla. Będzie mniej do smutku ze jestem gruba xD
Kubuś jest taki slodki ze musze się pochwalić jeszcze zdjęciem 😜 Buziaki dla forumowych Cioc 😘😘😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2020, 06:38
dmg111, Inga28, KarolinaMaria, LaBellePerle, Julik, Sylwucha, kiniusia270, Inaa89, Lalia, doomi03, Iryska, Wik89, kic83, kar_oliv, Annia, Stokrotka027, Suszarka, Zulugula, SzalonaOna, Karenira, Ewa88 , Maniaaa., Enigvaa, patrycja92, Nowastaraczka, Fragaria lubią tę wiadomość
-
Nika, cudo!
Dmg, mnie też się oczy zeszkliły
A ja znów mam kryzys laktatorowy, już tak ładnie szło i miałam fajne ilości jak na mnie a tu znów kichaczłowiek ma ochotę roztrzaskać ten laktator o ścianę...
dmg111 lubi tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:Nika, cudo!
A ja znów mam kryzys laktatorowy, już tak ładnie szło i miałam fajne ilości jak na mnie a tu znów kichaczłowiek ma ochotę roztrzaskać ten laktator o ścianę...
Dzielna mamo dasz rade, nie załamuj się. Uda Ci się utrzymać laktacje jestem pewna. No bo jak nie Ty to kto? Wiktoria taka dzielna jak jej mama. Buziaki dla małej wojowniczki 😘😘LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
Wikusia jest słodka. Zanim się obejrzysz a będzie z Tobą w domu. 😘
PS Wiki leży w szpitalu Bialymstoku?30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
Nika, cudny jest 😍
A jak Ty się czujesz? -
Sylwia a jak tam twoja "ukochana" 😅 tesciowa zareagowała na dziewczynki? Byla juz u Was je zobaczyć??
Sylwucha lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Nie denerwuj sie moze to tylko chwilowy kryzys.. postaraj się uspokoić 😘
Ile udaje Ci się odciągać pokarmu? Mala dostaje twoje mleczko?02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Nikaa, cudowny Kubuś jest 😍😍 jak u Ciebie?
Kochane mamuśki, jak dla mnie to możecie codziennie wrzucać zdjęcia swoich maluchów ♥️
Annia, jak noc? Udało się pospać? 😘
Sylwia, bardzo się cieszę, że gif Ci się spodobał i się nie obraziłaś 😁
Ja dzisiaj w nocy równo co 2h pobudka na siku plus jakieś głupie sny więc mimo, że spałam prawie 9 h to czuję się jak flak 🤦♀️ dobrze, że dzisiaj jesteśmy w domu to będę się lenić ile wlezie 😉Sylwucha lubi tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:Sylwia a jak tam twoja "ukochana" 😅 tesciowa zareagowała na dziewczynki? Byla juz u Was je zobaczyć??
Iryska, kic83, Lalia, Julik, Inaa89, Suszarka, Zulugula, Ewa88 , Enigvaa, Nowastaraczka, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
ja dzisiaj jak Lalia tez siku co dwie godziny i jakieś głupie sny! Obudziłam się o 9.00 totalnie niewyspana! Sylwia i bardzo dobrze, masz spokój od teściowej! Nie będzie dziewczynek narażać! U nas podobna sytuacja, tylko w druga stronę. Moja mama jest lekarzem, szpital przemianowali na covid i mama kategorycznie zakazała spotkań z nią, bo przecież jestem w ciazy i nie można ryzykowac. Już jej miesiąc nie widziałam a mieszkamy w jednym mieście... Labelle nie załapałam się na zdjęcie Wiktorii ale jestem pewna ze piękna z niej dziewczynka! Podziwiam Was obie, jesteście mega dzielne!!! Kiniusia, Nika gratuluje! Piękni Ci Wasi chłopcy! Życzę Wam dużo sił i wsparcia ze strony bliskich ❤️ Teraz czekamy na Kicka po bzyku i pozostałe dziewczynki tym bardziej, ze widze ze Domi chce wyprzedzić kolejkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2020, 09:58
Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
-
Mój Synek ma tak dobrze w brzuchu że dziś nawet ani razu nie wstawałam siku, śpi sobie w najlepsze, nie kopie matki.
Zobaczymy co jutro powiedzą w szpitalu 🏥
Dziś pewnie na noc wypije melisę.
Annia
Pospałaś?
A może nie odkładaj go, niech śpi z Wami w łóżku, co?
