Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszę pogadać z teściową, żeby przestała wysyłać paczki 2x w tygodniu. Przynosi je chłopak z poczty i on zawsze jest o takiej godzinie, że ledwo mi dziecko zaśnie a on ją budzi. I ja zamiast coś zrobić w domu albo spokojnie zjeść śniadanie albo nawet odepac ciężką noc siedzę z dzickiem i od nowa usypiam. A w paczce większość ciuchów w rozmiarach 74 i większych...BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Meggi110818 wrote:Dziewczyny, które mają, będą miały fotelik cybex Cloud. Jakie macie kombinezony /otulacze/śpiwory czy jak to się zwie to tych fotelików? 😉BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Zulugula wrote:Te paczki to aż tak regularnie masz?? I zawsze to są ubrania czy coś jeszcze?
Dziś taka "perełka" dla romskiego dziecka przyszła. Zajęła pół paczki. Jak zobaczyłam to bezmyślnie na głos powiedziałam "ja pierdolę". Niech mąż jej powie ze to brzydkie jest, bo ja na pewno nie powiem ze ładne. Aż tak kłamać nie potrafię 😂
KarolinaMaria, Anet.kaa, Ladyo, Inaa89, Nowastaraczka, Lalia, Julik lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Fragaria wrote:Mamy wpis w dzienniku budowy "zakończono prace budowlane przy budowie budynku mieszkalnego jednorodzinnego" 😊😊😊😊
Fragaria lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Kic, nie zdążyłam zobaczyć Twojego synka, bo coś net zdechł. Maluszek ba pewno jest słodki 😘 Mam nadzieję, że jakoś się trzymasz i bardzo nie boli. Buuuzuaki dla Was 😍
kic83 lubi tę wiadomość
-
Ounai, romskie dziecko zrobiło mi dzień!
Moja teściowa też mi pokupowała takie perełki w lupkach. Zresztą moją mamą nie lepsza... po prostu nie będę w to ubierać, a im powiedzieliśmy, żeby przystopowały z zakupami. Nie wiem jaki przyniesie to skutek, ale jak słyszę 'przecież dziecko wszystko wykorzysta' to mi słabo. Ja też kupuję sporo używanych ciuszków, ale kupuję takie, które mi się podobają, są praktyczne i, które potem bez wstydu będę mogła komuś oddać/sprzedać.kar_oliv, Inaa89 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Meggi110818 wrote:Taki rodzaj otulacza? Możesz pokazać? Właśnie nie znalazłam innego zdjęcia jak to montują. Nie wiem czy nie kupić już dedykowanego do danego fotelika i żeby w sklepie mi pokazali jak prawidłowo "montować"
Ja mam co prawda akurat w formie śpiworka, ale też dedykowany konkretnie do fotelikow samochodowych, więc tak naprawdę poza forma zapinania/opatulania dziecko, to myślę ze sam montaż w foteliku działa na tej samej zasadzie.
U mnie wygląda to tak (po prostu wyciągnęłam wkładkę, włożyłam otulacz, przeciągnęłam pasy potem na to wkładka znów przeciągnięcie pasów i gotowe. Myślę ze ta wkladka jednak jak przylega do ciala to lepiej stabilizuje plecki i główkę takiego noworodzia).
Meggi110818, Nowastaraczka, Lalia lubią tę wiadomość
-
Lalia, bardzo się z Twoją wypowiedzią utożsamiam. Moim zdaniem najgorsze w tym wsyztskim jest to, że kto będzie chciał dokonać zabiegu to i tak to zrobi, tylko w warunkach niekontrolowanych i niebezpiecznych... Mam tylko nadzieję że kolejnym krokiem nie będzie zakaz badań prenatalnych...
