Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:Mania no niezle! ja obstawiam u siebie 18.11 😀
W sumie ciekawe jak nam wyjdą porody, może w tym samym dniu urodzimy 🤗
Julik, często mam wrażenie, że Mały mi dlubie w pipce i że mi ręka wyjdzie stamtąd 🙈
Ounai padłam z tą kupą😀 smichy chichy ale jaka to ulga musiala być!!
Kic✊BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Zulugula wrote:Domi Ty masz w koncu laktator canpola czy lovi?
Bo się teraz zastanawiam czy smoczki są uniwersalne i mogę do butelki canpola kupic smoczek innej firmy🤔doomi03, Zulugula lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zulugula wrote:KarolinaMaria
Kiedy zamowilas tę zawieszkę do smoczka?
Ja jakos końcem sierpnia chyba i na śledzeniu mam ostatnie info z 12.10, że jest w poczcie juz w kraju i że za kilka dni będzie doreczona, a tu nadal cisza🤔 jak się zgubiło w Polsce jak Inie to padnę02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Wrocilam wlasnie od fizjoterapeutki. Te bole w dole bardziej od bioder, i na wysokości kosci krzyżowej. Rwy nie mam. Ale mam mega napięte mięśnie stad taki bol. Cala prawa stronę kręgosłupa jeszcze mam napieta dosc mocno. Bolalo jak mnie masowała i uciskala. Ale mam nadzieje ze bedzie ulga. Dzis mam zakaz chodzenia i więcej lezec. Bo inaczej masaz pojdzie na marne. I w czwartek chce mnie widzieć ponownie. A później tak co 2-3tygodnie.
Tak przemiła i sympatyczna kobietka 😊 cala wizyte rozmawialysmy i zartowalysmy. Oby więcej takich osób 😉
Lalia, Wik89, Karenira lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Anet.kaa wrote:Ounai, ale ubaw z tą kupą Marty. Czytałam to staremu a on w szoku biedny i tylko zadawał pytanie "to da się taaaak?!"
Ohhh niech mu tylko Polka walnie takie kupsko 🤣
LaBellePerle w Twojej sytuacji podwójny laktator byłby wybawieniem. Ja mam podwójny, raz ściągałam na dwie piersi jednocześnie, ale u mnie nie ma takiej potrzeby. Natomiast uważam że jeśli ktoś tylko odciąga to zanim laktacja się porządnie rozkręci taki laktator to ogromna oszczędność czasu.
Kiniusia, większość co czujesz. Miałam tak z synem. Już myślałam że nas puszcza a tu lekarz mówi że następnego dnia dopiero. Wiem że Ci przykro ale to już tylko jeden dzień i będziecie w domu
Kic kciuki za dziś!
Meggi, Anetka dawajcie link do skarpetMi właśnie wczoraj kolejne opaski przyszły. Póki co bezuciskowe zamawiam bo wszystkie typu pinup są na nią za duże
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Inaa89 wrote:Tez jeszcze czekam, w śledzeniu mam iz dotarła do Polski 12.10 tak jak u Cb. Ale to mnie jeszcze nie trafiła. Mam nadzieje ze nie zaginie 😉
Tez czekam na jedna paczke. 6.10 byla w pl 🤨 mam nadzieje ze to kwarantanna czy cos 🤔🔸28 lat
Ja mam lovi prolactis. -
Lalia wrote:Dziewczyny, los okazał się być dla mnie łaskawy!😁
Położna ma negatywny wynik, mogę w czwartek przyjechać na zastrzyk ✊
No to extra ze uda się już bez problemu załatwić 😁kic83, Lalia lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Kic - jak sytuacja u Ciebie?
Nie ma wolnych miejsc na patologii, wracam do domu zaraz i czekam na tel od swojej doktorCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Iryska wrote:Kic!! trzymam kciuki za szybką akcję i żeby synek dzisiaj już był z Tobą 😘😘 ładną datę urodzin by miał 🙂🙂
U nas w porządku, synek to mały głodomór, budzi się co dwie godziny w nocy na jedzonko, w dzień rzadziej. Wczoraj była położna na wizycie, pochwaliła go, już przekroczył wagę urodzeniową i ma 3 kg😍
Dalej go dokarmiamy mm, ale posiłki zaczyna od mojej piersi, potem je ściągnięte, potem mm. Ale powiem wam, że mało ściągam bardzo, max 25 ml z obu piersi. Nie dziwię się, że spadł tak bardzo z wagi w tamtym tygodniu 😔
Zulu, smoczki do butelek nie są uniwersalne. Musisz kupić canpola do canpola a Lovi do Lovi.
Casteam, jak zaczniesz w nocy rodzić to obudzicie synka i pojedzie z Wami. No jakoś to przeżyje, że jedna noc się nie wyśpi jak Cię mąż będzie odstawiał do szpitala
Aneta, trzymam kciuki za testIryska lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai wrote:Haha, no ulga na pewno, bo potem leżała zadowolona i gugała w najlepsze zamiast dać matce spać. Teraz jestem ledwo przytomna, a muszę szybko chatę ogarnąć, spakować nas bo na 15 jadę do urofizjo. Znowu będą tejpy
Daj znać po wizycie jak tam rozejscie i w ogole. A masuje Ci też brzuch?💙
💗 -
Ounai wrote:Syn nam raz wystrzelił kupsztalem tak, że pół podłogi uwalił ale to się zmylo chusteczkami i luz. Ale takiego kupska jak Marta i to w środku nocy nigdy nie walnął. Oj wypomnę jej to jeszcze. A co do męża - mój też był w szoku że tak się da. Powiedział że może zmieniać pościel ale tej pieluchy to on nie tknie 😂😂😂
LaBellePerle w Twojej sytuacji podwójny laktator byłby wybawieniem. Ja mam podwójny, raz ściągałam na dwie piersi jednocześnie, ale u mnie nie ma takiej potrzeby. Natomiast uważam że jeśli ktoś tylko odciąga to zanim laktacja się porządnie rozkręci taki laktator to ogromna oszczędność czasu.
Kiniusia, większość co czujesz. Miałam tak z synem. Już myślałam że nas puszcza a tu lekarz mówi że następnego dnia dopiero. Wiem że Ci przykro ale to już tylko jeden dzień i będziecie w domu
Kic kciuki za dziś!
Meggi, Anetka dawajcie link do skarpetMi właśnie wczoraj kolejne opaski przyszły. Póki co bezuciskowe zamawiam bo wszystkie typu pinup są na nią za duże
11,69 zł 50%OFF | 3 par/partia skarpetki dla noworodków bawełniane antypoślizgowe skarpetki dla niemowląt dla niemowląt skarpetki dla niemowląt w stylu księżniczki wiosna jesień
https://a.aliexpress.com/_BSodcg
Jakie opaski masz? Pokaż
dmg111 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
kic83 wrote:Nie ma wolnych miejsc na patologii, wracam do domu zaraz i czekam na tel od swojej doktor02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Inaa89 wrote:Kic chyba sobie teraz żartują z Ciebie? Przecież sami kazali przyjechac dzis.
Na poważnie.
Nic się nie zwolniło, nie zrobili planowych cc (a te panie leżą właśnie na patrologii).
Nikt z patologii nie poszedł rodzić.
Mam pół godziny do szpitala, więc mam wrócić do domu, żeby tu nie kwitnąć.
Możliwe że dziś nie będzie miejsca i jutro powtórka z rozrywki.
Mam być pod telefonem.
Ounai
do innego szpitala nie jadę.SzalonaOna lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność