Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Julik wrote:Zulu powiedz jeszcze jak to z 💩 było przed. Bo mam podobne problemy i co raz bardziej się obawiam co to będzie. 🤦 Kupiłam juz tez czopki Eva qu, jak będzie gorszy dzień to wypróbuję. 🤦
Nie ogarnęłam tej lewatywy, a potem niby bylo za późno. Ale o dziwo nie poszlo nic na porodowce. Za to teraz się boję jak to będzie..Julik lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulugula wrote:Nie ogarnęłam tej lewatywy, a potem niby bylo za późno. Ale o dziwo nie poszlo nic na porodowce. Za to teraz się boję jak to będzie..
Lalia, Zulugula lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Kic, Dmg, Aleks i Julcia fajowi 😍
Moj jutro miesiac konczy!!! Ale to zlecialo
Moj czasem wezmie smoczka ale bez przekonania.. na spacerze dziala a w domu rzadko sie przy nim uspokaja. Tez nie dajemy zbyt czesto
Poki co pierś górą 😅
dmg111, kic83, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
dmg111 wrote:Nowa, u nas w szpitalu wzięła parę razy smoczka, na początku czasem też, ale potem na dwa tygodnie odrzuciła, rozmawiałam z położną i mówiła, by próbować dawac, bo musi mieć coś do uspokajania jak ma problemy z brzuszkiem i tydzień walczyliśmy i tak trochę na siłę dawaliśmy, a teraz już czasem weźmie bez problemu, np. obowiązkowo na początek spaceru, zanim nie zaśnie itp., więc próbuj, może się uda 😘
A jakie smoki macie? U nas byl diffrax, lovi i rossmanowski. Jeszcze mi zostaje lateks/kauczuk. Chyba cycu miekszy i dlatego teraz nam pluje smokami na kilometr ale koniecznie musze go przekonać tym bardziej ze 1 grudnia jedziemy na badania i bedzie kosmos
-
Annia wrote:Nie będzie bolało, ale kupa będzie gdzieś w 3/4 dobie jak jelita porządnie rusza. Miałam podobna historię, że w dzień indukcji nie byłam w toalecie, lewatywy nie robili, w trakcie też nic się nie stało, w 3 dobie przed wyjściem do domu rano podreptalam do toalety i poszło zadziwiająco sprawnie.
Mi pielegniarka dala czopka, skusilam sie bo bez 💩 nie byloby opcji domu ale oszukala mnie, myslalam ze to czopek glicerynowy a to byl przeczyszczajacy i pieklo 😵😂 -
Dziewczyny, cudowne wasze dzieciaczki ❤😍
Karoliv, świetna sesja 😍
Dziewczyny, mam wynik pozytywny na covidile mogę paracetamolu na gorączkę? Lekarka powiedziała, że tylko 500mg, ale czytam o 4g 🤔
Macie jakieś domowe sposoby ? -
Ounai wrote:80 to już nie takie małe. Myślę, że powoli zaczynasz rodzić. Do jutra wieczorem będziesz już rozpakowana 💪✊😘
Na tym rannym to się tak bardziej do 65 pisały maks (sledze sobie zazwyczaj na ekranie tez te zmiany wartości).
Chociaż po południu zapisywały mi się skurcze na poziomie 80-95-105 😂 i to regularne ... Tyle ze mnie to nie bolalo jakoś za bardzo, czulam skurcz ale bolesność byla słaba, caly dzień bardziej jakby mnie brzuch pobolewal podczas okresu xD
Ja chyba oszukuje to ktg jakoś 🤣 nie czaje już tego serio xD
Ale oby bylo tak jak mówisz -
Nowastaraczka, słyszałam że dobrze działają na dzieci smoczki z okrągłą końcówką, np. Bibs albo Avent taki misiek. Ale i tak nie każdy bobas chce 😟
Tajka, mnie gin mówił że na ból głowy mam brać od razu 1g paracetamolu bo 500 mg to za malo. Tylko nie pamiętam ile razy dziennie. Jeśli chodzi o gorączkę to myślę że też możesz śmiało tyle wziąć, lepiej od razu uderzyć z 1g żeby temperatura się nie rozhulała. Dobrze też działają letnie/chłodne okłady na kark, czoło, przedramiona i doły podkolanowe.Nowastaraczka lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Tajka wrote:Dziewczyny, cudowne wasze dzieciaczki ❤😍
Karoliv, świetna sesja 😍
Dziewczyny, mam wynik pozytywny na covidile mogę paracetamolu na gorączkę? Lekarka powiedziała, że tylko 500mg, ale czytam o 4g 🤔
Macie jakieś domowe sposoby ?
Strasznie mi przykro
A jakie masz objawy, jak się czujesz?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Jednorożec89 wrote:Znów za chwilę poklócę się ze starym. Sobota i jak zawsze cały dzień go nie ma. Pomaga bratu jakieś drzewo wycinać. Co tydzień to samo nawet nie ma kto dziecka zabawić tylko ja jednocześnie sprzątam zajmuję się nic gotuje, zakupy ogarniam oczywiscie z dzieckiem a jeszcze od trzech dni tak mnie boli miednica i wewnętrzna strona ud że ledwo chodzę, ale spoko bratu trzeba pomóc, szwagrowi, koledze, matce. Dosłownie wszystkim dookoła tylko nie mi.
Idę myć łazienkę bo do wieczora nie usiadę na dupie na pięć minut.
Przepraszam. Wyżaliłam się ale płakać mi się na to wszytko chcę
Julik J Ci odpisywałam, że zamienniki przepuszczają zapachy, ale możesz spróbować sobie jeśli nie wierzysz -
Ojeeej jaki chill u mamusi 😁😍 tego jej bylo trzeba, od razu dziecko zadowoloneAnet.kaa, SzalonaOna, Maniaaa., calanthe lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Strasznie mi przykro
A jakie masz objawy, jak się czujesz?
Typowe grypowe, ból głowy, mięśni, dreszcze, gorączka, kaszel. Ja to odniosę, ale czy dzidzia
Dzięki za wsparcie 😘 -
Tajka wrote:Typowe grypowe, ból głowy, mięśni, dreszcze, gorączka, kaszel. Ja to odniosę, ale czy dzidzia
Dzięki za wsparcie 😘Tajka lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anulowali mi żółwia pozytywkę z Canpola, na której mi bardzo zależało. Ale jestem zła! A inne kolory są dostępne. To łatwiej anulować niż zaproponować zamianę. Co za gówno. Przepraszam, ale jestem niewyspana, zła, zmęczona i wszystko bardziej przeżywam. 😑Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023