Wróciłam przed chwilą z kościoła. Dyżur księdza był w konfesjonale z zamykanymi drzwiami 😶 No kurde nie trzeba być profesorem epidemiologii żeby się zorientowac że to niezbyt dobry pomysł w dzisiejszych czasach.Lalia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Fragaria wrote:Mamy wpis w dzienniku budowy "zakończono prace budowlane przy budowie budynku mieszkalnego jednorodzinnego" 😊😊😊😊
Ale zazdroszcze! Mam nadzieje ze w tym roku tez dostane taki wpis 😍 to po doprowadzeniu do stanu deweloperskiego?Fragaria lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Haha, Ounai trzymaj na karnawal 😂 suoer macie olany, trzymam mocno kciuki aby sie udalo. A co do sprzedazy mieszkania, nie powinno byc problemu bo poki co rynek sie nie zalamuje tak jak mowili, ceny nie leca w dol. Wrecz przeciwnie.🔸28 lat
Też chcemy budować domek. Plan był taki ze działka, w trakcie spłacamy mieszkanie i po 2 latach budowa, ale od ponad pół roku szukamy działki, sami i przez agentów i jest masakra, albo ceny poszły w kosmos albo nie ma ofert. Sami agenci mówią że bieda jest bo ludzie wycofali bardzo dużo ofert sprzedaży i czekają co z wirusem będzie 🙉. Są tylko jakieś daleko od miasta (a chcemy żeby autobus jakiś dojeżdżał) albo chude kiszki, albo w jakimś dole. Codziennie działamy w temacie i nic.
Mieliśmy już do aktu podchodzić, a sprzedawca wycofał się bo chce "przeczekać".O ❤️
Z ❤️ -
Wracam dzisiaj do życia 12 h snu zrobiło swoje.
Cieszę się że czuję się lepiej bo mam umóionego fryzjera na 14 i nie chce odwoływać bo to rzadka chwila tylko dla mnie. Mama zostanie z młodym tyle ile trzeba mam pełny luz.
Mogę farbować włosy?
Ounai mieszkałam jakiś czas w Irlandii i dzieci tzw gipsów chodziły w podobnych wdziankachWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 10:57
-
Lalia, Gagatka zupełnie zgadzam się z Wami w kwestii zakazu aborcji w przypadku poważnych chorób i mam ogólnie takie samo podejście do tych chorób.
I tu nawet nie chodzi o to że człowiek ma możliwość wyboru tego co lepsze dla niego... Ale zeby mogl zdecydować co będzie mniejszym zlem dla jego dziecka... Mysle ze gdyby którys z Panow polityków sam stanął by w obliczu takiej sytuacji, to dopiero by zrozumiał jaka krzywdę sam sobie z gotował, nie mogąc nic zdecydować (chociaz nie życzę temu nikomu, ale jednak takich dzieci jest wiele nie ma co się oszukiwać...).
A podobno żyjemy w cywilizowanym świecie...Gagatka, Lalia lubią tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:Wracam dzisiaj do życia 12 h snu zrobiło swoje.
Cieszę się że czuję się lepiej bo mam umóionego fryzjera na 14 i nie chce odwoływać bo to rzadka chwila tylko dla mnie. Mama zostanie z młodym tyle ile trzeba mam pełny luz.
Mogę farbować włosy?
Ounai mieszkałam jakiś czas w Irlandii i dzieci tzw gipsów chodziły w podobnych wdziankach
Tak, możesz śmiało farbowaćpochwal się potem nowa fryzurka 😄
-
A ja witam się z Wami w 32+0 😊 Na sesję brzuszkową nie pojdę ale poproszę męża żeby mi zrobił parę fotek 😁 Dawno nie było aktualizacji brzuszka, tak wiec Maja mówi z ciepłego domku Ciociom cześć:
Ps. Czy to duży brzuch na ten tc? 😀SzalonaOna, Karenira, Enigvaa, KarolinaMaria, Ladyo, Zulugula, doomi03, Inaa89, calanthe, Ewa88 , Ounai, madziulix3, Gagatka, kic83, Fragaria, Wik89, Suszarka, Lalia, Nikaa92 lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Casteam - jak się czujesz? Lepiej już ten kaszel? Teraz Twoja kolej :p
Kkasia - jak u Ciebie? Coś się rusza, czy totalna cisza?.
Doomi - właśnie wskoczyłaś na podium 💙
Narazie ciszaskacze sobie dzis na piłce, masaż brodawek, tylko kurde z seksem kiepsko bo po prostu mamy tyle rzeczy za dnia poplanowane że wczoraj padlismy oboje
ostatni seks był przedwczoraj. Nie mam windy w bloku, bo bym złaziła ze schodów haha. Ale podobno wchodzenie nie jest wskazane tylko schodzenie
czekamy
kar_oliv, SzalonaOna lubią tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin