Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Suszarko, nie dziwię się absolutnie że musiałaś dać upust emocjom. Współczuję sytuacji i mam nadzieję że Dziadkowie będą zdrowi i że to jednak nie covid. A lekarz nie zalecał im testów? Jakiś czas temu mój tata gorączkował i lekarz poinformował sanepid i z racji wieku mu robili test (wynik był negatywny).Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
nick nieaktualny
-
doomi03 wrote:Uwielbiam patrzeć na Twoje kobry 😊
P. S. Kochana przypomnij mi jaki wózek kupiliście dla malych i powiedz jak Wam się sprawuje? Pewnie za jakis czas kuzynka zacznie zagłębiać się w temat więc chętnie podrzucę jej jakieś polecenia sprawdzone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2020, 05:45
doomi03 lubi tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Sylwia, śliczne maleństwa ❤️ Kiedy ten miesiąc zleciał?! 😲
Dopiero co czekalysmy na poród! ❤️
Domi, mega super pomysł i pamiątka ❤️
Kic, jeszcze raz, super, że Wiki tak szaleje za braciszkiem 🥰dmg111 lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Sylwia
Ounai
skąd macie te tabliczki z miesiącami?kic83 lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Ounai- ależ słodki Tymek! Ekstra pamiątka, baaaardzo mi się podoba
W.kwestii tego biegania to zdecydowanie najpierw porozmawiaj z.urofizjo czy daje zielone światło, bo jednak bieganie mocno daje w kość całemu ciału i wg mnie musi na nie zezwolić specjalista.
Whatannawears wydała fajną płytę z ćwiczeniami po ciąży, może warto od tego zacząć
Co do kolagenu, przy częstych treningach u mnie sprawdził się colaflex.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2020, 00:36
-
Dziewczyny planuje pakowanie torby i mam takie głupie pytanie do dziewczyn które są dość świeżo po cc
Czy na 3 dzień po CC dalybyscie radę schylic się nad prysznicem w łazience szpitalnej żeby umyć głowę ? I później wysuszyć ja suszarkaDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
suzi1994 wrote:Dziewczyny planuje pakowanie torby i mam takie głupie pytanie do dziewczyn które są dość świeżo po cc
Czy na 3 dzień po CC dalybyscie radę schylic się nad prysznicem w łazience szpitalnej żeby umyć głowę ? I później wysuszyć ja suszarka
Kicku włosy mi jeszcze nie wypadają, ale podobno to nie uniknione. Jem dużo zdrowych rzeczy, bo Miki ma podejrzenie alergii i muszę się pilnować. ☹️ Jak się czujesz? Bardzo zmęczona jesteś? 🤗suzi1994 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Sylwucha wrote:Oczywiście sie.zgadzam. Najpierw musi być błogosławieństwo na bieg.
Co do kolagenu, przy częstych treningach u mnie sprawdził się colaflex.cóż, dowiem się w piątek
Marta znowu walnęła rekord. 6h 13min snu od rozpoczęcia poprzedniego karmienia 💪 Tymek taki rekord osiągnął po skończeniu 2 lat 😂 ja nie wierzyłam, że takie dzieci istnieją naprawdę 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2020, 04:38
kkasia, Sylwucha, Annia, Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
suzi1994 wrote:Dziewczyny planuje pakowanie torby i mam takie głupie pytanie do dziewczyn które są dość świeżo po cc
Czy na 3 dzień po CC dalybyscie radę schylic się nad prysznicem w łazience szpitalnej żeby umyć głowę ? I później wysuszyć ja suszarka
Tak, zrobiłam to po 1 dobie po ccsuzi1994 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia wrote:Tak.
Kicku włosy mi jeszcze nie wypadają, ale podobno to nie uniknione. Jem dużo zdrowych rzeczy, bo Miki ma podejrzenie alergii i muszę się pilnować. ☹️ Jak się czujesz? Bardzo zmęczona jesteś? 🤗
Po nocy się czuję jakby mnie ciężarowka przejechała 😂na szczęście dużo odsypiam, idę spać jak i Alek idzie na drzemkę.
