Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dmg jaki zgrabniutki brzusio 😍 wcale nie wydaje się taki duży jak na donoszona ciaze😁 bym powiedziała że taki jak moj teraz 😅 az się boje jaki bede miala pozniej 😅
dmg111 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ja mam dziś pracowity dzień. Wczoraj przyszła nowa lodówka, dziś wzięłam się za jej mycie, trochę mi zeszło, teraz czeka mnie prasowanie, a w pralce pierze się wreszcie tapicerka chicco next2me. Na piątek zamówiłam Pana do posprzątania łazienki. Nie radzę sobie z kamieniem w fugach, nie mam siły jej dokładnie sprzątać, gość ma różne myjki parowe i chemię, oby ogarnął. Wzięłam go z ogłoszenia na fb i już nie mogę się doczekać efektu.
Ounai, Lalia, kic83, Iryska lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Ja mam dziś pracowity dzień. Wczoraj przyszła nowa lodówka, dziś wzięłam się za jej mycie, trochę mi zeszło, teraz czeka mnie prasowanie, a w pralce pierze się wreszcie tapicerka chicco next2me. Na piątek zamówiłam Pana do posprzątania łazienki. Nie radzę sobie z kamieniem w fugach, nie mam siły jej dokładnie sprzątać, gość ma różne myjki parowe i chemię, oby ogarnął. Wzięłam go z ogłoszenia na fb i już nie mogę się doczekać efektu.
Jak pierzesz tą tapicerkę? Ja mam dream i nie mam pojęcia jak ją wybrać w pralce? Mam wrażenie że tam jakieś sztywne elementy są, no i cała nie zmieści mi się do pralki.O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Jak pierzesz tą tapicerkę? Ja mam dream i nie mam pojęcia jak ją wybrać w pralce? Mam wrażenie że tam jakieś sztywne elementy są, no i cała nie zmieści mi się do pralki.
Ja tez mam dream, wiem, że są tam sztywne elementy, wszystko weszło bo mam bęben 9 kg. Wrzuciłam na program pranie rzeczne. Na metce jest ikonka, żeby prać ręcznie, czyli chyba można to wszystko moczyć. Zaryzykowałam... liczę, że nic nie popsuje'90
06.05.2020 r. II 🦄
Kic bidulko, tyle stresu i na nic. Przykro mi, że nie było miejsca. Mam nadzieję, że szybko się jakieś zwolni i Cię wezwą do siebie.
Jednorożec nie ma to jak widok zdrowego maluszka na wizycie
Odebrałam dzisiaj wyniki NIFTY pro. Zdziwiłam się, że tak szybko, bo robiłam w zeszłą środę. Z góry na dół same "niskie ryzyko" albo "nie wykryto". Także wnioskuję po tym, że... zdrowy CHŁOPAK
Sprawdzałam wyniki razem z mężem, żebyśmy w tym samym czasie się o płci dowiedzieli. Co do chorób to i tak cały czas wierzyłam, że będzie dobrze.
Mówię mężowi, że jestem w szoku, że nam się udało tego chłopaka zrobić, a on, że jak to. "Przecież robiliśmy zgodnie z instrukcją. Powiedziałaś co robić, żeby był chłopak i tak zrobiliśmy"Jak to mówi moja teściówka, faceci są niewyjęci
Rzeczywiście w czasie starań mówiłam mu, że plemniki męskie są szybsze, ale mniej wytrzymałe niż te żeńskie, więc jeśli chcemy celować to nie wolno nam się bzykać przed owu, a dopiero w dzień owulacji i dzień po. No i tak zrobiliśmy. Dla niego więc jest "zgodnie z instrukcją"
Czasem im zazdroszczę tego bezstresowego podejścia.
Nowastaraczka, Lalia, Suszarka, Inaa89, dmg111, kic83, KarolinaMaria, calanthe, Enigvaa, Zulugula, Iryska, kar_oliv, doomi03, SzalonaOna, kkasia, patrycja92, Ounai lubią tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Jednorożec gratuluję zdrowego dzidziusia ♥️
Karenira gratuluję wyników! Witaj w gronie synkowych mam 💙💙💙 -
kic83 wrote:Oj to cudnie że dobił do 3kg!
