Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kic83 wrote:Lepiej sprawdzić niż olać.
Swoją drogą, z tego samego brzucha, z tych samych rodziców a dwie tak różne dziewczynki 😚
5.12 mam konsultacje u fizjoterapeuty uroginekologicznego to wtedy zapytam, ale aż się boje że mi powie że po pół roku 😰
A masz ochotę się bzykać? 😁
A na bzykanie mam mega ochotę 😎 Już sobie kilka razy dobrze robiłam 😋 A mąż napalony jak kogut. Rano, przed moim wyjazdem pojechał po 3 paczki gumek (po cholerę aż trzy?🤔) i lubrykant. Muszę jeszcze odgrzebac moje różowe dildo 😉 Po przeprowadzce nie wiem gdzie jest 😂Nikaa92, Nowastaraczka, Lalia, Annia, Suszarka, kic83, Ania81, Anet.kaa, kar_oliv, Enigvaa, Gagatka, Inaa89, dmg111, doomi03, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Właśnie w szpitalu mi tez mówili, że pół roku...
A na bzykanie mam mega ochotę 😎 Już sobie kilka razy dobrze robiłam 😋 A mąż napalony jak kogut. Rano, przed moim wyjazdem pojechał po 3 paczki gumek (po cholerę aż trzy?🤔) i lubrykant. Muszę jeszcze odgrzebac moje różowe dildo 😉 Po przeprowadzce nie wiem gdzie jest 😂
Mąż się szykuje jak na wojnę. 🤭Sylwucha, Ania81, Enigvaa, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Stopy tak zginać góra dół i starać się przy tym napinać mięśnie łydek.
Sylwia, jak coś to moja mama ze mną nie miała kropli pokarmu nawet, od zawsze byłam na MM i wszystko ze mną w porządku. 😁 Najważniejsze, że dziewczynki najedzone. Znaleźliście jakieś mleko, które im pasuje?
Najbardziej malutkim odpowiada Hipp, ale Lenka musi coś brać na wzdęcia. Dziś dałam jej espumisan 100 i kupa elegancka 😉
A jak u Was temat kup? Coś się poprawiło?Annia lubi tę wiadomość
-
Sylwia, będzie ogień! 🔥🔥🔥
Annia, kic83, Suszarka, Sylwucha, Ania81, kar_oliv, dmg111, doomi03, Julik, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Dzieki Kochana za to info 😘
Najbardziej malutkim odpowiada Hipp, ale Lenka musi coś brać na wzdęcia. Dziś dałam jej espumisan 100 i kupa elegancka 😉
A jak u Was temat kup? Coś się poprawiło?
Sylwia ty diablico! Skąd ty bierzesz siły na to wszystko przy bliźniaczkach..😈😈😈 No to dziewczyny do spania, a wy możecie szaleć. ☺️ Niech Atenka popilnuje Lenę i Oliwkę, żeby rodzicom nie przeszkadzały przez chwilę. 😁Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Domi przepraszam, myślę Zulu pisze Domi 🤦♀️ ale tak, to na zapas
doomi03 lubi tę wiadomość
-
Sylwia, pisanie takich rzeczy na wątku gdzie jest masa ciążowych dziewic powinno być zabronione 🤣 a tak serio, to bawcie się dobrze i korzystajcie ile wlezie, zazdrooooo ❤️
Sylwucha, Lalia, Ania81, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Sylwucha wrote:Właśnie w szpitalu mi tez mówili, że pół roku...
A na bzykanie mam mega ochotę 😎 Już sobie kilka razy dobrze robiłam 😋 A mąż napalony jak kogut. Rano, przed moim wyjazdem pojechał po 3 paczki gumek (po cholerę aż trzy?🤔) i lubrykant. Muszę jeszcze odgrzebac moje różowe dildo 😉 Po przeprowadzce nie wiem gdzie jest 😂
Sylwia, to jest rekompensata za brak KP! Nie masz wysokiej prolaktyny to i libido eleganckie i można szaleć z tatuśkiem! 😎😈Lalia, Annia, Iryska, Suszarka, dmg111, Sylwucha lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
nick nieaktualny
-
Suszarka wrote:Sylwia, pisanie takich rzeczy na wątku gdzie jest masa ciążowych dziewic powinno być zabronione 🤣 a tak serio, to bawcie się dobrze i korzystajcie ile wlezie, zazdrooooo ❤️
Moje dziecko doszło do wniosku, że urządzi sobie popołudnie na mamusi. 🙄Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
A ja dziewczyny po wizycie 😊 KTG prawidłowe, usg też wszystko w porządku. Mała ma 2700 g, leży gotowa do wyjścia, główka jest już nisko, jest wtulona w mój kręgosłup buziulką. Lekarzowi udało się jakieś foto nawet strzelić w tym tc - usteczka 💋
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2020, 10:09
Lalia, Ounai, Enigvaa, Inga28, kic83, Annia, Suszarka, Ania81, patrycja92, Inaa89, dmg111, LaBellePerle, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Zulu gratulacje! Tomuś taki sam duży jak moja Marta
LaBellePerle co za wredna baba. Masz prawo się tak czuć. Każda z nas byłaby niepewna trzymając wcześniaka i jakby nam patrzyli na ręce. Naprawdę olej ją. Już niedługo Wiki będzie w domu a ten babsztyl będzie musiał żyć dalej ze swoim wrednym charakterem.
Wróciłam z paznokci. Przez te pół roku co nie robiłam takie mi się łopaty wielkie zrobiły, że nie malowałyśmy tylko zostawiłyśmy samą bazę, żeby nie przyciągać uwagi. Za 4 tygodnie sobie walne jakaś czerwień na święta.LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Zulu gratulacje! Tomuś taki sam duży jak moja Marta
LaBellePerle co za wredna baba. Masz prawo się tak czuć. Każda z nas byłaby niepewna trzymając wcześniaka i jakby nam patrzyli na ręce. Naprawdę olej ją. Już niedługo Wiki będzie w domu a ten babsztyl będzie musiał żyć dalej ze swoim wrednym charakterem.
Wróciłam z paznokci. Przez te pół roku co nie robiłam takie mi się łopaty wielkie zrobiły, że nie malowałyśmy tylko zostawiłyśmy samą bazę, żeby nie przyciągać uwagi. Za 4 tygodnie sobie walne jakaś czerwień na święta.
Uwielbiam czerwone paznokcie 😍
Ja w tym roku, albo co tylko wyjdę ze szpitala, albo będę na oddziale, więc jakoś specjalnie nie zaplanuję outfitu 😅 ale już zapowiedziałam mężowi, że jak tylko się okaże, że zostanę z synkiem e szpitalu na święta, to ma mi podrzucić wszystkie te swieteczne pajace i body i będę ubierać małego, chociaż tyle z magii świat 😁Ounai, Suszarka, Enigvaa, Ania81, Inaa89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Kar
Super foto ustnej, po mamie czy tacie? 😚kar_oliv lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Sylwia
ja czuję się jak kupa, tak też wyglądam, ciała swojego nie lubię, ostatnie o czym myślę to seks, a Ty przy dwójce dzieci masz ochotę na ostre bzykanie, szacun.
Chyba że mną jest coś nie tak 🤷Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia wrote:Uwielbiam czerwone paznokcie 😍
Ja w tym roku, albo co tylko wyjdę ze szpitala, albo będę na oddziale, więc jakoś specjalnie nie zaplanuję outfitu 😅 ale już zapowiedziałam mężowi, że jak tylko się okaże, że zostanę z synkiem e szpitalu na święta, to ma mi podrzucić wszystkie te swieteczne pajace i body i będę ubierać małego, chociaż tyle z magii świat 😁czerwone i różowe
ale do pracy lubię tez cieliste. Teraz sobie poszaleję chyba z jakimiś wzorkami dopóki siedzę w domu bo do pracy to tak raczej nie bardzo.
Ale cieszę się z tych pazurów. Od razu +100 do samooceny.
Mąż zamówił pierogi przez ubereats ich już 2h dobrze nas jadą
A tak w ogóle to znalazła odpowiednia godzinę na spacery z Martą. Dziś wyszłyśmy o 15, od razu pojechałam na spacerniak z kostki brukowej, 15 min później Marta spała (tak, moja antywozkowa córka po raz 3 w życiu zasnęła w wózku) i poszłyśmy po brata do przedszkola. O chyba tak sobie będę z nią chodzić żeby właśnie pod koniec spaceru iść odebrać synaale zdecydowanie muszę poszukać muffki boję już zimno w ręce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2020, 21:52
Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość