Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Motylko ja nie komentuje Twojej sytuacji z patnerem, bo wiem, że wyjdzie słońce po tej burzy
Sylwia też się zastanawialam gdzies się podziala:) ja tez jestem sentymentalna co do miejsc, rzeczy..wszystkiego😀
ja ten tydzien to mialam taki zjazd sił. jutro jedziemy na działkę na wieś na weekend, myślę że odżyje troche 🌳🌹 w tym tyg było chlodno, nigdzie nie wychodzilam to się ukisilam w mieszkaniu jak kiszonek 😛
Mam nadzieję, że szybko przyzwyczaje się do nowego, ale generalnie nie lubię tego typu zmian. -
Sylwucha wrote:Dokładnie, żal wspomnień. Dużo się tu zmieniło, my się zmieniliśmy, nasze życie bardzo się zmieniło na plus 😊
Mieszkanie wynajmujemy, ale i tak smutno...Sylwucha, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Na razie cisza. Z tego wszystkiego to mnie głowa i żołądek boli...
Nie rozmawialiście?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Mąż mnie wysmarował 👩❤️👨
idę spać, dobranoc 😴🛌Sylwucha, Ounai, dmg111, kar_oliv, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai wrote:Rozumiem Cię. Wyprowadzałam się do innego województwa w 7 miesiącu ciąży. Strasznie żal mi było. W wynajmowanej kawalerce urodził się nasz syn. Spędziliśmy tam 3 lata. Było mi jeszcze bardziej żal. A teraz w ogóle mi nie żal. Owszem czasem pomyślę o tym jak tam pierwsze kroki stawiał i to myśli z sentymentem są, ale nie chciałabym tam wrócić. Liczę na to, że przeprowadzimy się kiedyś do domu. I znowu będzie mi żal. Ale to mnie nauczyło jednego. Dom, to nie miejsce, nie budynek. Dom tworzymy my i będzie zawsze tam, gdzie mój mąż i już niedługo moje dzieci
Ounai lubi tę wiadomość
-
Oj Julik, bardzo Cid mecza tr wymioty, wspolczuję mysl tylko spbie na pocieszenie (choc wiem, ze marne;)), ze z kazdym dniem coraz blizej do momentu, gdy miną
Iryska, ja w pazdzierniku koncze 31
Lalia haaha uwielbiam ten tekst „ogolilam nogi, bo jutro wizyta u gina” ja nogi czaaaasem ogole bez okazji, np dzis, ale Grażyną zwykle zajmuje sie dzien przed wizyta 😅
Motylku, oby te plamienia to bylo tylko cos chwilowego! Dupek powinien pomoc
Wspolczuje stresow z partnerem, domyslam sie jak to przezywasz, a w ciazy przezywamy wszystko chyba jakos mocniej
Sylwucha, idzie nowe )) ale rozumiem nastroj zwiazany z wyprowadzka, tez tak mialam jak sie wyprowadzalamSylwucha, Lalia, SzalonaOna lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Sylwucha wrote:Dziękuję za te słowa 😘
Sylwucha lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Nie ma sprawy Teraz jest Ci przykro. Kiedyś będziesz na to mieszkanie patrzeć we wspomnieniach tak samo jak na dom w którym się wychowałaś. Bo to w domu zaczniecie tworzyć te najpiękniejsze, razem z dziewczynkami W sumie to nawet dobrze, że Ci żal. Bo to znaczy, że dobrze Wam razem tam było. Gdyby Ci nie było żal to znaczyłoby, że stworzyliście tam złe wspomnienia, a to nic dobrego.
-
Zulugula wrote:o matko toż to tortury! 😁
ja dzis znow bezsennosc 😪Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lalia ✊ za wizytę! Serduszko będzie biło jak dzwon, zobaczysz 💚
Starania od 2014r. ☹️
INVIMED POZNAŃ
IVF - maj 2021
Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
PUNKCJA - 21.05 💉
CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔
20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
13t6d - 90g 👶
15t0d - 118g 👶
17t0d - 177g 👶 SYN 💙
17t6d - 200g 👶
21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
21t6d - 500g 👶
24t5d - 804g 👶
26t6d -1100g👶
30t6d -1650g👶
32t6d -1900g👶
34t6d -2500g👶
36t6d -2750g👶
38t6d -3400g👶
Alex
08.04.2022
9:04
3760g ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:nospa ok ale myślę, ze termofor nie. nie ma co grzać brzucha. a magnez bierzesz? bo tez pomaga
A jeśli sam radę wytrzymać ból, to starać się go wytrzymać czy lepsze dla dzidziusia jest to wyciszyć? -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry ☺️
Wczoraj wybraliśmy się na mega długi spacer, m.in molo w Sopocie, cały deptak.. Po powrocie jeszcze dosialam warzyw w ogródeczku i kurde potem patrzę, a tu lekkie brązowe plamienie 😔
Ewidentnie przecholowałam z ruchem.
D się wystraszył, zaraz kazał mi leżeć, ogarnął chłopców do spania, zrobił mi kolację, wymgłaskał plecki, potem jeszcze pranie wywiesił 😮
Cieszę się, że zależy mu tak samo jak mi na tej ciąży 🥰
A teraz oczywiście męczą mnie lekkie mdłości, ale już nie ma tragedii takiej jak kilka dni temu. Organizm chyba przyzwyczaił się do hormonów i ogarnął sytuację 😉Ounai, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Jakąś minidawke magnezu mam w suplach. A ile mg magnezu najlepiej brać?
A jeśli sam radę wytrzymać ból, to starać się go wytrzymać czy lepsze dla dzidziusia jest to wyciszyć?Edyciak lubi tę wiadomość