Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
dmg111 wrote:A królik z allie, przyszedł do paczkomatu, 67zl, w Polsce takiego nie znalazłam, a wiele razy Wam mówiłam, że widzę Julkę jak go za uszy ciągnie za sobą, haha ❤️
49,28 zł 30%OFF | Duże zabawki z kreskówek symulator króliczek ucho pluszowa miękka lalka zwierzątko wypchana zabawka dla dzieci urodziny dziecka boże narodzenie dziewczyna dzieci prezent
https://a.aliexpress.com/_B127ok
Pamiętam
Królik mega!
My dla naszego bezimiennego mamy takiego
dmg111, Zulugula, calanthe, Inaa89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
a my zbieramy fajniaki z biedry - mowimy sobie, ze dla Wiktorii a prawda jest taka, ze dla nas samychKarolinaMaria, dmg111, Lalia, kic83, Suszarka, Enigvaa, Inaa89, doomi03, Ounai lubią tę wiadomość
-
LaBelle, też zbieramy naklejki z Biedry 🤣
Z poprzedniej edycji też mamy Słodziaki 😂
A co do króliczków, to ja zamówiłam u koleżanki takiego robionego na szydełku i jeszcze nam wyszyje na nim imię synka 💙😍LaBellePerle, kic83, Inaa89, dmg111, doomi03 lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:❤️
To jest jakiś z pozytywką? 😍
Tak jest! Grający królik Uszatek 🐇Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia wrote:LaBelle, też zbieramy naklejki z Biedry 🤣
Z poprzedniej edycji też mamy Słodziaki 😂
A co do króliczków, to ja zamówiłam u koleżanki takiego robionego na szydełku i jeszcze nam wyszyje na nim imię synka 💙😍
a jakie fajniaki juz macie? my smoga Stefka i wczoraj klocilismy sie czy wziac drzewo czy kropelke, ale ja wygralam ze swoim drzewemLalia, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Na poważnie.
Nic się nie zwolniło, nie zrobili planowych cc (a te panie leżą właśnie na patrologii).
Nikt z patologii nie poszedł rodzić.
Mam pół godziny do szpitala, więc mam wrócić do domu, żeby tu nie kwitnąć.
Możliwe że dziś nie będzie miejsca i jutro powtórka z rozrywki.
Mam być pod telefonem.
Ounai
do innego szpitala nie jadę.
O masakra jakas 😔😔 cholera ile to nerwów trzeba.. Kic mam nadzieje ze dzisiaj się coś wyjaji z tymi cesarkami i jutro już będzie dla Ciebie miejsce 💪kic83 lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
LaBellePerle wrote:a jakie fajniaki juz macie? my smoga Stefka i wczoraj klocilismy sie czy wziac drzewo czy kropelke, ale ja wygralam ze swoim drzewem
Lalia, LaBellePerle, doomi03 lubią tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:a jakie fajniaki juz macie? my smoga Stefka i wczoraj klocilismy sie czy wziac drzewo czy kropelke, ale ja wygralam ze swoim drzewem
Oto nasza kolekcja Słodziaków i Fajniaków 😂
Polujemy na drzewo Dobromir, ale ciągle niedostępne u nas 🤣
kic83, LaBellePerle, calanthe, Ladyo, Karenira, Nowastaraczka, Inaa89, dmg111, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:
to ja Ci wczoraj Dobromira ukradłamLalia, doomi03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kar_oliv wrote:Dziewczyny, czy takie zestawy tj. body krótki rękaw + pajac (r.56 x 4) mi wystarczy czy spakować jeden z tych zestawów w r.62? Czy za mało zestawów?
Dziewczyny, a te body krótki rękaw pod pajaca jest konieczne do szpitala? Ponoc na tych oddziałach położniczych jest gorąco zawsze słyszę... 🤔 -
LaBellePerle wrote:
Śliczne to łóżeczkooryginalne
LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam pytanie niezbyt wpasowane tematycznie, ale może mi ktoś podpowie ze swojego doświadczenia... Czy warto brać białe drzwi? Tylko nie biały lakier, a biała farba uv. Niby białe w modzie, a nie mogę się zdecydować. Zastanawiam się jak z utrzymaniem ich w czystości i ogólnie czy się sprawdzają, czy np zwykłym odkurzaczem ich zaraz nie zarysuje?Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
doomi03 wrote:Dziewczyny, a te body krótki rękaw pod pajaca jest konieczne do szpitala? Ponoc na tych oddziałach położniczych jest gorąco zawsze słyszę... 🤔
Pod pajaca nie musisz dawać bodziaka jak nie chcesz, jak nie ma metki drapiącej to sam pajac wystarczy albo sam bodziak długi rękaw + spodenki.doomi03 lubi tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność