Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
lena07 wrote:Ounai Ty z tego co pamietam mieszkasz na Śląsku, Mikolow otworzył basen bo znaleźli jakiś myk, ze można chodzić jeśli się przygotowuje do zawodów i ogłosili, ze od września do stycznia wszystkie zawody są na odleglosc 😅 może warto się wybrać?
Nowastaraczka, Viburcol nie działa, sprawdzalam na synu -
Ile naskrobalyscie! My po 2.5 godzinnej drzemce po obiedzie.
Synek dzisiaj łaskawy dla mamy.
Ounai bardzo się cieszę, że z Martusia wszystko ok. Czyli rozszerzanie diety to skończony 5 miesiąc i rozpoczęty 6ty? A kiedy szczepicie meningokoki?
Anetko... Przykro mi, że Polson nie urósł... A przeplywy są dobre, tak? Dają Poli jeszcze szansę na urosniecie do poniedziałku? Późna hipotrofia nie łączy się z żadnym upośledzeniem czy cos, nie bój się kochana takich rzeczy, po prostu będzie drobna i tyle. Mowili jako plam dalej na Ciebie i Pole maja w szpitalu ?
Dziewczyny co do spiworkow dla małych dzieci to Mikołaj też się topi w śpiworkach ze Smyka itp. Polecam śpiworki firmy Natulino one są bezpieczne bo mają odpowiednie otwory na główkę i rączki. Najpierw mieliśmy rozmiar newborn, teraz przeszliśmy w rozmiar S czyli 0-6 miesięcy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2020, 18:14
Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:Sama nie dam rady, chciałam z rodziną, a tak to niestety nie przejdzie. Mąż mówi, że siłownie podobno tak samo działają
Nowastaraczka, Viburcol nie działa, sprawdzalam na synu
U nas silownia sie przekaztalicila w wypozyczalnie sprzetu i dziala 🤪Lalia lubi tę wiadomość
🔸28 lat
I ze estradiol wskazuje na to ze mam jedno turbo jajo albo 2 🤣Zulugula, Jednorożec89, dmg111, Nowastaraczka, kic83, kar_oliv, Lalia, Maniaaa., Annia, Lulu83, doomi03, Belie, Julik, Fragaria, Suszarka lubią tę wiadomość
-
madziulix3 wrote:Moja guru morwa mi napisała ze jestem przed owulacja, że mam proga jak przed owulacją a estradiol wskazuje na to ze pęcherzyk jeszcze nie pękł ✊🏻
I ze estradiol wskazuje na to ze mam jedno turbo jajo albo 2 🤣
To teraz meza do wyra i dzialac 💪💪 a my trzymamy mocno kciuki! 🥰madziulix3, dmg111, Julik lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Wik89 wrote:Ounai, Dmg, Kic, Nowastaraczka, w czym spia Wasze maluchy?
Moj do tej pory w ciagu dnia pod kocykiem, a noca owinienty w cienki kocyk i cienki rozek. Teraz chyba chcialabym zmienic na otulacz lub spiworek. Polecacie cos dla 0-3 na jesienny czas?Wik89 lubi tę wiadomość
-
madziulix3 wrote:Moja guru morwa mi napisała ze jestem przed owulacja, że mam proga jak przed owulacją a estradiol wskazuje na to ze pęcherzyk jeszcze nie pękł ✊🏻
To do dzieła ja jestem ciężarówką z owulacji w 30 dc więc nic straconegomadziulix3, kic83, Lalia lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A widzisz! No to go girl!madziulix3 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
A propo, w sobotę mamy miesiąc, a wciąż w ubraniach 50 chodzimy 😃
W weekend popatrzę co mamy na 56 i czy się topi 😁Wik89, doomi03, dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dzięki dziewczyny za wsparcie, mam nadzieje że z Polą będzie wszystko dobrze. Bardzo się o nią boje.
Motylku, musze Ci powiedzieć że jesteś bardzo dzielna będąc tyle w szpitalu bez kontaktu z bliskimi, ja boje się że będę mieć mocną rysę na psychice po tym wszystkim. W ogóle boje się, że te wszystkie ostatnie wydarzenia wpędzą mnie w jakąś depresję poporodową. Jestem z natury bardzo silna, a teraz po prostu mam wrażenie, że się chwilami rozpadam na milion kawałków. Czasami sobie myślę, że może nie dorosłam do tego wszystkiego, porwałam się na coś na co nie byłam gotowa a te myśli wtedy przytłaczają mnie jsszcze bardziejtak bardzo tęsknie za mężem.
Jutro może czegoś się dowiem, ale myślę że będą czekać do poniedziałkowych badań bo dzisiejsze wydaje mi się, że zlecili mi abym się po prostu odczepiła.SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:A propo, w sobotę mamy miesiąc, a wciąż w ubraniach 50 chodzimy 😃
W weekend popatrzę co mamy na 56 i czy się topi 😁
Kicku, to fajnie bo zdazysz zalozyc wszystko, moj juz wyrosl z 56 a i niektore 62 przykrotkie (choć szerokie)... wiec czesc ubranek juz odkladam do pudla 😅
Anetko, wspolczuje, rozumiem ze jest Ci ciezko.. szpitalna atmosfera i brak odwiedzin nie pomagaja. Al wszystko bedzie dobrze!II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Aneta Polcie jest donoszona więc nawet jak urodzisz dzisiaj to przecież będzie dobrze najwyżej będzie drobna ale nadrobi na zewnątrz, korzystaj jeszcze z chwil odpoczynku, wyśpij się na zapas:)
A co do porodu ja jestem z tych co ciężko zniosły cc więc jakby mi lekarz powiedział że chce wywołać poród naturalny to bym go ze szczęścia ucałowałaDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Anetko, mój mąż w tamtymi roku pojechał na szkolenie służbowe i nie mógł do mnie nawet zadzwonić, bo siedzieli w koszarach, jedyne co to raz dziennie pisał smsa - płakałam jak jechał, płakałam jak byłam w domu i płakałam jak wrócił 🤷♀️ dlatego bardzo dobrze rozumiem, że czujesz się samotna, zwłaszcza że to Ty jesteś odizolowana 😔ale pomyśl, że to wszystko co robisz to dla dobra Polci, a to coś najważniejszego! A jestem pewna, że dla niej zniesiesz jeszcze więcej ♥️ jesteś wspaniałą mamą i już niedługo będziesz tulić swoją maleńką, ale piękną i silną dziewczynkę 😍
madziulix3, doomi03, Ania81, Inaa89, Nowastaraczka, Suszarka lubią tę wiadomość