Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
SzalonaOna wrote:Domu weź nie wyprzedzaj kolejki! 🤦♀️😂
Tak to jest jak się zejdą baby w ciąży, nagle każda chce mieć pierwszeństwo 😂😂😂Sylwucha, kic83, dmg111, Zulugula, Stokrotka027, Suszarka, SzalonaOna, Annia, Enigvaa, kiniusia270, Olla95, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Tak to jest jak się zejdą baby w ciąży, nagle każda chce mieć pierwszeństwo 😂😂😂
dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
-
Kic oglądasz voica? Czy się dalej bzykasz? 😎
kic83, dmg111, Annia lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Hahahahhahahahah 😂
Sylwia
Ty tu nie lajkuj tylko the Voice oglądaj 😗
Dmg
nie urodziłam jeszcze 😂 wpieprzam muffinkilę czekoladową i oglądam the Voice 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2020, 21:56
Sylwucha, dmg111, Annia, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Sylwucha wrote:Kic oglądasz voica? Czy się dalej bzykasz? 😎
Ha ha minęłyśmy się z postami 😘Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Sylwucha wrote:O jaaaa! To wybredna królewna 😉 U mnie z kolei na odwrót - cyc nie jest za fajny...
Sylwucha lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
kic83 wrote:Sylwia
Ty tu nie lajkuj tylko the Voice oglądaj 😗
Dmg
nie urodziłam jeszcze 😂 wpieprzam muffinkilę czekoladową 😂
kic83 lubi tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Kiniusia, piękności ❤️
Nika, kolejne śliczności z nami ❤️
Nadrabiam dalej! Ale od 8 jesteśmy na swoim, już w pełni, tamto mieszkanie oddane ❤️ Już mogę rodzic, naprawdę, czuje ulgę ❤️ Julcia doczekala się komfortowych warunków ❤️ Jutro kuchnie rozpakowujemy i finisz 🍾🍾🍾dmg111 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
LaBellePerle wrote:To ciezko przewidziec, musi wazyc min. 2 kilo, sama jesc, oddychac i utrzymywac cieplote ciala
Ale Wiki radzi sobie swietnie, z dnia na dzien potrzebuje mniej tlenu, jest na dobrej drodze do zostawienia nCPAPu, wyniki ma prawidlowe, ladnie przybiera na wadze. No i jest sliczna, nozki to ma dluuugie jak modelka
Super słyszeć takie dobre wieści. Twój maly wielki cud przepięknie walczy żeby szybciutko dołączyć do mamusi w domkuile teraz waży krolewna?
dmg111, LaBellePerle lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Ale Oliwka już coś łapie. Nie przejmuj się, karmienie butla ma swoje plusy - nie jesteś uwiazana do dzieci. Możesz wyjść, napić się alkoholu, nawet z mężem wyjechać. Mi alkohol akurat nie przeszkadza bo piję tylko okazjonalnie, ale wyjść już bym chciała, a
Skąd takie dzidzie mają taką siłę w paszczy? 😎 -
kic83 wrote:Ha ha minęłyśmy się z postami 😘
kic83, dmg111, SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Kic oglądasz voica? Czy się dalej bzykasz? 😎
Bzyka się w rytm piosenek 😂dmg111, Sylwucha, kic83, Zulugula, Suszarka, Annia, Lalia, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Oglądamy 😁, ale jakies słabe te występy dziś. Dobrze, że mam paluszki 😉
Chyba nie o takich paluszkach pomyslalam o jakich powinnam 😂Sylwucha, Stokrotka027, Lalia, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Chyba nie o takich paluszkach pomyslalam o jakich powinnam 😂
doomi03, kic83, Zulugula, Suszarka, Wik89, Annia, Lalia, dmg111, Enigvaa, Inaa89 lubią tę wiadomość