Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggi110818 wrote:Ja mam tak od 2 tyg, ostanio miałam spytać o to lekarza i zapomniałam. Pod żebrami czuję też czasami ból, nacisk. I tak duszno mi, ciężko oddychać czasami, najlepiej na dworze bym spała, bo jakby tlenu było mi mało 😑
Dziecko jest już spore i macica na tyle wysoko ze już uciskac może zebra i przepone, stąd trudniejsze oddychanie. To normalne na tym etapie. -
Wik89 wrote:Kicku, nieeee, jakos nie przewiduję, że to az tak szybko ruszy u mnie
lekarz tez powiedział podczas usg, ze glowka jeszcze w miare wysoko, a to otwarcie szyjki nieduze
Jutro mam isc na Karową
Ale jak bedzie tam duze oblozenie, to na następne ktg chyba juz bede szla do Praskiego, bo na ewentualna indukcje tez chcialabym tam, o ile cisnienie sie unormuje
Motylku, wizyt juz nie mam:)
To dawaj znać jak na Karowej 😚 jestem ciekawa czy też tak długo Ci się zejdzie jak mi wczoraj.Wik89 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:Anetka
dokładnie mam takie podejście.
Ja nie jestem typem awanturnika, myślę że o wiele lepszy jest spokój.
Nerwy mi w niczym nie pomogą, nie jest tak na szczęście że rodzę i mnie odsyłają.
Dziś mnie lekarz badał i rozwarcia nie ma.
Przepływy są ok, bo miałam USG.
Ktg ok, bo mi je zrobili.
Inna
wiadomo że lepiej byłoby gdybym była na oddziale bo Młody nie urósł od 3 tygodni, ale nie ma miejsca, więc ja jestem bezsilna. Muszę cierpliwe czekać.
Kicku tak mi Ciebie szkoda 😔😔 a może spróbujesz na Inflancka? To mój drugi szpital ale nie ukrywam ze chciałabym bardzo na żelaznej..kic83 lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Dziewczyny, czy podcinacie wędzidełka u waszych maluchów? W szpitalu nikt się czegoś takiego nie dopatrzył, a moja położna twierdzi, że trzeba. Nie wiem, co o tym myśleć... 🤔
-
Sylwucha wrote:Dziewczyny, czy podcinacie wędzidełka u waszych maluchów? W szpitalu nikt się czegoś takiego nie dopatrzył, a moja położna twierdzi, że trzeba. Nie wiem, co o tym myśleć... 🤔
Ja pierwsze co slysze ze takie coś się robi.. Nawet w neta zerknęłam co to .. i szok..
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
nick nieaktualnySylwucha wrote:Dziewczyny, czy podcinacie wędzidełka u waszych maluchów? W szpitalu nikt się czegoś takiego nie dopatrzył, a moja położna twierdzi, że trzeba. Nie wiem, co o tym myśleć... 🤔
-
Sylwucha wrote:Dziewczyny, czy podcinacie wędzidełka u waszych maluchów? W szpitalu nikt się czegoś takiego nie dopatrzył, a moja położna twierdzi, że trzeba. Nie wiem, co o tym myśleć... 🤔
Sylwucha lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Nowastaraczka wrote:Bardzo
teraz juz w ogole ciezko znalezc pozycję komfortową. Usiedzieć za dlugo tez sie nie da bo zaraz wszystko boli, ciezko z oddechem. Ogolnie spadek energii bardzo
-
Ounai wrote:Zulu, nie byłam u fizjo. A raczej byłam i okazało się, że pomyliła godziny i ktoś już był u niej a mnie sobie wpisała na 17:00 a nie na 15 🤦♀️ Tak, że zmieniam fizjo, żeby też taki kawał drogi nie jeździć.
Kurczę ale fatalna pomyłka, czas w plecy💙 11.2020
💗 11.2023 -
Jeśli chodzi o brak oddechu to też zazwyczaj jak leżę na plecach, dlatego się pilnuje w nocy, żeby tak nie spać. Normalnie czuję jak tam wszystko mam przygniecione. Za dnia nieraz tez mi brakuje tchu zazwyczaj rano po śniadaniu, jakby to byl jakis mega wysiłek💙 11.2020
💗 11.2023 -
Dziewczyny, do szpitala bierzecie koszule do porodu +3 koszule do karmienia i 3 staniki do karmienia??
Wiem co brać, a nie mam pojęcia ile sztuk 🤦♀️
A tak w ogóle to w smyku jest - 10% na rzeczy dla dzieci, więc udało mi się kupić ze zniżką laktator, suszarkę na butelki, butelkę, szczotki i płyn do czyszczenia butelek i smoczków
Na wybrane ubranka jest też 3 za 2
😁doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:W moim przypadku leżenie na plecach jest najwygodniejszą pozycją. Tak to jest mega ciężko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Dziewczyny, do szpitala bierzecie koszule do porodu +3 koszule do karmienia i 3 staniki do karmienia??
A tak w ogóle to w smyku jest - 10% na rzeczy dla dzieci, więc udało mi się kupić ze zniżką laktator, suszarkę na butelki, butelkę, szczotki i płyn do czyszczenia butelek i smoczków
😁ze 3 sztuki.
P. S. Biorę aż tyle, bo brzydko mówiąc ja po porodzie mam taki zjazd hormonalny, że pocę się jak świnka. Autentycznie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2020, 21:53
Lalia lubi tę wiadomość
-
Fragaria wrote:Dziewczyny, mam pytanie niezbyt wpasowane tematycznie, ale może mi ktoś podpowie ze swojego doświadczenia... Czy warto brać białe drzwi? Tylko nie biały lakier, a biała farba uv. Niby białe w modzie, a nie mogę się zdecydować. Zastanawiam się jak z utrzymaniem ich w czystości i ogólnie czy się sprawdzają, czy np zwykłym odkurzaczem ich zaraz nie zarysuje?
Fragaria lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Dziewczyny, do szpitala bierzecie koszule do porodu +3 koszule do karmienia i 3 staniki do karmienia??
😁
Jaki laktator i jaka butelke w końcu kupilas?ja laktator kupilam przy poprzedniej akcji -10% a nad butelką nadal się głowie 🤯
Ja biorę 2 staniki do karmienia i 2 koszule (trzecia porodowa), tyle kupilam i już zwyczajnie nie chce mi się dokupywac więcej takich 😛 w domu mam jeszcze jedną koszule , która nada się tez w razie w do karmienia to mi mąż ewentualnie dowiezieLalia, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023