Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, przeglądam vinted dla synka i coś takiego mi wpadło, ale to nie dla nas 😂
Może któraś z Was by chciała dla swojej kruszynki 😍
https://www.vinted.pl/dzieci/dla-niemowlakow-dziewczynki-inne/66852228-spodenki-dziecieceSzalonaOna, Ladyo, Ounai, dmg111, madziulix3, LaBellePerle lubią tę wiadomość
-
Suzi, super rodzinka i śliczna dzidzia 😍 jak spojrzałam na Twojego partnera i zdjęcie małej to rzuciło mi się, że jego przypomina, chyba po ustach :p
Ounai, super zdjęcie, mega pamiątka:) co do figury, to już dziewczyny wszystko powiedziały, świetnie wyglądasz
Suszarka, Ania, bardzo mi przykro
Domi, trzymam kciuki ✊
Ja się dzisiaj dowiedziałam, że moja bratowa ma covida. Siedzi z 1.5 rocznym dzieckiem w domu przez 20 dni, moi rodzice mieli z nią kontakt jak już miała objawy, tata 2 dni w weekend, mama 4 dnimartwię się o nich, na razie objawów nie mają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2020, 22:00
suzi1994 lubi tę wiadomość
-
Suzi, prześliczna sesja 😍 ale Twój synek w tej czapce skradł moje serce 🤭
suzi1994 lubi tę wiadomość
-
Tajka wrote:Suzi, super rodzinka i śliczna dzidzia 😍 jak spojrzałam na Twojego partnera i zdjęcie małej to rzuciło mi się, że jego przypomina, chyba po ustach :p
Ounai, super zdjęcie, mega pamiątka:) co do figury, to już dziewczyny wszystko powiedziały, świetnie wyglądasz
Suszarka, Ania, bardzo mi przykro
Domi, trzymam kciuki ✊
Ja się dzisiaj dowiedziałam, że moja bratowa ma covida. Siedzi z 1.5 rocznym dzieckiem w domu przez 20 dni, moi rodzice mieli z nią kontakt jak już miała objawy, tata 2 dni w weekend, mama 4 dnimartwię się o nich, na razie objawów nie mają.
Taaak ! Są mega podobni mąż i syn i teraz jeszcze malutka do taty;Dale to dobrze
Edit my chyba tez przeszliśmy covida i tez syn był z nami w domu .. mój gin dziś powiedział ze to prawie każdy będzie musiał przejść ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2020, 22:03
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Lalia, dziś zamówiłam ostatnie rzeczy z vinted i obiecałam sobie, że już nic więcej nie zamawiam. Tego się trzymam 😎
Suszarko, przykro mi z powodu dziadka. W 18tc zmarła moja babcia, chorowała i obawiałam się jej odejścia w czasie trwania mojej ciąży. Wydawało mi się, że pogrzeb będzie koszmarem. Było inaczej. Jakiś taki spokój mi towarzyszył mimo, że pogrzeby zawsze są dla mnie trudne. Na własnej skórze poczułam, że ciąża to błogosławiony stan i chroniła mnie jakaś 'bańka' mydlana. Nie potrafię tego opisać. Życzę Ci takiego wewnętrznego spokoju. Dziadek na pewno czuwa 😘Lalia, Nikaa92 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ja dostałam w tym tyg na maila zdjęcia z naszej domowej sesji, ale jeszcze ich nie oglądałam. L jest w delegacji i obiecałam mu, że poczekam na niego i obejrzymy razem. Ćwiczę cierpliwość 🤪 jak już obejrzymy to też się podzielę
suzi1994, Lalia lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Suszarka wrote:Pomyśl że Twoje ciało jest niesamowite bo wydałaś na świat dwójkę dzieci, a niejedna kobietka o tym skrycie marzy. Ciało jak z okładki można sobie zawsze wypracować, to jest kwestia samozaparcia, czasu i pracy. Chociaż ze swojej perspektywy - wcale nie byłam w życiu najszczęśliwsza wtedy kiedy ważyłam najmniej i wyglądałam jak żyleta 🤷
Suszarka, Ty to potrafisz tak ładnie i motywująco sprawić że człowiek od razu czuje się lepiej 🌟
Domi jakiś czas się juz nie odzywa, więc może tuli juz Synka 😉
Suszarka lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Ounai wyglądasz ślicznie, a zdjęcie będzie mega pamiątką ❤
Suzi piękna sesja, bardzo mi się podoba, a Twój synek jest mega słodziakiem ❤ mąż też ładny a Ty przepiękna ❤
Inaa Twoja figurka wymiata! I masz śliczny brzusiu!
Dziewczyny, pokażcie swoje brzuszki i swoje dzieciaczki
Domek Poli przybrał na masie w ostatnich dniach. Oby ona też. Ciekwee kiedy się dowiem tego....
suzi1994, KarolinaMaria, Fragaria, Suszarka, kar_oliv, Lalia, Nikaa92, Annia, Ounai, doomi03, kic83, dmg111, Inga28, Inaa89, Zulugula, Julik lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Suszarko, przykro mi z powodu dziadka. W 18tc zmarła moja babcia, chorowała i obawiałam się jej odejścia w czasie trwania mojej ciąży. Wydawało mi się, że pogrzeb będzie koszmarem. Było inaczej. Jakiś taki spokój mi towarzyszył mimo, że pogrzeby zawsze są dla mnie trudne. Na własnej skórze poczułam, że ciąża to błogosławiony stan i chroniła mnie jakaś 'bańka' mydlana. Nie potrafię tego opisać. Życzę Ci takiego wewnętrznego spokoju. Dziadek na pewno czuwa 😘
chyba uszanuję to co mówią, bo nie chcę mamie dokładać zmartwień... Tym bardziej mi przykro, bo przez ten zjebany wirus nawet nie będę się mogła pożegnać jak należy. Ewentualnie może pojadę tylko na mszę i stanę na zewnątrz kościoła, zobaczę jeszcze w jakim będę stanie i jaka będzie pogoda.
Wiecie, w tym wszystkim najbardziej mi szkoda babci. Dobrze, że mieszka z nią ciotka z mężem i dwójką dzieci, to przynajmniej nie jest sama, ale wydaje mi się że to jest moment gdzie powinny ją otaczać wszystkie dzieci, a przez kwarantannę to niemożliwe.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Doomi03, mam nadzieję, że jak wstanę w nocy to zobaczę wpis o tym, że już tulisz synka, powodzenia!
Suzi, nie wiem czemu wyobrażałam sobie Ciebie jako brunetkę. Kolejna chuda na tym wątku!
Trzymajcie kciuki, żeby się oka aloes jutro że spanikowałam i moja córka jest po prostu niesamowicie silna. -
Nowastaraczka wrote:Kurcze, to chyba też się rozgladne za urofizjo, chociaz u mnie w mieścinie szału pewnie nie bedzie a jechac dalej nie ma raczej opcji . Moj mały wytrzymuje jakies max 15min beze mnie wiec logistycznie tez słabo 🤔
Trudniejsze te niemowlaczki w obsludze niz sie wydawało, czesto mam watpliwosci czy na pewno dobrze wszystko robię.
Pocieszajka dla cukrzycowych mam , zwazylam sie dzis i zostalo 1.5kg wiecej niz przed ciaza (a w ciazy +10)wiec chociaz taki plus wyrzeczeń 🥴 -
Doomi zaciskam kciuki i czekam z niecierpliwością 😘
-
Dziolszki dzięki za wszystkie kciuki, ale Kacper jeszcze w brzuchu 😛 rozwarcie się nie chciało ruszyć więc dali mnie na przedporodowa i zobaczymy do rana czy coś się rozwinie czy jutro coś zaczną jednak moze wywoływać.
A nie pisalam tak dlugo, bo się zagadałam ze współlokatorka o wszystkim i o niczym xD wybaczcie 🙈...
Spoko mi się trafiło xD zwlaszcza ze słyszę z sali obok ze tam któraś chrapie, więc współczuję tamtym dziewczynom, do mnie na szczęście dociera tylko poglos, za to one tam muszą mieć niezły koncert 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2020, 00:29
Annia, Ounai, Nikaa92, Inaa89, kar_oliv, Suszarka, Julik, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Dziolszki dzięki za wszystkie kciuki, ale Kacper jeszcze w brzuchu 😛 rozwarcie się nie chciało ruszyć więc dali mnie na przedporodowa i zobaczymy do rana czy coś się rozwinie czy jutro coś zaczną jednak moze wywoływać.
A nie pisalam tak dlugo, bo się zagadałam ze współlokatorka o wszystkim i o niczym xD wybaczcie 🙈...
Spoko mi się trafiło xD zwlaszcza ze słyszę z sali obok ze tam któraś chrapie, więc współczuję tamtym dziewczynom, do mnie na szczęście dociera tylko poglos, za to one tam muszą mieć niezły koncert 🤣
To odpocznij i nabierz siły na jutrodoomi03 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Anet.kaa wrote:Ounai wyglądasz ślicznie, a zdjęcie będzie mega pamiątką ❤
Suzi piękna sesja, bardzo mi się podoba, a Twój synek jest mega słodziakiem ❤ mąż też ładny a Ty przepiękna ❤
Inaa Twoja figurka wymiata! I masz śliczny brzusiu!
Dziewczyny, pokażcie swoje brzuszki i swoje dzieciaczki
Domek Poli przybrał na masie w ostatnich dniach. Oby ona też. Ciekwee kiedy się dowiem tego....
[ur
l]
Anetka
Piękny brzuszek 😚
Ja swojego nie mam i nie mam się czym chwalić ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2020, 00:55
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność