Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
doomi03 wrote:Kic hahaha o dziwo jeszcze przed się ważyłam xD... Chociaż ogólnie od tygodnia to mam wrażenie ze nic innego nie robią jak sram 😂... Dwójek co najmniej dwa razy więcej niż zawsze, także chyba się oczyszczam 😂
Omg domi dobrze ze napisalas bo myslalam ze tylko ja jestem jakas dziwna i mam takie akcje ze wszedzie pisza ze w ciazy to zatwardzenia a ja odwrotnie 🤦♀️Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Kic hahaha o dziwo jeszcze przed się ważyłam xD... Chociaż ogólnie od tygodnia to mam wrażenie ze nic innego nie robią jak sram 😂... Dwójek co najmniej dwa razy więcej niż zawsze, także chyba się oczyszczam 😂
Całkiem możliwe.
Ja pamiętam jak czekałam na to łóżko na patologię i nagle odeszły mi wody to stwierdziłam że sobie pójdę jeszcze na kupę do WC nie wiedząc że za chwilę urodzę, organizm kobiecy wie co robi 😉Lalia, doomi03, Suszarka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Hahaha ja tez, az mi dziwnie , że nie mam już problemów z 💩 i taki luksus, że nie boli😂Lalia, doomi03, Angie1985, kar_oliv, Stokrotka027 lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Nowastaraczka wrote:Omg domi dobrze ze napisalas bo myslalam ze tylko ja jestem jakas dziwna i mam takie akcje ze wszedzie pisza ze w ciazy to zatwardzenia a ja odwrotnie 🤦♀️
Do niedawna jeszcze byly zatwardzienia xD a od tygodnia mogę konkurować z chłopami, nagle wszystko ruszyło 😂😂😂Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Kurcze, po tej beznadziejnej nocy, badaniach i szczepionce przespałam 2,5 h 🤦♀️
Doomi, Nowastaraczka, Zulu zazdroszczę 💩
Ja przed ciążą nie miałam problemów, a teraz co drugi, co trzeci dzień 🙈
Ale może bliżej porodu zwiększy się częstotliwość 😂
Anetko, u mnie od 6 tygodni siódemka z przodu 🤭
Ale dokładnie tyle samo jestem na diecie cukrzycowej i przez te 6 tygodni waga mi się waha od 70,2 kg do 71,2 kg 😁 od poprzedniego tygodnia nawet spadło 200 g 🤣 -
Laila
dziękuję kochana u mnie dobrze 😚
Aleks nie jest tak marudny, płaczliwy jak siostra.
Rana po cc coraz mniej ciągnie, bardziej po jednej stronie (podobno to normalne).
Nie krwawię już.
Nie biorę od zeszłego tygodnia już przeciwbólowych.
Dziś ostatni zastrzyk (mąż mi robi) przeciwzakrzepowy - takie zalecenia po cc od mojego szpitala.
Odsypiam w ciągu dnia zarwane noce dzięki temu wieczorem mam siłę jeszcze na 5-latke moją, i tak się szczęśliwie składa, że jak mąż ją odbiera i wracają to Młody śpi, dzięki czemu mogę się nią zająć żeby nie poczuła się odrzucona.
Właśnie się cyckamy i idę jeść obiad.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2020, 13:00
Lalia lubi tę wiadomość
[/url]
Ounai wrote:Julik, mówi, że go boli ale nie jakoś bardzo. Ogólnie mówi, że grypowo się czuje plus biegunkę ma. Ale szarlotkę szamał jak się patrzy mimo, że mi nie wyszła, bo beza padła. No i trochę za mało cynamonu dałam ale bałam się żeby nie przesadzić. Tak czy siak z lidlomiksem i mumem pieczenie to czysta przyjemność. Ale biorąc pod uwagę fakt, że od kilku lat nie piekłam to i tak jest nieźle. Chyba się popsułam na tym macierzyńskim. Już 5 lat nie gotowalam a teraz gotuję, bawię się z dzieckiem i dzisiaj nawet to mi przyjemność sprawiało, bo np zabawy w scenki to nie jest moja najsilniejsza strona. Wieczorem upieklam ciasto i zaczynamy marzyć o tym jak będzie fajnie jak dzieci podrosną i będę mogła ugotować coś fajnego na spokojnie.
Ooo Ounai masz jakieś ulubione wymiatajace przepisy na lidlomixa? 😊 maz chce mi kupić na święta i juz sie jaram🤩🤩🤩Fragaria, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Ja zdrzemnęłam się po USG. Wszystko jest ok, pchełka waży 1402 g, 43 centyl.
Motylku, idę na pocztę z przesyłką. Trzymam kciuki, żeby pajace ze zdjęcia były za małe na Twoją wojowniczkę, bo na pewno szybko urośnieFragaria, Zulugula, kic83, Karenira, calanthe, Annia, doomi03, Ladyo, Suszarka, Enigvaa, kar_oliv, Lalia, SzalonaOna, Ounai, Stokrotka027, dmg111, Inaa89 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Angie1985 wrote:Boże jak ja wam zazdroszczę że tak ładnie 💩. Ja jak raz na 10 dni się załatwię to się cieszę. Masakra jakaś. A ból taki że hej. I godzina siedzenia na tronie.
Angie, my już swoje przezylysmy w tej kwestii, u mnie był dramat , raz na tydzien.. pilam i jadlam co tylko moglam żeby sobie pomóc, kiedys tak się zebrało, że myslalam że umrę z bólu, mialam wrecz trening przed porodem...😳 ponoc przed porodem puszcza i chyba właśnie tego doświadczam, bo teraz codziennie, max co drugi, a czasem 2 razy dziennie 😎😂 i to bez wspomagaczy 🤭doomi03, Lalia lubią tę wiadomość
💙
💗 -
KarolinaMaria, calanthe, Annia, doomi03, Suszarka, Nikaa92, kar_oliv, Lalia, Nowastaraczka, SzalonaOna, Ounai, Stokrotka027, Ewa88 , patrycja92, dmg111, Inaa89 lubią tę wiadomość
[/url]
KarolinaMaria wrote:
Karolina Maria
Gratuluję udanej wizyty, dobrze że malutka rośnie 😚KarolinaMaria lubi tę wiadomość
[/url]
Zulugula wrote:Angie, my już swoje przezylysmy w tej kwestii, u mnie był dramat , raz na tydzien.. pilam i jadlam co tylko moglam żeby sobie pomóc, kiedys tak się zebrało, że myslalam że umrę z bólu, mialam wrecz trening przed porodem...😳 ponoc przed porodem puszcza i chyba właśnie tego doświadczam, bo teraz codziennie, max co drugi, a czasem 2 razy dziennie 😎😂 i to bez wspomagaczy 🤭