Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, wsiadam w auto i robię Tour de Pologne żeby wyściskać te wszystkie Wasze bobasy 😍😍😍
Stasio cudny 💙 wierzę, że pomalutku uda rozkręcić laktacje💪
Martusie bym nosiła tam i z powrotem 😁
Lenka i Oliwka niesamowite, a jakie różne ♥️♥️
Nikaa, super, zr6u Was w porządku, trzymam kciuki żebyście jutro byli w domku 😘Sylwucha, doomi03, Nowastaraczka, kiniusia270, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Nika, ale masz słodziaka 😍😍😍
LaBellePerle, życzę Ci, żeby Wiki jakieś najszybciej dobiła do odpowiedniej wagi i żeby Was wypuścili. W domu wreszcie będziesz spoojniejsza, zwłaszcza, że będziesz ją miała wreszcie przy sobie. Trzymam kciuki i podziwiam Cię z całego serca. Jesteś jedną z najsilniejszych kobiet jakie znam.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Cisnę chłopaków o porządki. Mają czas do 14:00. Jeden i drugi się buntuje. Młodszy mówi że sprzątanie jest nudne a starszy twierdzi, że nie da się tego zrobić do 14:00
Ale nie ma, że boli, bo potem jemy obiad i chcę spędzić wreszcie spokojnie czas z rodziną. Może nawet na spacer pójdziemy
doomi03, Lalia, Karenira lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ladyo wrote:Cześć dziewczynki
ja dzisiaj jak Lalia tez siku co dwie godziny i jakieś głupie sny! Obudziłam się o 9.00 totalnie niewyspana! Sylwia i bardzo dobrze, masz spokój od teściowej! Nie będzie dziewczynek narażać! U nas podobna sytuacja, tylko w druga stronę. Moja mama jest lekarzem, szpital przemianowali na covid i mama kategorycznie zakazała spotkań z nią, bo przecież jestem w ciazy i nie można ryzykowac. Już jej miesiąc nie widziałam a mieszkamy w jednym mieście... Labelle nie załapałam się na zdjęcie Wiktorii ale jestem pewna ze piękna z niej dziewczynka! Podziwiam Was obie, jesteście mega dzielne!!! Kiniusia, Nika gratuluje! Piękni Ci Wasi chłopcy! Życzę Wam dużo sił i wsparcia ze strony bliskich ❤️ Teraz czekamy na Kicka po bzyku i pozostałe dziewczynki tym bardziej, ze widze ze Domi chce wyprzedzić kolejkę
Ja też dziś jakieś ciężkie to spanie miałam, przewracalam się z boku na bok, wszystko mnie bolalo, mój mózg robil sobie w lbie jakieś głębokie analizy i mysli, też co chwile na siku, bo przecież co się przewracam to mlody uciska, brzuch mnie chyba z tych nerwów bolal, pić mi się ciągle chciało xD jakas dziwna ta noc. Ostatecznie o 4 znowu sobie wlazilam poczytać forum i dopiero po tym zasnelam coś tam na trochę 😂
Ejj kurde no właśnie jeszcze nie chce 😂 moj syn to taki żartowniś po tatusiu i lubi matkę raz na jakis czas przyprawić o szybsze bicie serca 😂Ladyo, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Nika
ale Słodziak!
Ounai
Martusia już taka duża jest!
Sylwia
te Twoje dwie księżniczki są takie śliczne i słodkie i jeszcze równocześnie śpią, bajka!
Kiniusia
ale śliczny Kubuś, cały na niebiesko, no słodycz! Jak dasz radę to spróbuj zawalczyć o laktację!
Już się nie mogę doczekać mojego Synka!Sylwucha, Lalia, Ounai lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulugula wrote:Nika no cudo i fajnie się Ciebie czyta taka zakochana, dumna i zadowolona, extra!🤩 rozumiem, że jesteś w bardzo dobrym stanie, mało Cię boli itp? Rewelacja!
W jaki rozmiar ubralas teraz synka?😊
Nie mogę z Was i z Domi wyprzedzajacej kolejkę 😂😂😂 nu nu! 😅
Kiniusia jak u Was? Iryska?
LaBelle ciężka droga Was spotkala ale wspaniale sobie radzicie, dużo siły Wam życzę i zdrówka, Wiktoria jest niesamowita 💪
Kic jak się z tym czujesz, że we wtorek rodzisz syna? Jestem pewna, że tak będzie 😎
Hahaha spokojnie, nogi zaciskam jak mogę, żeby jeszcze na swoją kolej poczekać 😂😂😂Lalia, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:O i zamówiłam jeszcze 2 kocyki i zestaw do gondoli podusia i kołderka ❤️
Pomału lista się zmniejsza...
U mnie jeszcze zostały z listy mufki do wózka. Macie jakieś niedrogie ale sprawdzone, żeby nie przepuszczały jakoś bardzo wiatru? -
Piękne te Wasze Bobasy 😍 💕 aż się rozczuliłam.
Udalo mi się Was nadrobić, bo wczoraj cały dzien byliśmy w rozjazdach. Ale ale! Kupiliśmy w końcu wózek 😊Sylwucha, doomi03, Zulugula, Lalia, Inaa89, Enigvaa, Ounai, Ewa88 , SzalonaOna, Julik lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Fragaria wrote:Piękne te Wasze Bobasy 😍 💕 aż się rozczuliłam.
Udalo mi się Was nadrobić, bo wczoraj cały dzien byliśmy w rozjazdach. Ale ale! Kupiliśmy w końcu wózek 😊
Pochwal się jaki -
Dziewczyny cudne te Wasze dzieci co do jednego/jednej 😍. Tyle słodyczy do oglądania dziś😍😍😍
Kinia a w jaki rozmiar Twój młody teraz wchodzi? Caly czas rozkminiam ktorego rozmiaru wziąć więcej do szpitala xD -
Zulugula wrote:Stokrotko mi też drętwieja ręce w nocy.. mam lekko opuchnięte palce u rąk i kostki w stopach, bardziej prawa strona. Wczoraj jak tylko polozylam się na lewym boku i nogi mialam wyżej to od razu zeszla mi ta opuchlizna ze stopy. U mnie bardziej prawa strona jest opuchnieta i czytalam że to przez nacisk na prawą żyłe , więc 3/4 nocy przespalam na lewym boku. Na stopy to podzialalo ale nie udaję mi się nic zrobic żeby palce u rąk troche zlapaly oddechu, a trochę już bolą
No to wszystko wina stojącej wody w organizmie te dretwienie rąk. Tez probowalam z nogami u gory , na poczatku pomagała zmiana boku ,pozycji ale teraz już nic nie pomaga , dzis nalozylam w końcu podkolanowki uciskowe ktore wypisal mi lekarz na lepsze krazenie w nogach ale nakladajac je myslalam ze sie ****** z takim brzuchem to naprawde mega trudna i meczaca sprawa 😪 , a co do rąk to jedyne co pomaga to zmienienie ich pozycji i wyprostowanie . No i lekarz mówił zeby pic pokrzywę i jeść ryz bo on wode wciąga.
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
doomi03 wrote:Pochwal się jaki
Tutis Viva Life
O taki:
https://naforum.zapodaj.net/6b45fd00ce19.png.htmlZulugula, Inaa89, doomi03, dmg111, Ounai, Enigvaa, Stokrotka027, Julik lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Ounai Stasiu ma brwi i włosy po Tacie (tylko nie wiem co to wróży bo Mąż teraz łysieje a ja z kolei do 1 r.z. byłam łysa 😅) po 13 polozna przystawila mi Go na siedząco z kapturkiem i się udało pół godziny ssać, nawet zasnął na cycu 💪 także dzielnie będę o to walczyć
Doomi ja wzięłam 3 komplety 56 i 2 komplety na 62cm ale spokojnie wchodzi we wszystko 56 😘Zulugula, Iryska, Lalia, Sylwucha, Ounai, dmg111, SzalonaOna lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
kiniusia270 wrote:Ounai Stasiu ma brwi i włosy po Tacie (tylko nie wiem co to wróży bo Mąż teraz łysieje a ja z kolei do 1 r.z. byłam łysa 😅) po 13 polozna przystawila mi Go na siedząco z kapturkiem i się udało pół godziny ssać, nawet zasnął na cycu 💪 także dzielnie będę o to walczyć
Doomi ja wzięłam 3 komplety 56 i 2 komplety na 62cm ale spokojnie wchodzi we wszystko 56 😘
A jak się czujesz? Wstajesz już sama?🙂12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Fragaria, super wózek! 💪
My na nasz czekamy już 7 tygodni 🤦♀️ ale ponoć w tym tygodniu już ma być 😂
Kiniusia, super, że się udało przystawić Stasia do piersi 💙Suszarka, kiniusia270, Fragaria lubią tę wiadomość
-
Zulugula, u nas dobrze🙂 ja już czuję się lepiej, tylko stopy mi spuchły strasznie. W dzień mały głównie je i śpi, w nocy łobuzuje troche. Dzisiaj chciał jeść co godzinę w nocy🙊Martwi mnie jego ulewanie trochę. Jak bierzemy na odbicie to nie słychać beknięcia, dopiero w łóżeczku mu się ulewa. Nie wiem co robimy źle... Może któraś dziewczyna, która jest mamą wie?🙂12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Sylwia jakie dziewczynki są śliczne 😍😍 nie moge się napatrzec 😍😘😘
Ounai Martusia jaka juz duza na buzce 😘Sylwucha, Ounai lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