Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Mam receptę od gin na dupka. Mam brać i jeśli do weekendu coś się wydarzy. Albo nadal będę plamić to wtedy na IP. Na razie nie panikowac, prawdopodobnie to tylko lekki spadek proga od odstawienia dupka.
Ja piłam przy implantacji na brązowo, dostałam progesteron i cisza.. Ale to było bardzo mało przy podcieraniu raz dziennie przez 3 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2020, 18:39
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
SzalonaOna wrote:Nie mam wyjścia nikt o ciąży nie wie, nie mam gdzie dzieci zostawić. A nie będę całej 3 ciągnąć na IP bo zwyczajnie sobie nie poradzę.
BTW, a jak wyglądał Wasz związek przed ciążą? Jaki był podział obowiązków, jak on się zachowywał wobec Ciebie?Anet.kaa lubi tę wiadomość
-
Natisz wrote:Dokładnie u mnie tak samo. Ja nic w domu nie robię, tylko leżę po pracy. Mój mąż dba o wszystko, psa wyprowadza, sprząta, robi obiady
I tak powinno być!
Bo ciąża to stan wyjątkowy i dba się o swoją kobietę i rosnący cud w brzuchu!!!Natisz, Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Motylku trzymam kciuki za ciebie i wierzę że wszystko będzie dobrze, oby plamienia szybko ustały ✊
A co do twojego problemu z P. to przepraszam ale ja bym go chyba w dupę kopnęła jak by mi powiedział, że nie zostanie z dziećmi bo mecz, jak ja muszę do lekarza jechać ☹️
Przykro mi, że masz tyle stresu i przykrości ☹️
Trzymaj się kochana wysyłam Ci dużo siły i mocno przytulam. 🤗SzalonaOna lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
SzalonaOna wrote:Takie średnie.
Nie mogę pojechać teraz na IP, bon on musi jechać na mecz.. Nie wyrobię co za człowiek.. Mecz ważniejszy niż jego dziecko 🤦♀️ rzygać mi się chce.
Nie wierzę w to co czytam...Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dziewczyny a mój znowu zwrot o 180 stopni jak byłam w ciąży to chodził zdołowany, żadnych głasków i przytuleń, nie pytał czy pomoc i wściekł się jak miał obiad zrobić. Teraz od momentu jak odebrał mnie ze szpitala i widzi że mnie wszystko boli to przychodzi przytula, głaszcze, pyta jak mi pomóc, robi wszystko w domu a mnie na kanapę wysyła 😍 nawet powiedział mi, że się popłakał wieczorem tego dnia kiedy zadzwoniłam że tak się stało 😢 a to znaczy że bardzo się przejął bo on nigdy nie płacze a już na pewno nie mówi o tym.
Dobrze mi z nim teraz 🤗Fragaria, Ounai, Natisz, Julik, LaBellePerle, dmg111, Zulugula, kic83, Sylwucha lubią tę wiadomość
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Motylku, ja też kiedyś byłam z tego typu facetem... nam się nie udało dogadać, ale mam nadzieję, że Tobie się uda i on coś zrozumie
Koteczka, cudownie o tym czytać taka osoba w takich chwilach jest po prostu nieocenionaSzalonaOna, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:No ok, ale pozwalasz mu na to, żeby jakiś pieprzony mecz był ważniejszy niż dziecko? Ojjjj, spróbowałby mój mi powiedzieć, że pojedzie na mecz zamiast zająć się dziećmi jak ja muszę do lekarza. To Twój związek, ale ja nie pozwoliłabym sobie, żeby facet tak zrobił. A jeśli by spróbował to powiedziałabym mu bez żadnych wyrzutów, że w takim razie jeśli stracę ciążę to będzie tylko i wyłącznie jego wina.
BTW, a jak wyglądał Wasz związek przed ciążą? Jaki był podział obowiązków, jak on się zachowywał wobec Ciebie? -
nick nieaktualnyOunai wrote:No ok, ale pozwalasz mu na to, żeby jakiś pieprzony mecz był ważniejszy niż dziecko? Ojjjj, spróbowałby mój mi powiedzieć, że pojedzie na mecz zamiast zająć się dziećmi jak ja muszę do lekarza. To Twój związek, ale ja nie pozwoliłabym sobie, żeby facet tak zrobił. A jeśli by spróbował to powiedziałabym mu bez żadnych wyrzutów, że w takim razie jeśli stracę ciążę to będzie tylko i wyłącznie jego wina.
