Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
A propo (wg mnie) skurcze naturalne, a nie indukowane przez oxy to pikuś, do 5 cm rozwarcia nawet nie czułam ich za bardzo 😂🤗
SzalonaOna, Zulugula, Inaa89, kar_oliv, patrycja92, Sylwucha, Suszarka, Gagatka, Ounai, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Motyl Ty juz nic nie pisz o wyprzedzaniu! 😄 Wczoraj późnym wieczorem pisalas Calanthe, że ma dziś wizytę i niech nie wyprzedza kolejki, ta się niby zgodzila a tu masz 😱😄
SzalonaOna, kic83, Suszarka, calanthe, Maniaaa., Lalia lubią tę wiadomość
💙
💗 -
nick nieaktualnyZulugula wrote:Motyl Ty juz nic nie pisz o wyprzedzaniu! 😄 Wczoraj późnym wieczorem pisalas Calanthe, że ma dziś wizytę i niech nie wyprzedza kolejki, ta się niby zgodzila a tu masz 😱😄
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Calanthe gratulacje!! Ale niespodzianka!😘
To mój piękniś na spacerku 🙂
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2020, 16:13
SzalonaOna, Inaa89, Zulugula, kar_oliv, Nadzieja94, Evelle28, Enigvaa, KarolinaMaria, patrycja92, Ladyo, Annia, Suszarka, doomi03, calanthe, Karenira, Maniaaa., Ounai, Lalia, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Calanthe wow wow wow tego nikt się chyba nie spodziewal 😉
Gratulacje 😘😘 odpoczywajcie i cieszcie się soba 😘calanthe lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualny
-
Inga, pytałaś o test - nie zrobiłam. Na piątek w przychodni mogli mnie zapisać na telewizytę, co zmaczyłoby że test zrobiłabym pewnie koło przyszłej środy. Dziś mija 11 dzień od pierwszych objawów. Jeśli to COVID to mija się to wszystko w celem bo już tyle dni minęło. Wysiedziałam swoje w domu, prawie nigdzie nie chodziłam więc zrobiłam sobie swoją kwarantanne jakby co. Czuje się już dobrze.
-
Zulugula wrote:Kic
Jak na tę chwilę porownujesz samopoczucie po SN a po CC?
Po SN odrazu wstałam, wykąpałam się, brałam normalnie sama córkę na ręce do karmienia, szłam na siusiu, kupę.
Teraz leżę tylko... Pionizacja była po 6 rano, jest ok, rana wczoraj bolała, dziś jest ok, ale jestem wciąż na kroplówce z przeciwbólowymi.
Siku w cewnik.
Kupę dwa razy Młody na plecy zrobił, ale ja nie jestem w stanie sama mu zmienić pampersa 🤷
Opieka jest tu rewelacyjna, jak 5 lat temu.
A i zapomniałam powiedzieć, wczoraj dyżur miała moja pani doktor. To ona mnie zabrała na porodowke, przy 2 cm rozwarcia wypełniła papiery na ZZO, załatwiła anestezjologa (przez brak tętna do tego nie doszło). Wyjęła mi dziecko i mnie zszyła. Smsowała ze mną o północy.
Jak dla mnie strasznie dziwne uczucie ta CC, wszystko czułam, wyjęcie, szarpnięcie 😱
Najgorsze były dreszcze po, trzęsłam się z wyziębienia przez kilka h.patrycja92, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dziewczyny, najprawdopodobniej jutro widzę się z mamą, ciocia i wujek mają ją przywieźć do mnie. Jestem obłożona luteiną i melisą ale nie dałam dziś rady słysząc jej płacz w słuchawce i słowa - to ostatni moment w którym możemy się zobaczyć. Wczoraj była na sorze, mieli jej odciągnąć płyn z otrzewnej ale nie umieli tego zrobić, zmarzła w kartce 4h czekając bo maszyna do tych pieprzonych testów się popsuła. Jedyne co ma to plastry przeciwbólowe, to koniec. Jestem bardzo wrażliwa nie wiem jak zniosę te spotkanie, boję się że urodzę przedwcześnie z emocji. Zawsze cierpienie innych znoszę bardzo ciężko. Nie da się tłumić uczuć... to będzie dla mnie bardzo ciężkie. Maja wyczuwa chyba stres bo strasznie się od wczoraj wierci.
-
nick nieaktualny