A jak u Was?Annia, Ounai lubią tę wiadomość
[/url]
Ounai wrote:Chciałabym powoli przyzwyczajać organizm do wysiłku, ale obawiam się że dostanę ban na wszystko, ze względu na to, że mięśnie proste brzucha są za słabe
cóż, dowiem się w piątek
Marta znowu walnęła rekord. 6h 13min snu od rozpoczęcia poprzedniego karmienia 💪 Tymek taki rekord osiągnął po skończeniu 2 lat 😂 ja nie wierzyłam, że takie dzieci istnieją naprawdę 😂
Właśnie się zorientowałam, że pominęłam karmienie jednego dziecka. Około 3:00 nakarmiłam Lenkę, a Oliwia spała i się nie obudziła, to i ja poszłam spać. Licze teraz butelki i mi się nie zgadza. Oliwia spala ponad 5 h. Dziecko dostało dawkę tlenu na spacerze i padło 😎 Lenka tylko niewzruszona 😉kic83, Ounai, doomi03, kar_oliv, Ladyo, patrycja92, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Annia, Nikaa92, kic83, Ounai, Inaa89, doomi03, Ewa88 , Lalia, kar_oliv, Nowastaraczka, SzalonaOna, Ladyo, Zulugula, Suszarka, Angie1985, patrycja92, dmg111, kkasia, madziulix3, Fragaria, Julik lubią tę wiadomość
-
O ja... Sylwia ale ty masz figurę! Pięknie wyglądacie, wszystkie trzy. ♥️
Ounai... Weź mi nawet nie mów o tym ile śpi Marta bo się popłacze... 😏 U nas dzisiaj sukces bo zasnął nie po 2giej tylko o 00.30 był już w łóżeczku... Ale pobudka o 3, 3.45 znowu w łóżeczku i teraz ledwo tata wstał szykować się do pracy to syn też wstał...
Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
kic83 wrote:Po nocy się czuję jakby mnie ciężarowka przejechała 😂na szczęście dużo odsypiam, idę spać jak i Alek idzie na drzemkę.
A jak u Was?
A jak blizna po CC? Jesteś zadowolona z efektu kosmetycznego? Czujesz dół brzucha czy też masz zaburzone czucie?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, ja nie wiem czy na nią też nie ma wpływu to, że śpi ze mną i czuje bliskość. Poza tym dodam, że moje pierwsze dziecko nie spało ani w dzień ani w nocy przez pierwsze 4 miesiące bo miał bardzo mocne kolki, a później budził się co 2-3h będąc na mm i tak do 2 roku życia. Jak miał 1,5 roku to zaczęło mu się zdarzać przespać tak 4h ciągiem. Tak więc Marta jest chyba nagrodą za moje brak snu przy pierwszym dziecku
Annia, Lalia lubią tę wiadomość
-
Witamy się w 39 tc 😱 ale to zleciało 🙈 ciekawe kiedy moja gwiazda zdecyduje się opuścić lokum 🤷♀️ stres coraz większy, ale już się nie koge doczekać jak będzie po wszystkim, jestem bardzo ciekawa jak wygląda 🥰 ale jakoś na poród to się raczej nie zanosi 😔 jak tak dalej pójdzie to urodzę w grudniu 😂
kic83, Sylwucha, Lalia, Annia, kar_oliv, Inaa89, Nikaa92, Zulugula, patrycja92, doomi03, dmg111, kkasia, Fragaria, Ounai lubią tę wiadomość
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 248g🩵 🥹
25.02 połówkowe . 408g idealnego chłopca 🩵👣🥹
05.03 489g małego Misia 🩵🐻
02.04 850g Skrzata 🩵👣
30.04 1507g chłopaka 🥹🩵
👩🏼28l
👨🏼34l -
Annia wrote:Tak.
Kicku włosy mi jeszcze nie wypadają, ale podobno to nie uniknione. Jem dużo zdrowych rzeczy, bo Miki ma podejrzenie alergii i muszę się pilnować. ☹️ Jak się czujesz? Bardzo zmęczona jesteś? 🤗
Bardzo zmęczona, ale już po przeprawie z córką wiem jak źle może być.
Co do blizny to nie patrzę na nią w ogóle 🤷 mąż mówi że jest ładna.
Muszę ogarnąć się i kupić krem na tą bliznę, Ty coś stosujesz?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Ounai wrote:Chciałabym powoli przyzwyczajać organizm do wysiłku, ale obawiam się że dostanę ban na wszystko, ze względu na to, że mięśnie proste brzucha są za słabe
cóż, dowiem się w piątek
Marta znowu walnęła rekord. 6h 13min snu od rozpoczęcia poprzedniego karmienia 💪 Tymek taki rekord osiągnął po skończeniu 2 lat 😂 ja nie wierzyłam, że takie dzieci istnieją naprawdę 😂
O żesz Ty! 6h13min nieźle!
ZazdroszczęOunai lubi tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność