Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:Ounai, nie wiem czy dostałaś już link do tych skarpetek ale ja zamawiałam stąd
12,16 zł 39%OFF | 3 par/partia 0 do 24M wiosna lato skarpety dziecięce jednokolorowe skarpetki podłogowe dla niemowląt miękkie bawełniane antypoślizgowe skarpetki dla dziewczynek
https://a.aliexpress.com/_B1iceG
A macie jakiś sprawdzony do opasek bezuciskowych?już nie mogę się doczekać lata
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Motylku, dzięki za odpowiedź 😘
Zulu, zamówiłam jednak Canpol easy start elektryczny bo wyszedł za 174 zł, a butelkę Lovi samosterylizujaca niezaburzającą karmienia.
W domu mam jeszcze dr brown's z taką rureczką w środku, moja kuzynka ją stosowała przy karmieniu piersią ☺️Zulugula, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwucha wrote:Dziewczyny, czy podcinacie wędzidełka u waszych maluchów? W szpitalu nikt się czegoś takiego nie dopatrzył, a moja położna twierdzi, że trzeba. Nie wiem, co o tym myśleć... 🤔
Sylwucha lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Zulugula wrote:Kurczę ale fatalna pomyłka, czas w plecyBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Calanthe, dzięki za odpowiedź 😘
Też mam nadzieję na krótki pobyt 😁
Ubzdurałam sobie, że chciałabym na święta wrócić do domu, a 39+0 mam dopiero 21 grudnia 🙈
Patrząc na nasze statystyki to tylko Kłot i Nikaa urodziły wcześniej 😅
Więc coś czuję, że się jeszcze okaże, że urodzę w styczniu 2021😂Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Dziewczyny, czy podcinacie wędzidełka u waszych maluchów? W szpitalu nikt się czegoś takiego nie dopatrzył, a moja położna twierdzi, że trzeba. Nie wiem, co o tym myśleć... 🤔
Najlepiej konsultacja u neurologopedy. Czasami się zdarza, u koleżanki dziecko źle ciągnęło cyca czy butelkę. W 2 czy 3 tyg życia miała podcinane laserem. Sekunda i po sprawie było, ani kropli krwi, bo laser zamyka naczynka od razu.Sylwucha lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Lalia wrote:Dziewczyny, do szpitala bierzecie koszule do porodu +3 koszule do karmienia i 3 staniki do karmienia??
Wiem co brać, a nie mam pojęcia ile sztuk 🤦♀️
A tak w ogóle to w smyku jest - 10% na rzeczy dla dzieci, więc udało mi się kupić ze zniżką laktator, suszarkę na butelki, butelkę, szczotki i płyn do czyszczenia butelek i smoczków
Na wybrane ubranka jest też 3 za 2
😁
Ja biorę koszule do porodu + 2 koszule do karmienia + 2 staniki.
Właśnie sobie zamówiłam na smyku te smoczki do butelki lovi i mufki 😁Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Calanthe, dzięki za odpowiedź 😘
Też mam nadzieję na krótki pobyt 😁
Ubzdurałam sobie, że chciałabym na święta wrócić do domu, a 39+0 mam dopiero 21 grudnia 🙈
Patrząc na nasze statystyki to tylko Kłot i Nikaa urodziły wcześniej 😅
Więc coś czuję, że się jeszcze okaże, że urodzę w styczniu 2021😂
Głowa do góry, nastaw się optymistycznie!Lalia lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Sylwia i Iryska też wcześniej
Głowa do góry, nastaw się optymistycznie!
Motylku, najważniejsze żeby synek był zdrowy, ale tak fajnie byłoby być już na święta w trójeczkę 😁♥️💙♥️ -
A tak btw, takie czasy oto nastały, że moje dziecko idzie jutro szczęśliwe do przedszkolaków, bo dostało dziś paczkę z Ali z maseczkami z Psim Patrolem i cieszy się, że będzie mógł się pochwalić kolegom. Tak, że ten...
A Marta jutro szczepienie. Mam nadzieję, że będzie znosić bezobjawowo jak brat, który po szczepieniu po prostu więcej spał.
Ze złych wieści - mój mąż już coś wspomniał o pracującej sobocie
No i ruszyliśmy temat chrzcin. Rozważamy 19 grudnia, a Wigilię prawdopodobnie u siebie, bo wypada nam wyjazd do teściowej, a tam Wigilia jest zawsze u ciotki męża i chyba nie chcemy aż tak męczyć dzieci, zwłaszcza takiego malucha jak Marta.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
SzalonaOna wrote:Sylwia - jak u Was dzisiejszy dzień? Dziewczynki nadal aniołki?
jak sobie radzicie? Ile maż będzie z Wami w domku?
Po południu byliśmy na spacerku. Mąż nawet do wózka mnie nie dopuszcza 😂 Taki dumny tata. Więc ja prowadziłam Atenę 🐕
Mąż jest jeszcze w domu do konca tygodnia, później idzie na tydzień może dwa do pracy i znów będzie z nami 2 tygodnie. Wolę żeby trochę to przeciągnąć w czasie, bo nie wiadomo jak się sytuacja z wirusami rozwinie. Poza tym póki małe są grzeczne i bez kolek, to sama spokojnie dam radę 😉
Powiem Ci, że ta cała sytuacja z covidem trochę mnie przeraża. Teraz tyle wizyt z dzieciakami, a tu jakieś szaleństwo. Jeszcze z mamą rozmawiałam. Oboje z ojcem od wczoraj mają gorączkę 😐 Oby to bylo tylko przeziębienie...
A Ty Motylku jak się czujesz? Mam nadzieję, że wszystko ok. Niebawem Matylda będzie z Tobą 😍 A dopiero co analizowałyśmy nasze wykresy 😉Wik89, dmg111, Iryska, SzalonaOna, Inaa89, Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
-
U mnie trochę stresów życiowych, nawet nie mam siły o tym pisać...
Kic, starałam się sprawdzać czy już jesteście razem z synkiem, a tu taka niespodzianka. Dobrze, że sprawdzili przepływy i Ktg zanim odesłali Cię do domu. Mam nadzieję, że jutro już Cię przyjmą.kic83, Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:Jeśli chodzi o brak oddechu to też zazwyczaj jak leżę na plecach, dlatego się pilnuje w nocy, żeby tak nie spać. Normalnie czuję jak tam wszystko mam przygniecione. Za dnia nieraz tez mi brakuje tchu zazwyczaj rano po śniadaniu, jakby to byl jakis mega wysiłek
Ide nadrabiać zaległości z dziś, zajrzałam tylko na ostatnią stronę żeby zobaczyć czy Kic urodziła 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2020, 00:27
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
dmg111 wrote:Kic, Twoja dojrzałość jest godna podziwu, ja pewnie bym płakała z nerwów 🙈 Jesteś super, pewnie dlatego taka dobra z Ciebie mama ❤️
💙😚dmg111 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai wrote:A tak btw, takie czasy oto nastały, że moje dziecko idzie jutro szczęśliwe do przedszkolaków, bo dostało dziś paczkę z Ali z maseczkami z Psim Patrolem i cieszy się, że będzie mógł się pochwalić kolegom. Tak, że ten...
A Marta jutro szczepienie. Mam nadzieję, że będzie znosić bezobjawowo jak brat, który po szczepieniu po prostu więcej spał.
Ze złych wieści - mój mąż już coś wspomniał o pracującej sobocie
No i ruszyliśmy temat chrzcin. Rozważamy 19 grudnia, a Wigilię prawdopodobnie u siebie, bo wypada nam wyjazd do teściowej, a tam Wigilia jest zawsze u ciotki męża i chyba nie chcemy aż tak męczyć dzieci, zwłaszcza takiego malucha jak Marta.
Takie czasy maseczkowe
Mam nadzieję, ze Marta dobrze zniesie szczepienie 🤞
Ale Wy chcecie organizować Wigilię u siebie, zapraszać gości??Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność