Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kic83 wrote:Sylwia
ja czuję się jak kupa, tak też wyglądam, ciała swojego nie lubię, ostatnie o czym myślę to seks, a Ty przy dwójce dzieci masz ochotę na ostre bzykanie, szacun.
Chyba że mną jest coś nie tak 🤷kic83 lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Nowastaraczka wrote:Dziewczyny po cc, miałyscie z krwawieniem tak ze np dzien juz nic nie bylo a potem fala? Jakoś mam tak dziwnie ze nic nie krwawie jakis czas a potem wlasnie jest moment ze zalewa 😵12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ounai wrote:Ja też
czerwone i różowe
ale do pracy lubię tez cieliste. Teraz sobie poszaleję chyba z jakimiś wzorkami dopóki siedzę w domu bo do pracy to tak raczej nie bardzo.
Ale cieszę się z tych pazurów. Od razu +100 do samooceny.
Mąż zamówił pierogi przez ubereats ich już 2h dobrze nas jadą
A tak w ogóle to znalazła odpowiednia godzinę na spacery z Martą. Dziś wyszłyśmy o 15, od razu pojechałam na spacerniak z kostki brukowej, 15 min później Marta spała (tak, moja antywozkowa córka po raz 3 w życiu zasnęła w wózku) i poszłyśmy po brata do przedszkola. O chyba tak Sobieskie będę z nią chodzić żeby właśnie podpisania koniec spaceru iść odebrać synaale zdecydowanie muszę poszukać muffki boję już zimno w ręce
Ounai, a robiłaś sobie kiedyś ten efekt Cat Eye na paznokciach? 😁 Ja miałam właśnie rok temu na święta i moim zdaniem super wyglądało 😍 czerwone paznokcie jakby z taką złotą smugą i nie wiadomo było czy to światło się tak odbija czy to taki rodzaj zdobienia, mega delikatne a efektowne, polecam 👌 -
kic83 wrote:Kar
Super foto ustnej, po mamie czy tacie? 😚
No ja właśnie nie wiem... może jakieś dalekie korzenie? 😂 Albo tak scisnieta tam leży, że tak to śmiesznie wygląda, zobaczymy niebawem ile prawdy w tych zdjęciach z rzeczywistością 😁Lalia, SolAngelica lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Ounai, a robiłaś sobie kiedyś ten efekt Cat Eye na paznokciach? 😁 Ja miałam właśnie rok temu na święta i moim zdaniem super wyglądało 😍 czerwone paznokcie jakby z taką złotą smugą i nie wiadomo było czy to światło się tak odbija czy to taki rodzaj zdobienia, mega delikatne a efektowne, polecam 👌
Lalia lubi tę wiadomość
-
Zerknełam dzis na pierwszą stronkę i dużo już tych rozpakowań :d można by powiedzieć ze jesteśmy w połowie 😱
Czas zapieprza... jutro już mi minie 2 tyg od porodu 🤯Ounai, Wik89, Lalia, dmg111, kic83, Suszarka lubią tę wiadomość
-
U mnie ostatnio słaby humor .. jest mi już bardzo ciężko a tu jeszcze prawie 2 miesiące do porodu .. dodatkowo nie mam smaku już pewnie ponad 2 tygodnie i jest to tak strasznie męczące .. zapachu tez zero ale to mnie tak nie dobija jak brak smaku ..DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️
-
nick nieaktualnyNowastaraczka wrote:Dziewczyny po cc, miałyscie z krwawieniem tak ze np dzien juz nic nie bylo a potem fala? Jakoś mam tak dziwnie ze nic nie krwawie jakis czas a potem wlasnie jest moment ze zalewa 😵
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngie1985 wrote:Ciekawe jak tam Motylek? Pewnie już w domku. ❤️
Jest Cudnie 😍😍😍
Karenira, patrycja92, Maniaaa., Annia, KarolinaMaria, Ounai, Joan, madziulix3, Wik89, kar_oliv, Fragaria, Lalia, Stokrotka027, Nikaa92, Enigvaa, dmg111, doomi03, kic83, Julik, LaBellePerle, Sylwucha, Lulu83, Suszarka, Inaa89, Ewa88 , Kitka_87, Nowastaraczka, luthienn lubią tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Zerknełam dzis na pierwszą stronkę i dużo już tych rozpakowań :d można by powiedzieć ze jesteśmy w połowie 😱
Czas zapieprza... jutro już mi minie 2 tyg od porodu 🤯Dziwię się, jak kobietki nie boją się rodzić w domu jak patrzę na naszą listę...
Kar mała Angelina Jolie rośnie Ci w brzuszku! 😁kar_oliv lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Motylku super ze już jesteście w domu! Opowiedz w wolnej chwili jak rodzinka zareagowała! Po synku widzę ze szczęśliwy! A K i Z? Tez jestem ciekawa ich obu
a jakie te Twoje dzieci wszystkie podobne do Ciebie!
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Ounai, a robiłaś sobie kiedyś ten efekt Cat Eye na paznokciach? 😁 Ja miałam właśnie rok temu na święta i moim zdaniem super wyglądało 😍 czerwone paznokcie jakby z taką złotą smugą i nie wiadomo było czy to światło się tak odbija czy to taki rodzaj zdobienia, mega delikatne a efektowne, polecam 👌
Motylku, synek to Twoja kopia. A jak córka męża zareagowała na siostrę?
Suzi, robiłaś test?Lalia, SzalonaOna, Suszarka lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
suzi1994 wrote:U mnie ostatnio słaby humor .. jest mi już bardzo ciężko a tu jeszcze prawie 2 miesiące do porodu .. dodatkowo nie mam smaku już pewnie ponad 2 tygodnie i jest to tak strasznie męczące .. zapachu tez zero ale to mnie tak nie dobija jak brak smaku ..
-
Aż musiałam sprawdzić co to ten Cateye
fajnie wyglada!!! A ja dostałam właśnie wyniki badań prenatalnych i myśle ze jest super
zdziwiłam się ze tak szybko! Usg we wtorek, dzisiaj rano byłam na pobraniu krwi, a tu już na maila doktorek wysłał wyniki! Lalia miałaś racje, super facet
Angie1985, Fragaria, Annia, Ounai, Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Angie1985 wrote:Suzi ty nie masz smaku i zapachu? Kochana a to nie covid tfu, tfu...?
Tak prawdopodobnie covid , przeszłam jakieś 2,5 tyg temu miałam ból mięśni katar dwa dni i ból całej twarzy .. mąż za to 12 dni jakoś temperatury i brak smaku ale on kilka dni nie miał tylko smaku a teraz tyle ze ma osłabiony .. ja natomiast nie mam nadal ani smaku ani zapachu..
Test robił tylko mąż
Ja rozmawiałam z ginem i nie kazał robić , powiedział ze to na pewno covid a testy i tak wychodzą często blednieDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️