Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Motyl ! 😍😍😍
Tego się nie spodziewałam ! Na Bożenach był cynk, że urodziłaś i szukam przez kilka stron 🤪🤪
cudownie, mała kruszyna i na pewno śliczna i zdrowa
gratuluje Mamuśka. Jesteś dzielna i silna !
Będę co raz wpadać aby załapać się na zdjęcie małego motylka
Jeszcze raz gratulacje !Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2020, 22:54
Lalia, SzalonaOna, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Motylku gratulacje ❤️ Matylda wzięła Cię z zaskoczenia. Mała kruszynka
Trzymam kciuki, żebyś szybko miała wieści o niej i żeby wszystko było w jak najlepszym porządku.
SzalonaOna lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
dmg111 wrote:Lalia, Ty jesteś złotym człowiekiem ❤️❤️❤️
To samo pomyslalam
dobrze ze mamy tu taka dobra duszyczkę która czuwa
Lalia ❤️👏👏👏
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2020, 23:03
Lalia, Nowastaraczka, Annia, dmg111, Suszarka, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Doomi, bez Twojej pomocy by się nie udało 😘😘😘
czekam na odpowiedź sprzedawców i jak dobrze pójdzie to mam nadzieję że we wtorek najpóźniej ubranka już będą w Szczecinie i mąż Motylka będzie robić pranie 💪 trzymajcie kciuki!
doomi03, SzalonaOna, Nowastaraczka, Fragaria, Karenira, dmg111, Ewa88 , Suszarka, Enigvaa, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Doomi, bez Twojej pomocy by się nie udało 😘😘😘
czekam na odpowiedź sprzedawców i jak dobrze pójdzie to mam nadzieję że we wtorek najpóźniej ubranka już będą w Szczecinie i mąż Motylka będzie robić pranie 💪 trzymajcie kciuki!
Mamy dobry team work
Najwazniejsze zeby się udało
Lalia, SzalonaOna, Ania81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny podziwiam jaką siłą jest kobieca solidarność! Obce baby a tak pomocne dla siebie!
Lalia, Ciebie jak czytam to myślę "Boże, ta dziewczyna z księżyca spadła", taka wrażliwość, odpowiedzialność. Jezu, proszę o więcej takich ludzi na tym świecie! 🙏
SzalonaOna, Annia, Lalia, doomi03, kic83, dmg111, Sylwucha, Joan, Suszarka, Nowastaraczka, patrycja92, Ania81 lubią tę wiadomość

Starania od 2014r. ☹️
INVIMED POZNAŃ
IVF - maj 2021
Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
PUNKCJA - 21.05 💉
CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔
20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
13t6d - 90g 👶
15t0d - 118g 👶
17t0d - 177g 👶 SYN 💙
17t6d - 200g 👶
21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
21t6d - 500g 👶
24t5d - 804g 👶
26t6d -1100g👶
30t6d -1650g👶
32t6d -1900g👶
34t6d -2500g👶
36t6d -2750g👶
38t6d -3400g👶
Alex
08.04.2022
9:04
3760g ❤️ -
nick nieaktualnySzalonaOna wrote:Gorzej! Sama siebie zaskoczyłam!

Jesteś moją parą rodzącą 😍
Super!
Nie przejmuj sie, ze Matylda malutka. I tak wazy więcej niz moj syn w donoszonej ciąży
Ubranka rozm 44 posłużą Ci przez najbliższy czas
SzalonaOna, Lalia, Enigvaa, Wik89, Ania81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTaaak? 🤦♀️ A ile Twój synek ważył?casteam wrote:Jesteś moją parą rodzącą 😍
Super!
Nie przejmuj sie, ze Matylda malutka. I tak wazy więcej niz moj syn w donoszonej ciąży
Ubranka rozm 44 posłużą Ci przez najbliższy czas
Jakie pięknie imię dla córeczki 😍 -
Jak w kalejdoskopie. Wrócił z pracy to nie gadaliśmy, potem pojechaliśmy na zakupy i gadaliśmy, później stwierdził, że jutro posprząta więc znowu miałam focha, później jeszcze z dwa razy się pokłóciliśmy i pogodziliśmy i ostatecznie gadamy po tym jak wziął Martę, obrażona powiedziała mu ze nawet wykapac się nie mogę bo nigdy jej nie weźmie, poszłam pod prysznic, ale tak się darła jakby ją ktoś bił co najmniej, że szybko się opłukiwałam i brałam ją na ręce i musiałam się z nim pogodzić bo koszulę nocna szybko narzuciłam, ale majtek nie ubrałam i musiał mi ubrać 😂 Generalnie ciężki czas. Ta praca naprawdę nie pomaga. Mąż zaproponował wyjazd w góry od 5 do 11 listopada i nie wiem co o tym myśleć. Może przydał by nam się taki reset. Ale boje się czy to nie za wcześnie dla Marty. Ale ogólnie powiedziała mu dzisiaj że to ma być ostatni weekend i ja się nie zgadzam na kolejny choćby nie wiem czy co. Nie chcę nawet słyszeć o tym. On znowu ma żal, bo mówi że tylko go krytykuję. Szkoda, że nie możemy z kimś zostawić dzieci i po prostu wyjść odpoczac, pogadać sami.kic83 wrote:Ounai
jak sytuacja z mężem, gadacie coś?SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
Motylku wcale się nie dziwię, że roznoszą cię emocje. Przecież po raz trzeci zostałaś mamą😍 i to jeszcze z takiego zaskoczenia. Ale najlepsze rzeczy dzieją się spontanicznie.
Ja też nie mogę się doczekać zdjęcia kruszyny.
SzalonaOna, doomi03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamuniu jaka kruszyneczka malusieńka. Chyba musisz męża po ciuszki wysłaćSzalonaOna wrote:Urodziłam.
20:20 2210g i 47cm
Jest maleńka, ma włoski. Leze na pooperacyjnej i czekam na wieści
gratulacje!
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Motylku, gratulacje 😍 cieszę się, że masz już swoją kobietę, silną jak Ty 😘 trzymajcie się i odpoczywaj 😘
-
To prawda. Mnie przy 1 dziecku nie bolało w ogóle a przy drugim czułam jakbym rodziła trzecie. Jechałam na tabletkach przeciwbólowych, na maksymalnej dawce na zmianę paracetamol z ibupromem. Kic też mówiła że bolało ja bardziej.suzi1994 wrote:Motylku napisz proszę jak znieczulenie puści jeśli będziesz miała możliwość czy czujesz kurczenie macicy gorzej niż w poprzednich porodach .. zastanawiam się czy to prawda ze przy kolejnych porodach to mocniej boliSYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
nick nieaktualny