LaBellePerle
Może warto zaczerpnąć porady doradcy laktacyjnego?
Chciałam powiedzieć, że z doświadczenia wiem, że Wiktorie to wojowniczki i zwyciężczynie i uważam, że obydwie jesteście wielkie ❤️ Widziałam wczoraj Twój cały świat i jest piękna!
Lalia, Gagatka, LaBellePerle, kar_oliv, doomi03 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Nikaa92 wrote:Kiniusia gratulacje 🥳🥳🥳 śliczny chlopak.
Narazie moj Kubuś to śpioszek trochę cyca poskubie, obsikał mnie przy pierwszej zmianie pieluszki ale jest taki kochany. Nie mogę nadal uwierzyć ze jest juz z nami. Jest mamisynkiem bo spi ze mną w łóżku szpitalnym. Ja trochę zapomniałam że jestem pozszywana i ogólnie skacze jak młoda sarenka tylko chyba przegielam i trochę jeden szew ciagnie ale da się żyć. Co do brzucha to jestem mega zdziwiona zostal tylko taki malutki faflunik nawet nie widać że to po ciazy raczej jakbym się mocno najadla. Będzie mniej do smutku ze jestem gruba xD
Kubuś jest taki slodki ze musze się pochwalić jeszcze zdjęciem 😜 Buziaki dla forumowych Cioc 😘😘😘
Jaki Kubuś jest cudowny 💙AgataAgatka lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kar_oliv wrote:Nika słodki synek i jaki ma super kocyk dobrany pod strój 😁 Ja też mogę ciągle oglądać zdjęcia waszych maluszków 😍
W którym szpitalu jesteś?
Pojechalam wkoncu do UCK ogolnie jestem mega zadowolona poza jedzeniem, maja gorsze niż na zaspie ale maz doniósł prowiant xD
Moze jutro wyjdziemy bo jak narazie z Kuba wszystko ok. Wazyl 3865 a dziś 3700 zrobil 2 wielkie kupy i jedna malutka, 2 razy mnie obsikal raz tylko trafił do pieluchy 😜 wiec rosnie zdrowy chlop jak dab 😁Stokrotka027, Inaa89, kic83, Ulaa, Karenira, Wik89, Ounai, Enigvaa, Lalia, kar_oliv, Suszarka, doomi03, Fragaria, Iryska, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny ☺. Dzis witam 33 tydzień 80% za mną lada chwila ciąża donoszona. Pozostalo 56 dni jak ten czas leci.. Z samopoczucia to chiala bym mieć tyle energi co wy.. Niestyty moj krzyż odmawia współpracy i chodze zgieta.. na wadze +14 kg homrony szaleją nadal czuje się jak w depresji Niestety. Noc to dla mnie koszmar okropnie dretwieja mi ręce w każdej pozycji co daje ogromny ból, mam zastoje w żyłach w nogach co daje jeszcze większy ból niz rękach i tu też już zmiana pozycji nie pomaga nie dość że co chwila siku to budzi mnie ból jeszcze przekrecenie sie z boku na bok to wielki wyczyn dla mnie..Chce mi się ryczeć z bezsilnosci i bólu a przedemna 8 tyg jeszcze jak nie 10.. Niewiem jak dam rady.. 😪😪 z dnia na dzień coraz gorzej.
Tez uwielbiam patrzeć na Wasze słodkie maluszki , rozczulają mnie ich zdjęcia az chce się mieć juz swoje dzieciątko w rękach chociaż tak bardzo się boję jak to będzie z 2 dzieci.
LaBallePerle - Jesteś dzielna i silna kobieta !! Duzo zdrowia dla małej Wiktorii, obys jak najszybciej mogla ja tulic w swoich ramionach! 🙏🥰❤❤
LaBellePerle lubi tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Nika no cudo i fajnie się Ciebie czyta taka zakochana, dumna i zadowolona, extra!🤩 rozumiem, że jesteś w bardzo dobrym stanie, mało Cię boli itp? Rewelacja!
W jaki rozmiar ubralas teraz synka?😊
Nie mogę z Was i z Domi wyprzedzajacej kolejkę 😂😂😂 nu nu! 😅
Kiniusia jak u Was? Iryska?
LaBelle ciężka droga Was spotkala ale wspaniale sobie radzicie, dużo siły Wam życzę i zdrówka, Wiktoria jest niesamowita 💪
Kic jak się z tym czujesz, że we wtorek rodzisz syna? Jestem pewna, że tak będzie 😎LaBellePerle, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość
💙
💗