Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaMaria ale piękne zdjęcia i wy też piękni. ☺️
Justa też Cię pamiętam! W kwestii testów nie pomogę, bo mi zawsze wychodziły tak jak nylo. W rzeczywistości. Tylko raz w 9dpo wyszedł ujemny, ale to było za wcześnie po prostu.
Wróciłam z zakupów, godzina w ekosklepie a jaka radość. 😁
Sylwia ty jesteś niesamowita! Ledwo dostałaś zielone światło i już wybzykane! 😁😁😁 Daj mi trochę libido swego.
Kicku cieszę się że odespalaś,należało Ci się. 😘
U nas ciężka noc, ciężki poranek... Właściwie mogłabym wziąć Mikołaja na spacer bo wczoraj nie byliśmy, ostatni raz w czwartek, ale nie mam siły... Będziemy bardzo złymi rodzicami jeśli dwa dni nie weźmiemy dziecka na spacer?;
kic83, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Karolina, przepiękne zdjęcia 😍😍😍 widać taką miłość w Was ♥️♥️♥️
Kicuś, nawet nie wiem kiedy ten czas zleciał, Aleks już ma miesiąc 💙💙💙 a co do kilogramów, to pamiętaj, że w ciąży byłaś 9 miesięcy daj ciału troszkę czasu 😘
kic83, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:KarolinaMaria ale piękne zdjęcia i wy też piękni. ☺️
Justa też Cię pamiętam! W kwestii testów nie pomogę, bo mi zawsze wychodziły tak jak nylo. W rzeczywistości. Tylko raz w 9dpo wyszedł ujemny, ale to było za wcześnie po prostu.
Sylwia ty jesteś niesamowita! Ledwo dostałaś zielone światło i już wybzykane! 😁😁😁 Daj mi trochę libido swego.
U nas ciężka noc, ciężki poranek... Właściwie mogłabym wziąć Mikołaja na spacer bo wczoraj nie byliśmy, ostatni raz w czwartek, ale nie mam siły... Będziemy bardzo złymi rodzicami jeśli dwa dni nie weźmiemy dziecka na spacer?;
Annia
Ja chodzę co cztery dni... Na więcej sił nie mam 🤷Ounai, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Czy ma któraś was kosz na pieluchy tommee tippee Sangenic? Myślę żeby kupić wkład zastępczy do tego kosza, a później tylko folie do uzupełnienia, jak myslicie?30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
Julik, miałam dziś ze zgagą to samo!!! I to drugą noc z rzędu. Zgaga przed ciążą to były pieszczoty. Wreszcie rozumiem reklamy specyfików z płomieniem w przełyku itd. 🙄 najgorsze jest to, że nic takiego nie jem, a kładę się wieczorem do łóżka i się zaczyna. Od 2 do 3 siedziałam w fotelu, a potem spałam prawie na siedząco. Dziś rano popłakałam ze zmęczenia i bezsilności. Aż mi wstyd narzekać, bo ogólnie czuję się dobrze, ciąża jest dla mnie w miarę łagodna, ale tej zgagi to do końca życia nie zapomnę...'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Annia wrote:KarolinaMaria ale piękne zdjęcia i wy też piękni. ☺️
-
Julik wrote:Czy ma któraś was kosz na pieluchy tommee tippee Sangenic? Myślę żeby kupić wkład zastępczy do tego kosza, a później tylko folie do uzupełnienia, jak myslicie?
Julik lubi tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Julik, miałam dziś ze zgagą to samo!!! I to drugą noc z rzędu. Zgaga przed ciążą to były pieszczoty. Wreszcie rozumiem reklamy specyfików z płomieniem w przełyku itd. 🙄 najgorsze jest to, że nic takiego nie jem, a kładę się wieczorem do łóżka i się zaczyna. Od 2 do 3 siedziałam w fotelu, a potem spałam prawie na siedząco. Dziś rano popłakałam ze zmęczenia i bezsilności. Aż mi wstyd narzekać, bo ogólnie czuję się dobrze, ciąża jest dla mnie w miarę łagodna, ale tej zgagi to do końca życia nie zapomnę...
Też mam mega zgage, śpię na siedząco, pali jakbym kwas piła. Jedzenie mi słabo wchodzi. Zauważyłam że pomaga mi rzucie gumy miętowej, holsy i świeżo wyciskany sok z marchwi 🙈KarolinaMaria, Julik lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Justa91 wrote:Hej kochane. Przepraszam że tu pisze ale co niektóre znają moja historie. A więc mam te leki acard 75g raz dziennie, 1x1 luteine i teraz moje pytanie. Okres powinnam dostać 17 listopada. Nie pojawił się. Spóźnia się 4 dni. Mam małe mdłości, bola mnie cycki od 4 dni, ciągle chce mi się spać, wczoraj maz robil gulasz co mi nie bardzo pasował zapach, lekko pobolewa mnie podbrzusze. Zrobilam dzis test ale nie z porannego moczu bo latałam chyba że 4 razy do lazienki w nocy. Piłam sok przed wstaniem z lozka test negatywny. Nie wiem co już myslec. Proszę o jakąś pomoc. Czy to za wcześnie czy tak akard wpłynął. Nie wiem juc co myśleć. Dodam że test robilam czulosci 25mlU/ml
-
Suszarka wrote:Karolina ale jesteście piękną parą, zdjęcia miodzio 🤩
kar, można przy gbs + śmiało masować krocze.
Anetka może dziewczyny z sali pociągną Cię za sobą 🤣💪
A mnie w brzuchu coś ćmi, z chęcią poszlabym za nimi
Nie wiem jak to się stało, czy dzięki Wam czy atmosferze tutaj ale przetrawiłam sobie w głowie wszystko i już nie chcę stąd wychodzić sama na tydzień, chciałabym aby zaczeli wywoływać poród w przyszłym tygodniu i abym już urodziła i wyszła z moją Polcią do domu ❤Ounai, suzi1994, kar_oliv, Suszarka, Nowastaraczka, Inaa89, dmg111, Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Julik wrote:Czy ma któraś was kosz na pieluchy tommee tippee Sangenic? Myślę żeby kupić wkład zastępczy do tego kosza, a później tylko folie do uzupełnienia, jak myslicie?
Chciałam zamówić ten
https://allegro.pl/oferta/1-x-wklad-sangenic-hygiene-tommee-tippee-5872155012?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
A są jakieś inne? -
nick nieaktualny
KarolinaMaria, Nikaa92, Annia, casteam, patrycja92, Ania81, Zulugula, Fragaria, Lulu83, kic83, kar_oliv, Ounai, Suszarka, Maniaaa., Nowastaraczka, Enigvaa, Inaa89, Julik, Wik89, Marti29, Ewa88 , dmg111, Lalia, Ladyo, LaBellePerle, madziulix3, Stokrotka027, luthienn, doomi03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dziewczyny chyba powoli bede konczyc swoja drogę mleczna
Caly czas walcze z zastojem. Niestety laktator tego nie ściąga, Liliana tez nie chce. Denerwuje się przy piersi, zmiana pozycji tez nie pomaga. Nie mam białych grudek na sutkach takze nie jest to zatkany kanalik.
Jedna piersia sie nie najada. Musze dokarmiać mm. Po tym zasypia i jest ogólnie spokojna.
Ja jak sciagam to mam ledwie 60ml z dwoch piersi. Pewnie byłoby trochę więcej gdyby ta piers byla odblokowana.
Poczekam jeszcze az sie odblokuje i zastoj zniknie. Jesli bedzie tak samo to po prostu zrezygnuje z kp
-
nick nieaktualnycasteam wrote:A ja dziewczyny chyba powoli bede konczyc swoja drogę mleczna
Caly czas walcze z zastojem. Niestety laktator tego nie ściąga, Liliana tez nie chce. Denerwuje się przy piersi, zmiana pozycji tez nie pomaga. Nie mam białych grudek na sutkach takze nie jest to zatkany kanalik.
Jedna piersia sie nie najada. Musze dokarmiać mm. Po tym zasypia i jest ogólnie spokojna.
Ja jak sciagam to mam ledwie 60ml z dwoch piersi. Pewnie byłoby trochę więcej gdyby ta piers byla odblokowana.
Poczekam jeszcze az sie odblokuje i zastoj zniknie. Jesli bedzie tak samo to po prostu zrezygnuje z kpOunai lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:Powtórz rano test o większej czułości. Mógł być cykl bezowulacyjny, luteina też mogła wydłużyć cykl. Na te objawy o których piszesz jest raczej za wcześnie, większość dziewczyn ma je dopiero ok 7 tyg ciąży. Prawdopodobnie się nastawiłaś psychicznie na ciążę i stąd objawy, albo reakcja na luteinę - miałam jedno i drugie przy staraniach o syna. Możesz też jechać zrobić betę i wtedy będzie wszystko jasne.
Tylko ze mi się nigdy okres nie spóźniał. Owulacja była bo mialam usg 3dni po owu. ( z powodu torbili po poronieniu) to co mam odstawić luteine? Bo ginekolog kazała mi brac jak okres się nie pojawił w tym dniu co powinien. Nie. Ja się wgl nie nastawiałam bo nawet nie bralam tego cyklu pod uwagę bo był tylko jeden bzyk...Ania81 lubi tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Casteam a może twój facet mógłby Ci ściągnąć zastój z piersi? U mojej koleżanki w sytuacji kryzysowej to pomagało... Wiem, że trochę ble i fu dla niektórych, ale ten zastój trzeba jakoś uruchomić...
Kic, Ounai dzięki. Ounai myślałam że ty codziennie jesteś na spacerze z Martą... Dobra, to chyba się nie zwlekę i nie będę się o to biczować mentalnie.
Motylku ślicznie wyglądacie. 😘kic83, SzalonaOna lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
SzalonaOna wrote:U nas tez nocka dramat.
Matylda bardzo niespokojna, właściwie wcale nie spała. Dopiero o 8 jak ja wzięłam do łóżka w rozku i przytuliłam to usnęła i spałyśmy godzinę.
Do tego Kornelia przyszła o 1, i CO Matylda zapłakała to ta na równe nogi i się cieszyła ze dziecko płacze 🤦♀️
No nie pospalismy, ale nikt nie mówił, że będzie lekko
P. S. Dopiero o 12 się ubrałam 😂SzalonaOna lubi tę wiadomość