Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylku, cudownie że już jesteście w domku 🥳 starszy Brat widać że dumny i cieszy się z młodszej siostrzyczki. A jak się czuje Tatuś?
Ladyo super wyniki 😉
Suzi, a robiliście test? Chyba pisalas jakiś czas temu że mąż ma mieć badanie? I jak? Macie wyniki? Mieliście z kimś potwierdzonym kontakt? Jesteście na kwarantannie? Życzę dużo zdrówka!Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Fragaria wrote:Motylku, cudownie że już jesteście w domku 🥳 starszy Brat widać że dumny i cieszy się z młodszej siostrzyczki. A jak się czuje Tatuś?
Ladyo super wyniki 😉
Suzi, a robiliście test? Chyba pisalas jakiś czas temu że mąż ma mieć badanie? I jak? Macie wyniki? Mieliście z kimś potwierdzonym kontakt? Jesteście na kwarantannie? Życzę dużo zdrówka!
Mąż robił tylko ja nie - bo tak zlecił mi gin , powiedział po objawach ze to na pewno covid .. poza tym nie mam smaku ponad 2 tyg pierwszy raz w życiu a nie mam ani kataru ani nic .. znikąd się to nie wzięło.. myśle i ja ze to covid był .. mąż tydzień przed objawami był we Francji .. korzystał z publicznych toalet itd itd myśle ze w ten sposób złapaliśmyDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Motylku, przepiękne zdjęcie 😍😍😍 a Matyldzia jaka Kruszynka 🤭♥️
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
A w ogóle wróciłam z tych paznokci i zastałam taki widok: Marta wyje, mąż ostatkiem sił usiłuje ją uspokoić a syn przerażony 😂 jak ja wzięłam do piersi to mówię Wam, te małe zaryczane oczka tak na mnie patrzyły wzrokiem który mówił "porzuciłaś mnie...". Przeslodka ta moja mała istota. A mąż mówi na to "możesz sobie codziennie wychodzić na godzinę, ale nie zostawiaj nas na dwie" 😂😂😂
Lalia, SzalonaOna, dmg111, Annia, kar_oliv, kic83, Lulu83, Suszarka, Maniaaa., Inaa89, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy też na końcówce miałyście takie wycieki śluzu wodnistego/wody ? Szczególnie po dłuższym leżeniu czyli w obecnej sytuacji często lub po nocy jak wstaje to mam mokre gacie 😲 jest to wodniste i troszke lepkie. Raczej to nie wody bo lekarz by wczoraj zauważył ich ubytek a są w normie. Czop nadal na swoim miejscu.
Maniaaa. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLadyo wrote:Motylku super ze już jesteście w domu! Opowiedz w wolnej chwili jak rodzinka zareagowała! Po synku widzę ze szczęśliwy! A K i Z? Tez jestem ciekawa ich obu
a jakie te Twoje dzieci wszystkie podobne do Ciebie!
Zuzia jutro będzie, więc wrzucę foto. Ogólnie wszyscy zakochani, biegają dookoła niej, ja tylko do karmienia.
Fragaria, dmg111, Ounai, Nikaa92, madziulix3, Annia, kar_oliv, kic83, Sylwucha, Lulu83, Nadzieja94, Suszarka, Inaa89, Ewa88 , Kitka_87, Nowastaraczka, Ladyo, Lalia, Enigvaa, luthienn lubią tę wiadomość
-
A u mnie chyba właśnie odszedł czop śluzowy. I piersi czuję że nagle zrobily się takie 🤔 wrażliwe. Hormony chyba buzują i zegar tyka... ⏰ ⏳
Póki co skurczy brak, idę spać 😴SzalonaOna, dmg111, Ounai, Nikaa92, patrycja92, madziulix3, Annia, kar_oliv, kic83, Suszarka, Maniaaa., Inaa89, Ewa88 , Lalia lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
nick nieaktualnyFragaria wrote:Motylku, cudownie że już jesteście w domku 🥳 starszy Brat widać że dumny i cieszy się z młodszej siostrzyczki. A jak się czuje Tatuś?
Ladyo super wyniki 😉
Suzi, a robiliście test? Chyba pisalas jakiś czas temu że mąż ma mieć badanie? I jak? Macie wyniki? Mieliście z kimś potwierdzonym kontakt? Jesteście na kwarantannie? Życzę dużo zdrówka!Fragaria, dmg111, kar_oliv, Suszarka, Inaa89, Ewa88 , Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Ewa, za chicco next2me dream 637 zł z przesyłką 😉
Doomi, toż to żartowniś z tego Kacperka! 🙈
A te skurcze nie wpływają na rozwieranie się szyjki??
Pytalam położnej i potwierdziła mi ze faktycznie to najpewniej byly przepowiadające. Po prostu dosyć intensywniejsze ale w tym tygodniu to już chyba wszystkie takie mocniejsze w odczuciach.
A to mi spinaly się pośladki, to po prostu tak się ponoc spinalam widocznie na sam skurcz macicy (chociaz probowalam sie skupić na tym zeby te pośladki i uda rozluźnić ale prawie nie drgnęły tylko wciąż się spinaly 😂).
Chyba one raczej nie wpływają na szyjkę. Po prostu macica ćwiczy (wgl wtf macico ma xD Ty masz już kuzwa robić swoją robotę, a nie jakieś ćwiczonka sobie urządzać 🤣). -
Anet.kaa wrote:Dziewczyny, czy też na końcówce miałyście takie wycieki śluzu wodnistego/wody ? Szczególnie po dłuższym leżeniu czyli w obecnej sytuacji często lub po nocy jak wstaje to mam mokre gacie 😲 jest to wodniste i troszke lepkie. Raczej to nie wody bo lekarz by wczoraj zauważył ich ubytek a są w normie. Czop nadal na swoim miejscu.
No to się pochwaliłam za wcześnie... Znowu brzydka kupa.Dobrze, że we wtorek mamy kontrolę.
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
suzi1994 wrote:Mąż robił tylko ja nie - bo tak zlecił mi gin , powiedział po objawach ze to na pewno covid .. poza tym nie mam smaku ponad 2 tyg pierwszy raz w życiu a nie mam ani kataru ani nic .. znikąd się to nie wzięło.. myśle i ja ze to covid był .. mąż tydzień przed objawami był we Francji .. korzystał z publicznych toalet itd itd myśle ze w ten sposób złapaliśmy
Bardzo na siebie uważaj bo jesteś teraz bardzo osłabiona żeby się inne świństwo nie przypałętało. Moja kuzynka przeszła i mówi że nikomu nie życzy. 2 tygodnie nie była w stanie prawie z łóżka wstać. 🙄 -
SzalonaOna wrote:
Kornelka też Twoja kopia 😍SzalonaOna lubi tę wiadomość