Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
SzalonaOna wrote:Doomi - na czym stanęło Twoje wywoływanie? Bo nie wiem czy coś pominęłam 🤔
Moje wywoływanie się nawet nie zaczęło xD poki co czekali az może sama akcja sie zacznie ale lipa 🤷🏼 zobaczymy co jutro zadecydują. -
Motylku
Cieszę się że już wszyscy jesteście razem w komplecie w domku że słodką mała Matyldą 😚SzalonaOna lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulu, gratulacje!!! 😍 jakie piekne wymiary synka! 🤗
Na pewno jestes zmeczona po porodzie. Dzielna bylas, wypocznij trochę
Fajna ma date urodzin!
Motylku, ciesze sie, ze wyszlyscie do domu i ze wszystko oki!SzalonaOna lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
doomi03 wrote:Moje wywoływanie się nawet nie zaczęło xD poki co czekali az może sama akcja sie zacznie ale lipa 🤷🏼 zobaczymy co jutro zadecydują.
Ty śpij i sił nabieraj na poród!doomi03 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Ounai wrote:A dajesz Aleksowi jakieś kropelki na brzuszek typu Esputicon? Bo może jego bączki tak często budzą. No bo raczej nie z głodu tak wstaje
O takich porach zastanawiam się czy ja się jeszcze wyśpie kiedykolwiek... 😓Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Ounai a ty widziałaś efekt po tych kroplach? Ja swojego czasu ładowałam w Mikołaja spore ilości Sab Simplex i szczerze mówiąc wielkiego efektu nie widziałam. 🤦🏼♀️
O takich porach zastanawiam się czy ja się jeszcze wyśpie kiedykolwiek... 😓dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Ja dzisiaj pierwszy raz dałam zapobiegawczo esputicon zamiast tak jak zawsze w momencie afery i dzień o niebo lepszy 😍 Ładnie sobie radziła, było trochę prężenia sie, ale tak że po chwili wyszedł bak, a nie wrzaski i krzyki. Więc u mnie chyba coś tam pdziałają ☺️Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:A dajesz Aleksowi jakieś kropelki na brzuszek typu Esputicon? Bo może jego bączki tak często budzą. No bo raczej nie z głodu tak wstaje
Daje a od 1 co godzinę się wybudza 🤷Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:.
Daje a od 1 co godzinę się wybudza 🤷
Update: Marta opowiada jakieś historie na pełny regulator i biega w najlepsze 😂🤦♀️🤷♀️ co mnie podkusiło żeby fb włączyć 🤦♀️🤦♀️🤦♀️Wik89, Annia, Lalia lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:A może jemu jest za zimno albo za ciepło? A może szumy? U nas jak szumis się wyłącza a Marta jest w lekkiej fazie snu to od razu się budzi. A jak szumis chodzi to zasypia. Na początku musiała się nauczyć a teraz się przyzwyczaiła do szumisia i pomaga ładnie
Update: Marta opowiada jakieś historie na pełny regulator i biega w najlepsze 😂🤦♀️🤷♀️ co mnie podkusiło żeby fb włączyć 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Już wszystko przerabiałam ;(
Szumiś włączony jest, raz cieńsze a raz grubsze ubranka daje, to nie to.
Nad ranem przestałam odkładac żeby szybciej interweniować, a gdzie tam. Płacze przez sen ;( mimo że jestem tuż obokCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Motylku, super, cudowny widok Małej z dziećmi 😍
Dziewczyny, dołączam do nieśpiących. Położyłam się ok 23 i oka nie zmrużyłam znowu (przedwczoraj też), teraz przeniosłam się do salonu spróbować, ale nic.
Chyba jednak mnie ten covid bierze..od wczoraj 16stej mega ból głowy, wieczorem ciary na całym ciele, teraz klucha w gardle, 37.5 stopnia. Sądzę,że to to, skoro w środę miałam kilkigodzinny kontakt z chorym w jednym pokoju...
Co brać? Tylko apap można prawda ?SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
U mnie w miare ok, bo dwa razy pospal po 2h, co w ostatnich dniach nie zdarzalo. Ale od 4 juz 2 pobudki i teraz sie rozbudzil przy przewijaniu. Jestem w trakcie karmienia (przystawilam do drugiej piersi liczac, ze zasnie) i slysze, ze robi kupe... oczy jak 5 zlotych 😅
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ja niestety czesto zapominam o kropelkach, a potem sa przeboje. Teraz wlasnie pręży się i widzę, ze sie meczy
Kicku, mam podobny problem, tj czeste pobudki, takze tozumiem Cie...II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023