Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu, ale jest piękny 😍😍😍
Jesteś dzielna 😘
Tak jak pisze Annia pierwszy tydzień po cc jest trudny i boli, ale do przeżycia. Później jest tylko lepiej. Dasz radę 😘 Jak będzie bardzo bolało, to pros o dodatkowe przeciwbólowe.Zulugula lubi tę wiadomość
-
Zulu, Twój synek jest przeuroczy, taki mały słodziak 👶 Odpędzaj złe myśli, popatrz na niego. 9 miesięcy na siebie czekaliście, już niedługo będziesz bardziej mobilna. Wiadomo, że cc to poważna operacja, ale najważniejsze, że próbowałaś SN, już wiesz czym to pachnie 🙂 i najważniejsze, że synek jest zdrowy! Myśl tylko o tym swoim cudzie. Powtarzaj - jestem cudowną mamą, wydałam na świat małego człowieka i jestem z siebie bardzo dumna!!! Buziaki dla Was 😘😘
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Doomi, coś czuje, że synek będzie niezłym agentem 😁 Tyle trzymać w niepewności, hehe. Ale już jesteś na ostatniej prostej do sukcesu. Może powizualizuj sobie te skurcze, jak główka się wstawia w kanał itp.? Ciotki cierpliwie czekają 😁
doomi03 lubi tę wiadomość
-
Zulu, słodki przystojniak
serdeczne gratulacje raz jeszcze!
i proszę, nie wiń się, chyba większość nas po cc żałuje, ze w taki sposób rozwiązano ciążę.. a po porodzie buzują Ci hormony, możesz sama z siebie być dobita, także postaraj się jak możesz tylko nie myśleć w ten sposóbZulugula lubi tę wiadomość
-
Zulu, pięknego masz synka ❤❤❤
Motylku, miód na moje serce jak widzę taką zadowoloną Matyldę i całą waszą rodzinkę ❤ cudownie, że już jesteście razem!Zulugula, SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Te skurcze które dziś mi się rano pisały doktor okreslil jako skurcze przygotowujące, szyjka rozwarła się do 3 cm... Cos powoli zaczyna drgać
myślę że ten weekend będzie w koncu nasz
Nie indukuja dziś, czekamy... Ale dla mnie dzis mega podbudowujace jest to ze jest jakiś postęp wreszcie 🙂Lalia, kar_oliv, Kitka_87, Suszarka, Inaa89, Nowastaraczka, Annia, Enigvaa, Ania81, Fragaria, Nikaa92, kic83, patrycja92, Ounai, SzalonaOna, dmg111, Ewa88 , LaBellePerle lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Nie wiadomo, niby z kazdym skurczem się obnizal ale nie mógł zejsc. w sumie cos tam mowili, że się zle wstawil i potem już byl problem. dlatego do końca się ludzilismy wszyscy, że się uda. Do ostatniego skurczu. Chociaz pod koniec to ja juz marzylam tylko o znieczuleniu taka byłam wylonczona po tych partych. a mierzyli mi na ip miednice itd i bylo ok. Oczywiście tez mam takie mysli, czy ja nie zawalilam na przykład 😪 ale z kazdym skurczem mówiła, że jest niby ok.. ehMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dziewczyny co sądzicie?
Mam dzisiaj wizyte u gin ale zdenerwowałam sie tymi wynikami moczu znowu poraz pierwszy mam glukoze w moczu i poraz 2 białko. ... Mam cukrzyce ciążową ale cukier rano na glukometrze był okej z palca i z żyły też okejWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2020, 13:19
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Zulu, Tomcio jest jest rozkoszny, nie mogę się napatrzeć! 🤭😍
Nie miej do siebie żalu o CC, tylko bądź dumna że rodziłaś SN ORAZ CC!! To naprawdę wyczyn kochana! Ogromny trud jaki podjęłaś, żeby Twój synek przyszedł na świat! Nie jedna by się poddała i zniechęciła, a Ty zrobiłaś wszystko co mogłaś! I Ci się udało, bo nie ważne jaką drogą, ale Tomuś jest z Tobą cały, zdrowy i cudowny 💙 życzę Ci żeby jego słodka buzia pomagała Ci przetrwać te ciężkie dni i odzyskać siły ✊
Doomi, jak rozwarcie rusza to i Kacpi w końcu pakuje plecaczek 😁💙 ciocia Lalia czeka na niego jak wariatka! I razem z Olciem zaprasza do wyjścia! Bo Olcio tak przebiera nóżkami w brzuchu jakby pokazywał Kacperkowi jak się chodzi 😂Zulugula, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Zrobiło mi się trochę forumowych zaległości.
Motylku wspaniale, że już jesteście w domu. Zdjęcia z rodzeństwem piękne, chwytają za serce
Zulu ogromne gratulacjeSynek jest przeuroczy
Doomi trzymam za Ciebie mocne kciuki. Dajesz, dajesz. Niech ten Twój łobuziak w końcu raczy się nam wszystkim pokazać.Zulugula, doomi03, SzalonaOna lubią tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Hej kochane. Przepraszam że tu pisze ale co niektóre znają moja historie. A więc mam te leki acard 75g raz dziennie, 1x1 luteine i teraz moje pytanie. Okres powinnam dostać 17 listopada. Nie pojawił się. Spóźnia się 4 dni. Mam małe mdłości, bola mnie cycki od 4 dni, ciągle chce mi się spać, wczoraj maz robil gulasz co mi nie bardzo pasował zapach, lekko pobolewa mnie podbrzusze. Zrobilam dzis test ale nie z porannego moczu bo latałam chyba że 4 razy do lazienki w nocy. Piłam sok przed wstaniem z lozka test negatywny. Nie wiem co już myslec. Proszę o jakąś pomoc. Czy to za wcześnie czy tak akard wpłynął. Nie wiem juc co myśleć. Dodam że test robilam czulosci 25mlU/ml
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2020, 10:37
Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Justa91 wrote:Hej kochane. Przepraszam że tu pisze ale co niektóre znają moja historie. A więc mam te leki acard 75g raz dziennie, 1x1 luteine i teraz moje pytanie. Okres powinnam dostać 17 listopada. Nie pojawił się. Spóźnia się 4 dni. Mam małe mdłości, bola mnie cycki od 4 dni, ciągle chce mi się spać, wczoraj maz robil gulasz co mi nie bardzo pasował zapach, lekko pobolewa mnie podbrzusze. Zrobilam dzis test ale nie z porannego moczu bo latałam chyba że 4 razy do lazienki w nocy. Piłam sok przed wstaniem z lozka test negatywny. Nie wiem co już myslec. Proszę o jakąś pomoc. Czy to za wcześnie czy tak akard wpłynął. Nie wiem juc co myśleć. Dodam że test robilam czulosci 25mlU/ml
Ja też nie robiłam z porannego, w środku dnia poszłam do apteki po test. Acard chyba nie ma wpływu na wynik testu, ja biorę 2 lata już. Może zrób test o większej czułości. Ja 11 dni po owulacji robiłam 10mlU i wyszła blada kreska, a beta 2 godziny później pobrana wyszła 39. Myślę że czułość 25 by mi nie wyszłaO ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualny
-
Zulu, masz pięknego synka. W ogóle nie wygląda na urodzonego wczoraj. Dałabym mu już z tydzień. Przykro mi, że musisz teraz cierpieć, ale z każdym dniem będzie lepiej. Nim się obejrzysz będziesz śmigać baliosem na pierwsze spacery. Teraz najważniejsze, żeby dali Ci leki przeciwbólowe i wszystko się ładnie goiło. Mąż był z Tobą w czasie porodu? Brałaś ZZO?
Zulugula lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Doomi, ale masz uparciucha w brzuchu 😉
Na pewno niebawem wyjdzie 😊 Wszystkie ciocie tu czekają 😍 Trzymaj się Kochana 😘doomi03 lubi tę wiadomość
-
Justa, miło, że piszesz 😘
Luteina to progesteron chyba, nie jest tak, że dopóki bierzesz to miesiączka nie nadejdzie?
Jesteś pewna kiedy miałaś owulację, może jeszcze za wcześnie?? I dopiero 14 dpo wyszła kreska 😉
Bardzo mocno Ci kibicuję ✊♥️ -
Zulu Kochana! No proszę Cię wyganiaj od razu takie myśli!! Tomo jest wspaniały i jest Waszym małym cudem, któremu daliście życie 💛 jestes wspaniala, świeżo upieczoną mamą! 🤗😍
Domi, trzymam kciuki za dalszy rozwój akcji!
Mania, a jak u Ciebie dzień się zapowiada?
My mamy z mężem w planach małe zakupy w leroy merlin, bo kilka drobiazgów must have jeszcze brakuje. Wcześniej dopinam walizkę i oficjalnie ogłaszam że jestem gotowa. W nocy trochę myślałam i poczułam, że bardzo chce już go przytulić 🤗
Maniaaa., doomi03, Suszarka, Lalia, Zulugula, Inaa89, dmg111 lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