BTW, a jak wyglądał Wasz związek przed ciążą? Jaki był podział obowiązków, jak on się zachowywał wobec Ciebie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW ogóle... Ma ruszyć przedszkole mojego Filipka. Od 18 lub 25 maja. Ale jakie zasady... Tylko 10 osób na grupę! W dodatku pierwszeństwo mają dzieci ślub mundurowych, lekarzy itd. A później dzieci osób pracujących poza domem. Więc niestety ja się nie łapie. W sumie dobrze, bo nie chciałam go puszczać. A dziś rozmawiałam z szefowa, minimum do sierpnia firma jest zamknięta (biurowiec), w grę wchodzi tylko home office. Także po tym L4 wracam do pracy, bez sensu tak siedzieć i nic nie robić. Poza tym chętnie się oderwę od tej codzienności. Będzie ciężko z dziecmi, ale poradzę sobie 💪 także chyba od 26 mają pracuje w domku do odwołania.
A u Was jakieś zasady podali? -
SzalonaOna wrote:Widzę, że już zmiękł, bo na mecz nie pojechał i się pyta, czy porozmawiamy wieczorem
Bardzo trzymam za Was kciuki. Najważniejsze to się wzajemnie szanować i wspeirać. -
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Wiecie... Może i się poukłada, ale pewne słowa są po prostu niewybaczalne. No w ciąży powiedzieć że źle wyglądasz? To już przegięcie jakieś...
Motylku w emocjach i nerwach wiele razy mówi się więcej niż się chce powiedzieć i nie zawsze jest to to co tak naprawdę się myśli. Wiem że takie wykrzyczane słowa bolą ale może na spokojnie zapytaj swojego o co mu chodziło i dlaczego tak powiedział. Ja wiem że mój mąż jak się denerwuje, przejmuje i nie może poradzić z sytuacją to reaguje zupełnie nieadekwatnie do sytuacji i mówi zupełnie nie to co ma na myśli czasem bardzo mnie raniąc. Tylko ja wiem że on taki jest więc nie biorę tego aż tak do siebie.
Trzymam kciuki za spokojną rozmowę, wyjaśnienie i poukładanie tego co najważniejsze w waszym związku ✊🍀SzalonaOna lubi tę wiadomość
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
SzalonaOna wrote:W ogóle... Ma ruszyć przedszkole mojego Filipka. Od 18 lub 25 maja. Ale jakie zasady... Tylko 10 osób na grupę! W dodatku pierwszeństwo mają dzieci ślub mundurowych, lekarzy itd. A później dzieci osób pracujących poza domem. Więc niestety ja się nie łapie. W sumie dobrze, bo nie chciałam go puszczać. A dziś rozmawiałam z szefowa, minimum do sierpnia firma jest zamknięta (biurowiec), w grę wchodzi tylko home office. Także po tym L4 wracam do pracy, bez sensu tak siedzieć i nic nie robić. Poza tym chętnie się oderwę od tej codzienności. Będzie ciężko z dziecmi, ale poradzę sobie 💪 także chyba od 26 mają pracuje w domku do odwołania.
A u Was jakieś zasady podali?
Zła jedynie jestem na nasz rząd, że nie pozamykali kopalni. Oficjalne inf było że mierzą górnikom temp rano, że są zaopatrzeni w środki do dezynfekcji, że do windy wchodzi 10 osób a podobno temp nie mierzyli, do windy pakowali po 25 osób a środków bezpieczeństwa ciągle brakowało. No i mamy efekty. Śląsk króluje wśród ilości zarażonych, a to oznacza, że u nas będą wszystko odmrazac na samym końcu. Brawo PiS!SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:dokładnie tak. przyjmuja Cię do tego KOC jeśli podpiszesz papiery, że bedziesz u nich rodzic. wtedy masz wszystko u nich za free. ale to nie przy wszystkich szpitalach jest30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
Motylku... Nie pozwól się tak traktować, jesteś piękną, seksowną, DOJRZAŁĄ emocjonalnie kobietą, matką, która zapewnia dom dla swoich dzieci i dziecka swojego faceta... Nie pozwól, żeby ktoś wpędzał Cię w kompleksy...
Trzymam kciuki, żeby twoje plamienie ustało.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Motyl, olać chłopa. Będzie chciał, to zostanie. Do niczego go nie zmuszaj. Lepiej powiedz jak plamienie.