Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
SzalonaOna wrote:Ja już wykapana, wysmarowana, cierpliwie kładę się do łóżka i czekam na jutrzejszy dzień pełen wrażeń ❤️
Miłego wieczoru i dobrej, spokojnej nocy dziewczyny!.
Motylku
Kciuki za wizytę jutrzejszą!😚SzalonaOna, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dmg, no to juz naprawde koncowka u Ciebie😀 ja zaczelam 39, tez nie mam pojecia kiedy to zlecialo!
Zulu, Motylku, mam bole miesiaczkowe raz na jakis czas, to wszystko poki co. W srode wizytaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2020, 05:19
kic83, SzalonaOna, Zulugula, Suszarka, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wszystkie śpią?
Ja nie mogę, obudziłam się
Budzik na 06:30, będę dziś zwłokami...
Mąż obok chrapie, ja mam nos przytkany, za dużo wietrzenia w mieszkaniu.
Jestem jedyną z forumowiczek, która dotrwała do 40tyg0d? 🙈 Nic kompletnie się u mnie nie dzieje, oprócz nerwów, nawet aplikacja ciążowa już mi dalej ciąży nie liczy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2020, 03:45
[/url]
nick nieaktualnykic83 wrote:Wszystkie śpią?
Ja nie mogę, obudziłam się
Budzik na 06:30, będę dziś zwłokami...
Mąż obok chrapie, ja mam nos przytkany, za dużo wietrzenia w mieszkaniu.
Jestem jedyną z forumowiczek, która dotrwała do 40tyg0d? 🙈 Nic kompletnie się u mnie nie dzieje, oprócz nerwów, nawet aplikacja ciążowa już mi dalej ciąży nie liczy...
Nie jesteś sama 🤪
Ja mam chyba gorzej.
Wczoraj chciałam odkaszlnac i znowu cos mi jeblo w plecach ale to tak, ze wyje przy najmniejszym ruchu.
Moje dziecko ma teraz wakacje jesienne wiec caly tydzień w domu. Nie wiem jak ogarnę.
Próbuje z lozka sie zwlec ale ból jest taki, ze robie to milimetrami.
Nie tak wyobrazalam sobie koncowke ciąży. Toz to jakas paranoja. -
casteam wrote:Nie jesteś sama 🤪
Ja mam chyba gorzej.
Wczoraj chciałam odkaszlnac i znowu cos mi jeblo w plecach ale to tak, ze wyje przy najmniejszym ruchu.
Moje dziecko ma teraz wakacje jesienne wiec caly tydzień w domu. Nie wiem jak ogarnę.
Próbuje z lozka sie zwlec ale ból jest taki, ze robie to milimetrami.
Nie tak wyobrazalam sobie koncowke ciąży. Toz to jakas paranoja.
Masakra jakaś
Strasznie długo się męczysz, to już chyba dwa tygodnie??
Jeszcze do tego z dzieckiem w domu w chorobie
A jak leki, nie pomagają nic? Żadnej poprawy?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Ja też się melduje na stanowisku z cycem na wierzchu. Jak zasnął o 1.15 to miałam nadzieję, że pośpi dłużej niż do 4...
Kicku, dzisiaj KTG? Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze, a najlepiej, żeby jakieś ładne skurcze się tam pojawiły. Jak się czujesz, chciałabyś już urodzić czy jeszcze tak psychicznie Cię nie męczy bycie w dwupaku?
Casteam, bardzo współczuję! Długo trzyma Cię ta infekcja, czy po antybiotyku jest coś lepiej?
DMG, a ty jak się czujesz? Czy coś się szykuje w kwestii porodu czy na razie spokój ?
Motylku, kciuki za wizytę.SzalonaOna lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Sylwia jesteś w niesamowitej formie! 🤩 Ja nie wiem skąd ty czerpiesz siły! Podziwiam Cię! 😘
Motylku ja dostałam teraz 3 zastrzyki z heparyny w szpitalu i więcej nie kazali brać.
W ogóle jak się zastanawiam to współczuję nam, bo ewidentnie widać że nie ma jakichś standardów jasnych i stąd pewnie każda ma jakieś wątpliwości: jeden szpital daje heparynę, inny na kilka dni , inny jeszcze do domu, w jednym szpitalu na oksy można jeść, w innym miejscu nie... I tak ze wszystkim.
Edyciak, jeśli tu jesteś to daj znać co z Twoją szyjka!Wik89, SzalonaOna, KarolinaMaria, Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ja również mam dziś bezsenną noc, a rano na czczo ostatnie badania, potem kilka spraw do zalatwienia. I jak na zlosc pol nocy nie przespalam
Aha, wlasciwie to juz jest ranoa prawie nie spalam
Kicku, powodzenia dzisiaj✊✊✊ dawaj znac jak sytuacja:)
Casteam, wspolczuję, strasznie dlugo Cie meczy ten kaszelantybiotyk troche pomogl? Trzymaj sie
Annia, no wlasnie dziwi mnie, ze te procedury sa tak rozne w kazdym szpitalu. W sumie staram sie nie wchodzic w szczegoly, zeby sie nie denerwowac i nie analizowac tego
Annia lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dzień dobry 🙂 witamy się w 36tc 😱 to już brzmi poważnie 😅 jak na razie matka jest 6 kg na plusie 😁 dzisiaj miałam milion pobudek w nocy, nie mogłam znaleźć sobie pozycji, miałam znowu jakieś dziwaczne koszmary, ale to chyba wina stresu przed wizytą. Zobaczymy jak tam nasza szyjka 🙈 mam nadzieję że nie skończy się szpitalem, bo chyba nie podołam psychicznie 😔
doomi03, Lalia, Ounai lubią tę wiadomość
A🩷 27.11.2020
M🩵02.07.2025 -
Powodzenia dziewczyny na wizytach dziś, a u Ciebie Kicuś za pozytywną dla Ciebie decyzje w szpitalu ✊✊✊
Ja się przebudzilam akurat jak S wychodził do pracy, dosłownie zdążyłam się zczlapac zanim drzwi za sobą zamknął xD chyba młody chciał tatusia pożegnać przed wyjściem 😂
A teraz wracam dalej w kime bo tak mi sie dziś nie najgorzej śpi że trzeba to wykorzystać 😊Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry🌛
witam się z Wami w nowym tygodniu 41 🙈
Tak jak sypiam zazwyczaj 9 h to dziś niecałe 5 h 😓
Córcia przyszła o 5:30 się przytulić, to już nie usnęłam.
Dziś i KTG i USG, spodziewam się, że zajmie mi to z pół dnia w szpitalu 🤷
Anniu
przysnelaś coś?
Już chce mieć Synka ze sobą, najgorsze jest to że od 2 tygodni czuje się lepiej, nie czuje brzucha, żadnych niedogodności, śpię bardzo dobrze, oprócz dziś.
Powodzenia na wizytach i na kłuciach!
Mania, Laila
Kciuki za nowe tygodnie!
Casteam, Anetka
Dużo zdrówka!
Sylwia
Tobie pierwszy raz nie życzę nowego tygodnia, tylko miłego dnia z dziewczynkami.
DMG
Jak się czujesz?Fragaria, KarolinaMaria, Ounai, Nowastaraczka, Sylwucha, dmg111, patrycja92, Annia lubią tę wiadomość
[/url]
Ania, Marta ma tak samo. Nie ważne o której idzie spać, kolo 3-4 mleko musi być
Teraz biedna męczy się, bo dziś będzie 3 dzień bez kupy. Wczoraj mąż pojechał do całodobowej apteki po czopki ale nie ruszyło. Jutro mam fizjoterapeutę a pojutrze szczepimy. Młodemu udało się podleczyć katar, ale obstawiła go syropami. Dostaje sambucol, lipomal, nasivin, syrop z cebuli, podwójna dawkę Wit D, a w pokoju ma galganek Aliny.
Ja niestety muszę się zapisać do dermatologa. Od porodu po burzy hormonów tak mi się zaostrzyło AZS że na dłoniach zaczynam mieć rany których nie jestem w stanie doleczyć. Swędzi okrutnie w dodatku.
Dziewczyny, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Kic, zwłaszcza za Ciebie, żeby wreszcie coś ruszyłokic83 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualnyDzień dobry. Ja właśnie wstaje, ogarniam dzieci do żłobka i przedszkola
Kicku - będę mocno zaciskać kciuki, niech się coś zadzieje ❤️
U mnie nocka średnia - mała znów ze mną, mąż w pokoju obok 🤦♀️ ale dziś jakoś nie miałam siły jej odnosić do pokoju jak już zasnęła przy mnie...
Maniaa - nie stresuj się! Na pewno wszystko jest ok!
Dmg - trzymam kciuki, żeby Julcia zaczęła pomału opuszczać brzusioteraz już może!
Wik - ciekawa jestem, czy te bóle miesiączkowe coś u Ciebie robią, czy nic... 🤔kic83, Inaa89, Maniaaa., dmg111 lubią tę wiadomość
-
Również dzien dobry wszystkim 😊
Moja nocka dzis tragiczna.. najpierw najmlodszy o 2 sie przebudził ze chce pic. Potem moj mąż mial jakies durne sny, ze niby ja spadam z jakiejs przepaści i mnie łapał. W związku z tym tak mocno zacisnął mnie za nadgarstek ze az krzyknęłam z bolu 😅🙈 wyzywałam go w nocy. Ale rozumiem to tylko porabany sen..
Pozniej od 3 Olek tak zaczal mi kaszleć, w sumie to bardziej huczal jak taki piesek. Wiec zeby mu ulzyc zrobilam mu o 4 inhalacje. Pomogło bo odrazu jak ręką odjął. I taka jedna inhalacja na krtań działa u nas zawsze cuda. Poszedl spac spowrotem, to w tym czasie synek w brzuszku tak zaczal fikać ze nie moglam od tego zasnąć. Jeszcze nigdy nie czulam w tej ciąży takich ruchow 🙃 a teraz juz dzieci wstają. Takze jestem wrakiem człowieka..02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Kciuki za dzisiejsze wizyty...😘
Dmg to teraz już mozesz mowic do Julci ze ma wychodzić bo lozeczko gotowe 😁😚
Za Cb Kicus dzis najbardziej trzymam kciuki ✊ aby pozostawili Cie w szpitalu i powiedzieli iz cos sie zaczelo 😉😘kic83, SzalonaOna, dmg111, Maniaaa. lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
dmg111 wrote:Nic a nic 😘 Dzisiaj znowu poszalalam, ale myślę, że śmiało można powiedzieć, że skończyliśmy przeprowadzke ❤️ Co prawda sypialnia po dodaniu lozeczka stała się klitka, ale jakoś w trójkę damy radę 💪 Jutro Wam zrobię zdjęcia ❤️
Dzisiaj zaczęłam 40 tydzień, zleciało 🙈
👍 Wyrobiliście się idealnie na koncoweczke ciąży. Złapcie teraz trochę oddechu 😉
U mnie coś czuję będzie podobnie. Wykończeniówka trwa, terminy trochę się przesuwają, a czas leci...dmg111 lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Hej dziewczyny, ja też jestem padnięta. Nie mogłam wczoraj zasnąć i też czuję bardzo wyraźnie ruchy małej, jakby zaczęła być bardziej aktywna. 30 lat temu przyszłam na świat, więc dzisiaj świętuje zapewne z jakaś czekoladką 😁
Miłego dnia i czekamy na wieści od was 😊Inaa89, Fragaria, Zulugula, KarolinaMaria, Karenira, Lalia, Enigvaa, Ounai, doomi03, Annia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Inaa89, Ladyo, kar_oliv, LaBellePerle, Fragaria, Zulugula, Suszarka, madziulix3, kiniusia270, Karenira, kic83, Lalia, calanthe, dmg111, patrycja92, Maniaaa., Nikaa92, Stokrotka027, Ounai, doomi03, Annia lubią tę wiadomość
-
kar_oliv wrote:Hej dziewczyny, ja też jestem padnięta. Nie mogłam wczoraj zasnąć i też czuję bardzo wyraźnie ruchy małej, jakby zaczęła być bardziej aktywna. 30 lat temu przyszłam na świat, więc dzisiaj świętuje zapewne z jakaś czekoladką 😁
Miłego dnia i czekamy na wieści od was 😊
Duzo zdrówka, szczęścia. Wspaniałego, szczęśliwego macierzyństwa! 😍 i jak najmniej bolesnego porodu 😊😘kar_oliv lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g