Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
madziulix3 wrote:Jeszcze nie dziękuje bo nie chce zapeszać 😘
taki test to już nie domyślanie siętak jak zulu napisała - beta to już tylko formalność
madziulix3 lubi tę wiadomość
-
madziulix3 wrote:Ounai tak, to jest test z dzisiaj
https://zapodaj.net/e9177a59e04fc.jpg.htmlmadziulix3, Lalia, kic83, doomi03 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualnymadziulix3 wrote:Ounai tak, to jest test z dzisiaj
https://zapodaj.net/e9177a59e04fc.jpg.html
Piekna, różowiutka kreska!beta to formalność. Fajny test - u mnie najlepiej wybarwial sie nord test i clearblue ten z rossmanna , a najgorzej Pink superczuły - byl blady mimo bety ponad 140 😂
madziulix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLelek wrote:Piekna, różowiutka kreska!
beta to formalność. Fajny test - u mnie najlepiej wybarwial sie nord test i clearblue ten z rossmanna , a najgorzej Pink superczuły - byl blady mimo bety ponad 140 😂
Ten kupiłam bo ponad 1000 opinii było na Allegro, ze bardzo wcześnie wykrywa ciąże 😃 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziulix3 wrote:No pinki się podobno ciężko wybarwiają 😃
Ten kupiłam bo ponad 1000 opinii było na Allegro, ze bardzo wcześnie wykrywa ciąże 😃
Tez mialam z allegro najtańszaki, tylko takie paskowe z niebieskim końcem - mialam w zapasie 20 i codziennie robilam, zeby sprawdzac czy ciemnieje 😂 szalona jestem na tym punkciemadziulix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLelek wrote:Tez mialam z allegro najtańszaki, tylko takie paskowe z niebieskim końcem - mialam w zapasie 20 i codziennie robilam, zeby sprawdzac czy ciemnieje 😂 szalona jestem na tym punkcie
Lelek, Lalia, Enigvaa, kar_oliv, kic83, Nikaa92, Ounai, doomi03, Stokrotka027, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziulix3 wrote:Jakby Kic nie urodziła to do tej pory bym nie zatestowala 😂 pomyślałam sobie „ciul Kic urodziła to może ja zaszłam, walić to ze jestem 9 dpo” 🤭
Ja testy od 6dpo robilam i nie moglam wytrzymac, co tam, ze biel az w oczy raziła, ze mroczki zostawały 😂podziwiam i juz gratuluje ! ❤️madziulix3 lubi tę wiadomość
-
LaBelle to są małe kroczki wielkiego człowieka!! Super wiadomość ☺️ Oby maluszek przywierał na wadze ☺️
Kic super ze na weekend będziecie już w domciu we 4 ☺️🥰
Madzia tak jak dziewczyny piszą dla mnie taka kreska ze wiadomo ze już coś już jest na rzeczy ☺️ A później tylko czekanie od wizyty do wizyty ☺️🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 14:09
madziulix3, kic83 lubią tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
madziulix3 wrote:Jakby Kic nie urodziła to do tej pory bym nie zatestowala 😂 pomyślałam sobie „ciul Kic urodziła to może ja zaszłam, walić to ze jestem 9 dpo” 🤭
madziulix3, doomi03 lubią tę wiadomość
A🩷 27.11.2020
M🩵02.07.2025 -
nick nieaktualnyBeta 16,73. Proga jeszcze nie ma 🤭
Lelek, Suszarka, Lalia, Ladyo, LaBellePerle, Nowastaraczka, Annia, calanthe, KarolinaMaria, kar_oliv, patrycja92, Nadzieja94, Fragaria, Zulugula, kic83, Enigvaa, Inaa89, Karenira, Ounai, doomi03, Anet.kaa, Stokrotka027, Nikaa92, SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Madzia w ciąży 😍😍😍😍😍😍😍😍😍
madziulix3, calanthe, kar_oliv, kic83, Enigvaa, Inaa89, Suszarka, casteam, doomi03, Ewa88 , dmg111, Julik lubią tę wiadomość
-
Fragaria wrote:Prawdę mówiąc nie wiem jak mówią przepisy odnośnie tego co jest niezbędne do odbioru, możliwe że deweloperski stan byłby wystarczający. My już trochę dalej, aktualnie wykańcza nas wykończeniówka. Mamy podłogi wszędzie na gotowo, łazienka wyplytkowana. Zostało nam jeszcze zamontować prysznic, szafkę z umywalka, kuchnia, posprzątać i będziemy przewozić meble 😊😊
Ekstra! A co do budowy, moja ciotka juz 5lat mieszka w domu konstrukcji szkieletowej. Oni niestety mieli kiepska firme i duzo nerwow bo kierowali sie tylko kosztami, ale ogolnie calosc na plusoby Wam sie dobrze mieszkalo! 😍
Fragaria lubi tę wiadomość
🔸28 lat