Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Dziewczyny na końcówce, czy robilyscie tez morfo i mocz z tymi ostatnimi badaniami na hiv hcv itd?
Mam morfo w miarę świeżą, bo z początku miesiąca a te badania pasuje mi zrobic do piątku, i nie wiem czy robic morfologie z tym czy zrobić sobie już tak za 2 tyg żeby była na świeżo 🤔 -
Kick gratulacje 🥳🥳🥳
Dmg i Wik trzymam kciuki za łatwe porody 😁😁
Ounai jak Ty dałaś rade Martusie wypchnąć...wow moj mial 34glowe i myslalam ze mnie rozrywa.
P.s jesteśmy juz w domu, paczus przytył 120g wciągu doby a birulbina nie urosla wiec jutro walka z wedzidelkiem. Dziwnie mi w domu i ze ten maly szkrab jest juz z nami ale mega sie ciesze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2020, 20:31
Evelle28, Zulugula, patrycja92, KarolinaMaria, Suszarka, kar_oliv, Enigvaa, Inga28, Iryska, doomi03, SzalonaOna, Wik89, Sylwucha, Karenira, Lalia, calanthe, Ounai, Annia, Gagatka, kic83, kkasia, dmg111, Inaa89, Julik lubią tę wiadomość
-
Nikaa92 wrote:Kick gratulacje 🥳🥳🥳
Ounai jak Ty dałaś rade Martusie wypchnąć...wow moj mial 34glowe i myslalam ze mnie rozrywa.
P.s jesteśmy juz w domu, paczus przytył 120g wciągu doby a birulbina nie urosla wiec jutro walka z wedzidelkiem. Dziwnie mi w domu i ze ten maly szkrab jest juz z nami ale mega sie ciesze.
Super, że już w domku, nic dziwnego, że dziwnie Ci, toż to nowa rzeczywistość
Nika Ty mialas ZZO, ale na parte już puscilo tak? W ogóle jak długo trwały parte? Czy po tym ZZO bolała Cie jakoś przesadnie głowa?Nowastaraczka lubi tę wiadomość
💙
💗 -
Zulugula wrote:Dziewczyny na końcówce, czy robilyscie tez morfo i mocz z tymi ostatnimi badaniami na hiv hcv itd?
Mam morfo w miarę świeżą, bo z początku miesiąca a te badania pasuje mi zrobic do piątku, i nie wiem czy robic morfologie z tym czy zrobić sobie już tak za 2 tyg żeby była na świeżo 🤔
Ja robilam razem tymi o których piszesz. A w przyszłym tygodniu znów powtarzam ostatni raz mocz i morfo. -
Zulu mi przypomniała że czytałam w sobotę fajny artykuł o znieczuleniu
https://www.mjakmama24.pl/porod/porod-naturalny/czy-warto-lagodzic-bol-porodowy-czy-znieczulenie-moze-byc-grozne-dla-dziecka-aa-1e4z-fvHR-SNdR.htmlIga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnyLadyo wrote:Ja myśle ze dmg już urodziła i teraz tuli się ze swoim maleństwem
Motylku skąd takie piękne pieluszki?
https://allegro.pl/oferta/pieluchy-tetrowe-premium-kolorowe-pielucha-tetrowa-7416115910?utm_medium=app_share&utm_source=facebook -
Mam morfo w miarę świeżą, bo z początku miesiąca a te badania pasuje mi zrobic do piątku, i nie wiem czy robic morfologie z tym czy zrobić sobie już tak za 2 tyg żeby była na świeżo 🤔 -
Hej hej!
Kicuś, ogromne gratulacje!!!🤗 tulcie sie i odpoczywajcie!
Nie, u mnie jeszcze nie ruszylo, balonik jest, byl znowu jeden spadek tętna, wiec jestem ciagle pod ktg, co jest dosc meczace, szczegolnie ze nie mialam jak sie przygotowac, do torby nawet nie moge siegnac. I rano pewnie dostane oksytocyne i mam nadzieje, ze uda sie wywolac porodale z uwagi na to tetno domyslam sie, ze moze tez zapasc w ktoryms momencie decyzja o cc
kic83 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nikaa, cieszę się, że już jesteście w domku z Kubusiem 🏡💙 teraz to dopiero zacznie się przygoda życia 😍
-
Wik, trzymaj się tam dzielnie i zbieraj siły na poród, niezależnie jaki będzie 😘 a już jutro jest ogromna szansa, że synek będzie z Tobą po drugiej stronie brzuszka 💙
Wik89, Suszarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWik89 wrote:Hej hej!
Kicuś, ogromne gratulacje!!!🤗 tulcie sie i odpoczywajcie!
Nie, u mnie jeszcze nie ruszylo, balonik jest, byl znowu jeden spadek tętna, wiec jestem ciagle pod ktg, co jest dosc meczace, szczegolnie ze nie mialam jak sie przygotowac, do torby nawet nie moge siegnac. I rano pewnie dostane oksytocyne i mam nadzieje, ze uda sie wywolac porodale z uwagi na to tetno domyslam sie, ze moze tez zapasc w ktoryms momencie decyzja o cc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikaa92 wrote:Kick gratulacje 🥳🥳🥳
Poród był ciężki, ja nie kontaktowałam jak były parte. Chwilę przed partymi powiedziałam położnej że odlatuję i będę robić co mi każe, ale od tego momentu to ona już decyduje bo ja już nie wiem co się wokół mnie dzieje. Za to syn miał głowę 39cm i to był mój pierwszy poród, nie umiałam współpracować z położna i bardzo długo go wypierałam. Trwało to jakieś 45 min. A córka to było 10min i była.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai wrote:Musieliśmy podać Marcie leki, zaczyna się odczyn poszczepienny. Temp 38,3. Boję się iść spać żeby jej nie podskoczyła.
Nas czeka to we wtorek. Zachowuje się inaczej jakoś? Jak jej dajecie paracetamol - czopek, kropelki? Jakiej firmy?
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023