Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a czy któraś ma tak, że jak leży na lewym boku to pod lewa piersia boli ta tkanka? Bo mnie aż piecze, jak podłożę sobie trochę kołdry to jest lepiej ale tylko na tym boku tak mam. Czy to jakieś rozejscie mięśni czy coś? Czy po prostu macica tak wysoko i uciska wszystko tam?
-
kar_oliv wrote:Dziewczyny a czy któraś ma tak, że jak leży na lewym boku to pod lewa piersia boli ta tkanka? Bo mnie aż piecze, jak podłożę sobie trochę kołdry to jest lepiej ale tylko na tym boku tak mam. Czy to jakieś rozejscie mięśni czy coś? Czy po prostu macica tak wysoko i uciska wszystko tam?
Mam identycznie. Wydaje mi się że macica wypchnęła wątrobę ku górze i dlatego tak jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 12:08
kar_oliv lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
kar_oliv wrote:A ja witam się z Wami w 32+0 😊 Na sesję brzuszkową nie pojdę ale poproszę męża żeby mi zrobił parę fotek 😁 Dawno nie było aktualizacji brzuszka, tak wiec Maja mówi z ciepłego domku Ciociom cześć:
Ps. Czy to duży brzuch na ten tc? 😀
Myślę ze brzusio w sam raz🔥🔥🔥
kar_oliv lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny bralyscie moze alugastrin na zgagę?
Maly chyba mi skacze po żoladku bo mega mi dokucza od kilku dni, migdaly nie daja rady juz a rennie nie mogę przy cukrzycy bo tam końska dawka cukru -
doomi03 wrote:Ja mam co prawda akurat w formie śpiworka, ale też dedykowany konkretnie do fotelikow samochodowych, więc tak naprawdę poza forma zapinania/opatulania dziecko, to myślę ze sam montaż w foteliku działa na tej samej zasadzie.
U mnie wygląda to tak (po prostu wyciągnęłam wkładkę, włożyłam otulacz, przeciągnęłam pasy potem na to wkładka znów przeciągnięcie pasów i gotowe. Myślę ze ta wkladka jednak jak przylega do ciala to lepiej stabilizuje plecki i główkę takiego noworodzia).
Tez tak zainstalowalam kocyk jak obejrzalam filmik jak koles wlasnie pokazywal dedykowane spiworki i tak robił :ddoomi03 lubi tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Haha, Ounai trzymaj na karnawal 😂 suoer macie olany, trzymam mocno kciuki aby sie udalo. A co do sprzedazy mieszkania, nie powinno byc problemu bo poki co rynek sie nie zalamuje tak jak mowili, ceny nie leca w dol. Wrecz przeciwnie.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
kkasia wrote:Narazie cisza
skacze sobie dzis na piłce, masaż brodawek, tylko kurde z seksem kiepsko bo po prostu mamy tyle rzeczy za dnia poplanowane że wczoraj padlismy oboje
ostatni seks był przedwczoraj. Nie mam windy w bloku, bo bym złaziła ze schodów haha. Ale podobno wchodzenie nie jest wskazane tylko schodzenie
czekamy
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualny
-
Jednorożec89 wrote:Wracam dzisiaj do życia 12 h snu zrobiło swoje.
Cieszę się że czuję się lepiej bo mam umóionego fryzjera na 14 i nie chce odwoływać bo to rzadka chwila tylko dla mnie. Mama zostanie z młodym tyle ile trzeba mam pełny luz.
Mogę farbować włosy?
Ounai mieszkałam jakiś czas w Irlandii i dzieci tzw gipsów chodziły w podobnych wdziankach
Możesz farbowaćBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
doomi03 wrote:Ja mam co prawda akurat w formie śpiworka, ale też dedykowany konkretnie do fotelikow samochodowych, więc tak naprawdę poza forma zapinania/opatulania dziecko, to myślę ze sam montaż w foteliku działa na tej samej zasadzie.
U mnie wygląda to tak (po prostu wyciągnęłam wkładkę, włożyłam otulacz, przeciągnęłam pasy potem na to wkładka znów przeciągnięcie pasów i gotowe. Myślę ze ta wkladka jednak jak przylega do ciala to lepiej stabilizuje plecki i główkę takiego noworodzia).
To jakiś dedykowany śpiworek do Twójego fotela czy uniwersalny?O ❤️
Z ❤️ -
Ounai wrote:Ale ekstra. Ile Wam zeszło z budową? Jejku, ja też już chcę...
Od "pierwszej wbitej łopaty" do dziś 8 miesiecy. Do przeprowadzki zostala jeszcze chwila, bo m. In. czekamy na meble do kuchni. Gdyby jednak policzyć od samego początku, czyli od momentu kiedy podpisaliśmy umowę z generalnym wykonawca to będzie już 2 lata, trochę musieliśmy poczekać na wolny termin bo ekipa rozchwytywana. Dodam, że zdecydowaliśmy się na dom w konstrukcji szkieletowej drewnianej.Ounai, Inaa89, Enigvaa lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Enigvaa wrote:Ale zazdroszcze! Mam nadzieje ze w tym roku tez dostane taki wpis 😍 to po doprowadzeniu do stanu deweloperskiego?
Prawdę mówiąc nie wiem jak mówią przepisy odnośnie tego co jest niezbędne do odbioru, możliwe że deweloperski stan byłby wystarczający. My już trochę dalej, aktualnie wykańcza nas wykończeniówka. Mamy podłogi wszędzie na gotowo, łazienka wyplytkowana. Zostało nam jeszcze zamontować prysznic, szafkę z umywalka, kuchnia, posprzątać i będziemy przewozić meble 😊😊Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Nowastaraczka wrote:Dziewczyny bralyscie moze alugastrin na zgagę?
Maly chyba mi skacze po żoladku bo mega mi dokucza od kilku dni, migdaly nie daja rady juz a rennie nie mogę przy cukrzycy bo tam końska dawka cukru
Ja na zgage pije czasem mleko i jakoś pomaga. Poza tym czasem śpię w pozycji półsiedzącej
Leków nie brałam, więc nie wiem co doradzić 🤷♀️doomi03 lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Fragaria wrote:Od "pierwszej wbitej łopaty" do dziś 8 miesiecy. Do przeprowadzki zostala jeszcze chwila, bo m. In. czekamy na meble do kuchni. Gdyby jednak policzyć od samego początku, czyli od momentu kiedy podpisaliśmy umowę z generalnym wykonawca to będzie już 2 lata, trochę musieliśmy poczekać na wolny termin bo ekipa rozchwytywana. Dodam, że zdecydowaliśmy się na dom w konstrukcji szkieletowej drewnianej.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Dzień dobry dziewczyny 😚
sypiam lepiej niż ostatnie dni ciąży.
Aleks cudny, cały czas tylko śpi i ciumka.
Jego waga spadła do 2900, ale jutro nas wypuszcząwidzieli że ładnie się przystawia.
Zdjęli opatrunek po CC, rana ładnie się goi.
A teraz propo tego, że można w szpitalu dobrze zjeść, to mój obiad
Fragaria, Nowastaraczka, madziulix3, KarolinaMaria, Inaa89, Stokrotka027, kar_oliv, Wik89, LaBellePerle, Zulugula, Karenira, Lalia, Ounai, Gagatka, SzalonaOna, calanthe, patrycja92, edyciak., Suszarka, Ladyo, Annia, Nikaa92, doomi03, MałaMi90, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Wiki od poniedziałku przytyła 180 g a od 5 października prawie pół kilo
i może to dla was, matek donoszonych bobasów śmieszne, ale mnie rozpiera radość, że otwiera już oczka...
KarolinaMaria, Inaa89, Stokrotka027, kar_oliv, Wik89, Fragaria, Evelle28, kic83, Zulugula, Inga28, Karenira, Lalia, Ounai, Gagatka, SzalonaOna, calanthe, suzi1994, patrycja92, edyciak., Suszarka, Annia, Enigvaa, Nikaa92, doomi03, MałaMi90, dmg111, Julik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny