Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Od kiedy zmarła Babcia jeździmy rzadziej, ale nadal mam tam rodzinę. Mój mąż był ze mną też parę razy i lubił tam jeździć, podobało mu się, jeździliśmy do Jarosławia, Łańcuta, Przemyśla, nad Tanwię pokazać mu trochę okolice. A teraz ostatnio byłam rok temu. I chyba przez ciążę i koronę szybko się nie wybierzemy.
Łańcut też bardzo lubię 😊
Martwi mnie, że przez korone przed rozwiązaniem raczej nie pojadę do domu, ale cóż zrobić...
Planuję później z maluchami pojechać na trochę 😊Annia lubi tę wiadomość
-
Koteczko, krwawienie się uspokoiło?
Jak Twoje samopoczucie? -
Sylwucha wrote:Koteczko, krwawienie się uspokoiło?
Jak Twoje samopoczucie?
Niestety nadal krwawie 😕 ale samopoczucie jakoś mam lepsze niż wczoraj po prostu wierzę że musi być dobrze!!!
Brat mi zaplotł taki czerwony sznureczek ochronny i już do mnie jedzie 😁 wiem że to tylko przesad ale jakoś mi lepiej jak będę go miała. 😉
Chwytam się wszystkiego co się da, co może pomóc a nie zaszkodzi.Sylwucha, Stokrotka027, dmg111 lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Możecie się za mnie modlić, odprawiać czary i ściągać dobrą energię z kosmosu biorę wszystko. Mówią że wiara czyni cuda więc muszę wierzyć!!!
Lalia, Sylwucha, Annia, Stokrotka027, dmg111 lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Sylwucha wrote:I tak fajnie, że jeździcie 😊
Łańcut też bardzo lubię 😊
Martwi mnie, że przez korone przed rozwiązaniem raczej nie pojadę do domu, ale cóż zrobić...
Planuję później z maluchami pojechać na trochę 😊
U mnie dzisiaj na obiad makaron z leczo warzywnym. 🙂Lalia, Sylwucha lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anet.kaa wrote:Widzę, że u każdej z nas ostatnio dość ciężko, mdłości, wymioty, huśtawki nastrojów- ach ta wspaniała ciąża.
Ja cały czas czuje się jak na turbokacu, ciągle boli mnie żołądek, słabo śpię w nocy i nie mam za wiele sił. Staram się spacerować codziennie około 8-10tys kroków żeby organizm całkowicie się nie odzwyczail, ale po takim spacerku to kimka obowiązkowa.
Smaka nie mam na nic, jak mi ktoś podstawi coś pysznego pod nos to jem, ale poza sokami owocowym i bułą z pomidorem nic nie jest w sferze moich kulinarnych marzeń.
Moja fasolka jest mało wykwintna, nie wiele jej potrzeba do szczęścia:D
Aaaa i patrzenie w telefon powoduje u mnie mdłości:D
Niestety mam to samo z telefonem. Jak chce sobie nadrobić forum czy cos poczytać w telefonie to na raty xD chwile poczytać i odpocząć od telefonu bo faktycznie takie skupianie sie na ekranik nasila mulenie :p wczoraj specjalnie zrobilam sobie praktycznie cały dzień bez telefonu. -
dziewczyny jak często bolą Was brzuchy? mnie codziennie i trochę mnie to czasem martwi. czasem za dnia troche czuje ale w nocy to zawsze. nie jest to silny ból i zwykle nie trwa długo, pojawia się i znika co jakis czas. ale dziś mialam wrażenie, że dosyc dlugo mnie bolal, bralam nospe ale nie pomogło. magnez biorę codziennie💙 11.2020
💗 11.2023 -
Koteczka82 wrote:Niestety nadal krwawie 😕 ale samopoczucie jakoś mam lepsze niż wczoraj po prostu wierzę że musi być dobrze!!!
Brat mi zaplotł taki czerwony sznureczek ochronny i już do mnie jedzie 😁 wiem że to tylko przesad ale jakoś mi lepiej jak będę go miała. 😉
Chwytam się wszystkiego co się da, co może pomóc a nie zaszkodzi.
Koteczka trzymam za Ciebie kciuki. Musi byc dobrze! Az sobie nie mogę wyobrazic co przezywasz.Koteczka82 lubi tę wiadomość
Ja:
ana2 slabo dodatnie,
amh: 7.35
Endometrioza
Choroba jelit
Nawracające infekcje
On: niska morfologia :
08.2019 2.5%
10.2019 2%
03.2020 1%, 309mln
ŻPN - 1 stopień
test mar 0%
Hba: 86%
Msome 0%, 2 klasa 9%
Dfi 18%
Angelius Provita 02.2020
🍀16.04 b. hcg 263,1 iu/l
🍀18.04 b. hcg 621,7 iu/l
😍04.05 mamy 💓🙏🙏
Udalo się! Mamy Synka❤️
Liczne infekcje, covid, zapalenie żył, 3 hamowane akcje porodowe w końcu infekcja wewnatrzmaciczna, lyzeczkowanie, zrosty?
4.04.22 - II kreski.
🍀B. Hcg 533
🍀6.04.22 B. Hcg 1533
😍21. 04.22 Mamy ❤️
-
Koteczka82 wrote:Niestety nadal krwawie 😕 ale samopoczucie jakoś mam lepsze niż wczoraj po prostu wierzę że musi być dobrze!!!
Chwytam się wszystkiego co się da, co może pomóc a nie zaszkodzi.
Chwytaj się wszystkiego ❤Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:dziewczyny jak często bolą Was brzuchy? mnie codziennie i trochę mnie to czasem martwi. czasem za dnia troche czuje ale w nocy to zawsze. nie jest to silny ból i zwykle nie trwa długo, pojawia się i znika co jakis czas. ale dziś mialam wrażenie, że dosyc dlugo mnie bolal, bralam nospe ale nie pomogło. magnez biorę codziennie
Mnie takie rozciaganie w brzuchu doskwiera bardzo rzadko. Trwa moze 15-20 min i bardziej to dyskomfort, taki jak kilka dni przed@. Nic nie kluje, ale za to w nocy mam masakrę.Ja:
ana2 slabo dodatnie,
Endometrioza
Choroba jelit
Nawracające infekcje
08.2019 2.5%
10.2019 2%
03.2020 1%, 309mln
ŻPN - 1 stopień
test mar 0%
Msome 0%, 2 klasa 9%
Dfi 18%
Angelius Provita 02.2020
🍀16.04 b. hcg 263,1 iu/l
🍀18.04 b. hcg 621,7 iu/l
😍04.05 mamy 💓🙏🙏
Udalo się! Mamy Synka❤️
Liczne infekcje, covid, zapalenie żył, 3 hamowane akcje porodowe w końcu infekcja wewnatrzmaciczna, lyzeczkowanie, zrosty?
4.04.22 - II kreski.
🍀B. Hcg 533
🍀6.04.22 B. Hcg 1533
😍21. 04.22 Mamy ❤️
-
Zulugula wrote:dziewczyny jak często bolą Was brzuchy? mnie codziennie i trochę mnie to czasem martwi. czasem za dnia troche czuje ale w nocy to zawsze. nie jest to silny ból i zwykle nie trwa długo, pojawia się i znika co jakis czas. ale dziś mialam wrażenie, że dosyc dlugo mnie bolal, bralam nospe ale nie pomogło. magnez biorę codziennie
-
Dziewczyny a ja mam inne pytanie. Jak to jest z tymi objawami? Macie je codziennie czy zdarzają się dni, w ktorych nie czujecie się w ciąży? Ja od piatku nie jestem juz senna, nie mam wyostrzonego wechu, piersi mniej bolą. Mam wrazenie, ze najwieksze objawy mialam w 4-5 tygodniu a teraz to juz coraz slabiej.Ja:
ana2 slabo dodatnie,
Endometrioza
Choroba jelit
Nawracające infekcje
08.2019 2.5%
10.2019 2%
03.2020 1%, 309mln
ŻPN - 1 stopień
test mar 0%
Msome 0%, 2 klasa 9%
Dfi 18%
Angelius Provita 02.2020
🍀16.04 b. hcg 263,1 iu/l
🍀18.04 b. hcg 621,7 iu/l
😍04.05 mamy 💓🙏🙏
Udalo się! Mamy Synka❤️
4.04.22 - II kreski.
🍀B. Hcg 533
🍀6.04.22 B. Hcg 1533
😍21. 04.22 Mamy ❤️
-
Koteczka przypomniałaś mi właśnie, ja w pierwszej ciąży dostałam czerwona bransoletkę z zawieszka z wózkiem dziecięcym. Nie wiedziałam że ma odganiać zle moce, ale chodziłam w niej do końca ciąży. Hmm.. Teraz chyba też sobie taką gdzieś kupię, fajny pomysł.
Mocno trzymam kciuki i wierzę że z Twoim maluchem wszystko dobrze, ale domyślam się co czujesz...
U mnie nic się niby nic złego sie nie dzieje, ale i tak cały czas się boję... W drugiej ciąży poszłam na wizytę w 12tc i okazało się że serce maluszka przestało bić. Wcześniej NIC na to nie wskazywało żadnego krwawienia, żadnego bólu, nic. Do dziś nie mieści mi się w głowie jak to możliwe...
Nie mam jeszcze dogadanego terminu prenatalnychKoteczka82 lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Fragaria wrote:Koteczka przypomniałaś mi właśnie, ja w pierwszej ciąży dostałam czerwona bransoletkę z zawieszka z wózkiem dziecięcym. Nie wiedziałam że ma odganiać zle moce, ale chodziłam w niej do końca ciąży. Hmm.. Teraz chyba też sobie taką gdzieś kupię, fajny pomysł.
Mocno trzymam kciuki i wierzę że z Twoim maluchem wszystko dobrze, ale domyślam się co czujesz...
U mnie nic się niby nic złego sie nie dzieje, ale i tak cały czas się boję... W drugiej ciąży poszłam na wizytę w 12tc i okazało się że serce maluszka przestało bić. Wcześniej NIC na to nie wskazywało żadnego krwawienia, żadnego bólu, nic. Do dziś nie mieści mi się w głowie jak to możliwe...
Nie mam jeszcze dogadanego terminu prenatalnych
Fragaria współczuję tych przezyc Mnie tez w głowie się to nie miesci i rozumiem Twoj strach. Ale tak jak mowisz nic zlego się nie dzieje i musi byc juz dobrze.🙏
Czy Ty badalas jaka mogla byc przyczyna zatrzymania serduszka?Ja:
ana2 slabo dodatnie,
Endometrioza
Choroba jelit
Nawracające infekcje
08.2019 2.5%
10.2019 2%
03.2020 1%, 309mln
ŻPN - 1 stopień
test mar 0%
Msome 0%, 2 klasa 9%
Dfi 18%
Angelius Provita 02.2020
🍀16.04 b. hcg 263,1 iu/l
🍀18.04 b. hcg 621,7 iu/l
😍04.05 mamy 💓🙏🙏
Udalo się! Mamy Synka❤️
4.04.22 - II kreski.
🍀B. Hcg 533
🍀6.04.22 B. Hcg 1533
😍21. 04.22 Mamy ❤️
-
Sarita35 wrote:Dziewczyny a ja mam inne pytanie. Jak to jest z tymi objawami? Macie je codziennie czy zdarzają się dni, w ktorych nie czujecie się w ciąży? Ja od piatku nie jestem juz senna, nie mam wyostrzonego wechu, piersi mniej bolą. Mam wrazenie, ze najwieksze objawy mialam w 4-5 tygodniu a teraz to juz coraz slabiej.
Tak ja też nie mam zbyt wielu objawów: rozmiar moich piersi się nie zmienia, nie mam mdłości i nie wymiotuję, jem wiekszosc rzeczy normalnie (na niektóre tylko nie mam ochoty), węch też raczej standardowy.
Czasem jestem bardziej zmęczona i tyle.
Mnie wczoraj wieczorem też męczyła zgaga. Oooo pamiętam w pierwszej ciąży była masakra, nic nie przynosilo mi ulgi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2020, 14:32
Sarita35 lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Annia wrote:Mój mąż miał nawet taki ulubiony supermarket w Oleszycach tuż przed skrętem na Lubaczów, gdzie zaopatrywał się w piwa Leżajsk zanim zaczęły być dostępne na Opolszczyźnie. 😂 Jak wracaliśmy to mieliśmy całe auto upchane piwami. 😂
U mnie dzisiaj na obiad makaron z leczo warzywnym. 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2020, 14:45
Annia lubi tę wiadomość
-
Sarita35 wrote:Fragaria współczuję tych przezyc Mnie tez w głowie się to nie miesci i rozumiem Twoj strach. Ale tak jak mowisz nic zlego się nie dzieje i musi byc juz dobrze.🙏
Czy Ty badalas jaka mogla byc przyczyna zatrzymania serduszka?
Nie badałam, teraz trochę tego zaluje, ale wtedy bylam wszystkim przerażona.
Byłam przeziębiona i według lekarza moja infekcja mogła przyczynić się do śmierci maluszka.Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Oo, tak Sylwia to był Groszek! Zgadzam się, że świat jest mały. 😁Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Teraz boli mnie rzadziej, ale wcześniej miałam np tydzień spokój, a później 5 dni pod rząd mnie bolał. Teraz bardziej mam takie kłucia, albo to co Iryska pisze że bolą mnie jelita bokiem brzucha jakby miały mało miejsca w brzuchu już. 🤔
Oo, tak Sylwia to był Groszek! Zgadzam się, że świat jest mały. 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2020, 14:56