Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Enigvaa
cudne zdjęcia, jakie piersi ponętne i brzuszek zgrabny 😚Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2020, 10:43
dmg111 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Anetko no sytuacja średnia. W szpitalu to tak jest co lekarz to inna opinia. Może właśnie rozmowa z ordynatorem byłaby najlepszym rozwiązaniem. Niech powie jakie widzą rozwiązanie. Przecież na codziene ktg możesz przyjeżdżać z domu. Skoro Polcia ma być jeszcze w brzuszku.
Spróbuj dostać się do ordynatora i może on powie coś logicznego. -
kic83 wrote:Enigvaa
cudne zdjęcia, jakie piersi ponętne i brzuszek zgrabny 😚
Dlugo na nie czekalam az urosna! Do 20 bylam plaska jak deska, potem zaczely rosnac bo w koncu zaczelam nabierac masy i tak wystrzelily do miseczki G. 🙈Lalia lubi tę wiadomość
🔸28 lat
15,40 zł 20% Off | 1pc Muslin 100% Cotton Newborn Swaddles Soft Baby Boy Girls Blankets Bath Gauze Infant Wrap Sleepsack Stroller Cover Play Mat
https://a.aliexpress.com/_BSfOC7
Fajny,mieciutki, gruby i duzy 😁 ale w sumie nie mam porownania bo innego nie mam 😂Angie1985 lubi tę wiadomość
🔸28 lat
nick nieaktualnySzalonaOna wrote:A mnie w szpitalu nauczyli, że jak już dziecko zje, to go nie przewijać. Kolejne karmienie będzie po max 3h, w tym czasie dziecku nic się nie stanie. No i my tak robimy. Może to głupie, bo czasem leży z kupka, ale dzięki temu śpimy i onaa i my
Tez tak robie. Jak podczas jedzenia wali kupe to zostawiam do kolejnego karmienia 😋 nic sie nie stanie jak pospi te 2h z kupa. Przynajmniej jest szansa ze i my pośpimy.SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:A mnie w szpitalu nauczyli, że jak już dziecko zje, to go nie przewijać. Kolejne karmienie będzie po max 3h, w tym czasie dziecku nic się nie stanie. No i my tak robimy. Może to głupie, bo czasem leży z kupka, ale dzięki temu śpimy i onaa i my12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
nick nieaktualny
-
Maniaaa. wrote:Jeśli do czwartku nic się nie wydarzy to mam się wstawić do szpitala, żeby w piątek mieć wywolanie 😱
Czyli do końca tygodnia będziesz już rozpakowana! Ja mam nadzieję że też 😉Maniaaa. lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Anetko! Współczuje Ci, nie dziwie się ze się denerwujesz. Każda z nas zareagowałaby tak samo. Po prostu chcesz wiedzieć co z Twoim maleństwem! Mam nadzieje ze zrobią Ci to usg jak najszybciej i będzie jakaś decyzja w jedna albo w druga stronę!
-
Fragaria wrote:Czyli do końca tygodnia będziesz już rozpakowana! Ja mam nadzieję że też 😉
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 248g🩵 🥹
25.02 połówkowe . 408g idealnego chłopca 🩵👣🥹
05.03 489g małego Misia 🩵🐻
02.04 850g Skrzata 🩵👣
30.04 1507g chłopaka 🥹🩵
👩🏼28l
👨🏼34l -
Rozmawiałam z zastępcą ordynatora i on mówił, że mogę się wypisać ale lepiej dla nas abym została bo mają mnie na oku, to moja pierwsza ciąża, covid itp... i że jestem już tak daleko że nie ma sensu wg niego ale zrobie jak uważam. Natomiast powiedział że dla nich nie ma teraz jeszcze powodu aby wyciągać ją z brzuszka bo wszystko jest dobrze (nie wiem czemu tak uważają skoro nie rośnie) i oni na tę chwilę jeszcze nie mają na mnie planu i nie są w stanie mi ppwoedzieć że np za 3 dni rozwiążą ciąże.
Zadzwoniłam po tym do mojego lekarza który powiedział że skoro ona nie rośnie to powinni kończyć ciąże, ale że zadne wychodzenie do domu nie wchodzi w grę bo wg niego to ppwinna być taka droga rozwiązaniantej sytuacji a nie bezsensowne leżenie.
Powiedział, że napisze sms do zastępcy ordynatora w mojej sprawie bo to jego znajomy, ale co to da to nie wiem. Dziś też ciocia zainterweniowała i ktoś miał dzwonić do samego ordynatora aby mieli mnie na oku ale to mi wciąż nic nie daje i nie zmienia bo na tę chwilę moją jedyną perspektywą jest leżenie i badanie KTG oraz usg moze znowu w czwartek.
We Wrocławiu ten zastepca ordynatora to jeden z lepszych specjalistów i on i sam ordynator specjalizują się w hipoteofii więc ja im ufam że nie zrobią krzywdy mojemu dziecku, jednak załamałam się perspektywą tego leżenia tutaj np do terminu czyli jeszcze 17 dni + kolejne dni z dzieckiem. Po prostu głowa mi już siada. -
Aneta myślę, że jak kilka osób zainterweniuje w Twojej sprawie to usłyszysz jakieś konkrety. Mam nadzieje, że nie będą Cię męczyć jednak do terminu
Ale chyba warto posłuchać Andrzeja i nie wypisywać się do domu... Przykro mi, że ta końcówka jest dla Ciebie taka trudna 😢 -
Doomi, gratuluję! 🥳🥳 czekamy na relację i fotkę Kacperka
Enigvaa, super zdjęcia. Piękna z was para 😍
Anetka, sytuacja trochę do d... przepływy sprawdzają Ci codziennie? Czy też musisz się prosić? Ja rozumiem, że robienie USG z pomiarami małej co 2 dni nie ma sensu, ale skoro w czwartek powiedzieli Ci, że zrobią w poniedziałek, a dziś się migają to też bym się wkurzyła. Nie jest to kosztowne badanie, żeby szpital musiał na tym oszczędzać. Trudno cokolwiek radzić, ja bym się nie wypisywała, bo w domu też będziesz się martwić. Trzymam kciuki, żeby interwencja Twojego lekarza pomogła!
Inga, a jak Twoje plany? W tym tyg masz wizytę u swojego lekarza? Dalej martwisz się o wymiary Gucia? 😔 ładnie wytrzymałaś z tą szyjką, juz początek 39tc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2020, 11:59
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Chyba ciut więcej udało mi się odciagnac niż wczoraj 🙏 więcej tzn jakies 2-3ml.. 😉
Dzięki Dziewczyny😘
Niby jestem pozytwnie nastawiona , ponoć skoro i tak zrobiłam poród SN tylko bez wyjścia to organizm tez inaczej reaguje.
Mamy po cc, kiedy dostalyscie nawal?Iryska, Nikaa92 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulugula wrote:Chyba ciut więcej udało mi się odciagnac niż wczoraj 🙏 więcej tzn jakies 2-3ml.. 😉
Dzięki Dziewczyny😘
Niby jestem pozytwnie nastawiona , ponoć skoro i tak zrobiłam poród SN tylko bez wyjścia to organizm tez inaczej reaguje.
Mamy po cc, kiedy dostalyscie nawal?
Może wyślij męża do apteki po femaltiker? Karmi i inka też podobno pobudzają laktację 🙂 i pamiętaj żeby pić dużo wody 🙂Zulugula lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️