Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylku ale się porobiło. Wielkie gratulacje. Malutka jest silna i szybko dojdzie do siebie. I niedługo będziecie razem. Teraz zbieraj siły po zabiegu a napewno niedługo dowiesz się wszystkiego. Całuski. Jeszcze raz ogromne gratki. 😍😍❤️🍀🍀🍀
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Motylku napisz proszę jak znieczulenie puści jeśli będziesz miała możliwość czy czujesz kurczenie macicy gorzej niż w poprzednich porodach .. zastanawiam się czy to prawda ze przy kolejnych porodach to mocniej boli
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Gratuluje Motylku!! Wzruszyłam się ❣️
Starania od 2014r. ☹️
INVIMED POZNAŃ
IVF - maj 2021
Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
PUNKCJA - 21.05 💉
CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔
20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
13t6d - 90g 👶
15t0d - 118g 👶
17t0d - 177g 👶 SYN 💙
17t6d - 200g 👶
21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
21t6d - 500g 👶
24t5d - 804g 👶
26t6d -1100g👶
30t6d -1650g👶
32t6d -1900g👶
34t6d -2500g👶
36t6d -2750g👶
38t6d -3400g👶
Alex
08.04.2022
9:04
3760g ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:Motylku gratuluję! W Halloween Matylda wybrała zrobić Ci psikusa i wcześniej się z Tobą przywitać. Jestem przekonana, że wszystko będzie z Matyldą w porządku. Ile Apgar dostała? Jak Ty się czujesz Motylku? Znieczulenie trzyma?
Czuję, że pomału chyba będzie puszczać! Czuję prawa stronę blizny delikatnie. Ja wporzogłodna nawet jestem!
-
nick nieaktualnykar_oliv wrote:Motylku kochana, moje gratulacje!!! Październikowa Matylda, na pewno jest wszystko dobrze 😘 Waga super!! Czy wiadomo dlaczego tak się pospieszyła do Mamusi? Czy to przez cukrzycę?
-
SzalonaOna wrote:Nie wiem ile pkt ani nic :(nadal jej nie widziałam od wyciągnięcia.
Czuję, że pomału chyba będzie puszczać! Czuję prawa stronę blizny delikatnie. Ja wporzogłodna nawet jestem!
Pewnie zabrali ją do inkubatorka, żeby się wygrzała.
Mam nadzieję, że przywiozą Ci ja pokazać! Jesteś ciągle na sali pooperacyjnej? Tam pewnie nawet nie ma kogo się zapytać o Matyldę.
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:Ale po wyciągnięciu pokazali Ci ja prawda?
Pewnie zabrali ją do inkubatorka, żeby się wygrzała.
Mam nadzieję, że przywiozą Ci ja pokazać! Jesteś ciągle na sali pooperacyjnej? Tam pewnie nawet nie ma kogo się zapytać o Matyldę.
Jestem na pooperacyjnej. Pytałam tych położnych ale mówią że one są od kobiet, a tamci to neonatologiczni i na pewno ktoś od nich do mnie przyjdzie. -
SzalonaOna wrote:Lalia no właśnie nie ma kto. Nie wiem czy 44 czy 50.
Tęsknię już za nią.
Chciałabym żeby mi ją przywieźli...
Mam nadzieję że wszystko ok.
Motylku, ja mam parę małych ubranek na wczesniaki. Teściowa kupiła mi w lumpku, ona nie ogarnia rozmiarów... ;/ chętnie moja Matyldzia się nimi podzieli. Wysyłam Ci zaproszenie na priv, podaj adres, wyślę Ci w pon. Napisz czy chcesz do paczkomatu, czy do domku. Ściskam i gratuluję. Pamiętaj, że Matylda oznacza silną kobietę!dmg111, SzalonaOna, Annia, Nowastaraczka, kar_oliv, Lalia, doomi03, Stokrotka027, Suszarka, Enigvaa, Wik89, Ania81, Marti29 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
nick nieaktualnyDziękuję Wam! Jesteście takie kochane! Aż się wzruszam z tego wszystkiego. Ze obce kobiety tak naprawdę, a jest. w Was tyle miłości i taka chęć pomocy... ❤️
Lalia, doomi03, Stokrotka027, dmg111, Julik, Nikaa92, Suszarka, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Pastelova wrote:Pozwolę się wtrącić,bo sama karmię mm. Jest mleko kozie Capri Care o najlepszym składzie na rynku jak na mleko modyfikowane. Takie mniejsze zło. Ponoc chwalone przy problemach z kolkami. My jeszcze nie zmieniamy, bo odpukać tfu tfu u nas sprawdza się Bebilon Advance. Ale nie chce zapeszać... U mnie jak malego cos boli, cokolwiek to tez odrazu mam tryb wyrzutów sumienia co do karmienia...
Pastelova lubi tę wiadomość
-
Motylku nieźle nas załatwiłaś ❤
Trzymajcie się cieplutko z Matyldzią. Na pewno wszystko się dobrze ułoży i będziecie w domku się tulic zanim się obejrzysz 🥰❤SzalonaOna lubi tę wiadomość