Jaki rozmiar ciuszków na początek mieliście? 50?
Nic się nie martw, na początku mało się ściąga z piersi, dopiero potem jestem tak (przynajmniej ja tak miałam) że 150ml z palcem w tyłku 😉
Nie dziękuję 😚kic83 lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
dmg111 wrote:Inna, Ty to powinnaś order dostać za figurę w 6 ciąży 💪❤️ Motywujesz mnie do zadbania o siebie po poroodzie ❤️
A teraz? Ja mam juz prawie 11kg na plusie 😏 maz mowi ze dupsko mi uroslo i poszlo w biodra 😏 az boje się co będzie dalej 🤔02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Kic, przykro mi że musisz znowu czekać, domyślam się że masz już dość nerwów..oby miejsce się szybko znalazło!
Karenira, super że dzidzia zdrowaja mam akurat córkę z seksu w dzień owulacji, ale może to wyjątek potwierdzający regułę ♥️
kic83, Karenira, Lalia lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Kicku, na pewno coś się zwolni. Będzie dobrze 😘
kic83 lubi tę wiadomość
-
Karenira wrote:Kic bidulko, tyle stresu i na nic. Przykro mi, że nie było miejsca. Mam nadzieję, że szybko się jakieś zwolni i Cię wezwą do siebie.
Jednorożec nie ma to jak widok zdrowego maluszka na wizycie
Odebrałam dzisiaj wyniki NIFTY pro. Zdziwiłam się, że tak szybko, bo robiłam w zeszłą środę. Z góry na dół same "niskie ryzyko" albo "nie wykryto". Także wnioskuję po tym, że... zdrowy CHŁOPAK
Sprawdzałam wyniki razem z mężem, żebyśmy w tym samym czasie się o płci dowiedzieli. Co do chorób to i tak cały czas wierzyłam, że będzie dobrze.
Mówię mężowi, że jestem w szoku, że nam się udało tego chłopaka zrobić, a on, że jak to. "Przecież robiliśmy zgodnie z instrukcją. Powiedziałaś co robić, żeby był chłopak i tak zrobiliśmy"Jak to mówi moja teściówka, faceci są niewyjęci
Rzeczywiście w czasie starań mówiłam mu, że plemniki męskie są szybsze, ale mniej wytrzymałe niż te żeńskie, więc jeśli chcemy celować to nie wolno nam się bzykać przed owu, a dopiero w dzień owulacji i dzień po. No i tak zrobiliśmy. Dla niego więc jest "zgodnie z instrukcją"
Czasem im zazdroszczę tego bezstresowego podejścia.
Gratulacje chłopca 💙
Najważniejsze że zdrowy dzidziuś zgodny z instrukcją 😚
Karenira lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
KarolinaMaria wrote:Ja tez mam dream, wiem, że są tam sztywne elementy, wszystko weszło bo mam bęben 9 kg. Wrzuciłam na program pranie rzeczne. Na metce jest ikonka, żeby prać ręcznie, czyli chyba można to wszystko moczyć. Zaryzykowałam... liczę, że nic nie popsuje
Daj znać jak wyjmiesz 😁 jeśli będzie ok to też wrzucę, jakoś upcham 🤭O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Daj znać jak wyjmiesz 😁 jeśli będzie ok to też wrzucę, jakoś upcham 🤭
Wyjęłam, przeżyło nawet wirowanie 400 obrotów!!! Nic mu się nie stało 🥳Lalia lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2020, 08:25
Zulugula, Ladyo, Meggi110818, Inaa89, kar_oliv, Wik89, calanthe, Karenira, KarolinaMaria, Lalia, Suszarka, Ounai, LaBellePerle, SzalonaOna, Enigvaa, kic83, kkasia, doomi03, Stokrotka027, Fragaria, Ewa88 , Nikaa92, Julik lubią tę wiadomość