Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Inaa89 wrote:Teraz mialam skurcze Nawet pod 90 i bolesne.
Byl ordynator, bardzo sympatyczny rzeczowy konkretny lekarz. Zdziwiony ze nic mi nie podali. Zbadali mnie, szyjka cos sie skróciła ale rozwarcia brak. Z tym ze ja jestem po tej operacji na szyjce wiec mowili ze u mnie wg moze nie postępować rozwarcie. Lekarz wszystko wytlumaczyl. Dali relanium domiesniowo w tylek, teraz mam kroplowke z pompy na skurcze. Jeśli się nie wycisza skurcze to przetransportują mnie karetka do szpitala 50km dalej. Gdzie sa gotowi na przyjęcie wczesniaka.Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Inaaa trzymam kciuki by skurcze się wyciszyły i Tymuś poczekał w brzuszku jeszcze troszkę 😘
Inaa89 lubi tę wiadomość
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
suzi1994 wrote:A i u mnie te małe skurcze to były tak na 60-70 na ktg.. a wiem ze jak zeszłam z ktg to ten skurcz był dużo mocniejszy niż te podczas ktgMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:To też sporo. I co lekarz powiedział, który oceniał Ktg?
Trafiłam na chyba najgorszego szczerze lekarza w tym szpitalu a przynajmniej są bardziej wylewni od niego lekarze , powiedział ze tętno i ogólnie ktg Ok i tyle - nawet nie zapytał w którym jestem tyg ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2020, 13:54
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Ania81 wrote:Czy moglybyscie mi poradzic co by tu za kupic na urodziny dla 7latki? Moja cora ma urodziny za 2 tygodnie, a ja nadal nie mam pomyslu 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Ma pelno lalek Barbie, wogole pelno zabawek,wiec wolalabym zainwestowac w cos innego.
Inaa, myślę, że aż się akcja nie zacznie rozkręcać. Mogą zrobić cc - zarówno LaBellePerle jak i Motylek miały.
Motylku, zgadzam się z dziewczynami, że to bardziej na bostonke wygląda niż na covid
Suzi, może zadzwoń do lekarza, niech Cię zbada bo chyba trochę za wcześnie jeszcze żeby akcja się rozwijałaSzalonaOna, Ania81 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Zulugula wrote:Kochane,
Jak na przestrzeni czasu zmienial Wam się czas karmienia maluchów? Czy może jest cały czas jednakowo?BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Zulugula wrote:Kochane,
Jak na przestrzeni czasu zmienial Wam się czas karmienia maluchów? Czy może jest cały czas jednakowo?
A jak teraz Twój maluch?12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Inaa, bądź dobrej myśli. Jest duża szansa, że te skurcze się wyciszą, gdy w końcu ktoś profesjonalnie się tobą zajmie. Bo póki co leczenie było znikome. Mnie ostatnim razem też ordynator nastraszył i na koniec powiedzial, żebym robiła wszystko by choć dwa tygodnie wytrzymać, no minimum tydzień. A jestem już ponad cztery tyg od ostatniego pobytu i cały czas z tym mini rozwarciem chodzę i nic.
Najważniejsze, żebyś była dobrze zaopiekowana. -
suzi1994 wrote:A i u mnie te małe skurcze to były tak na 60-70 na ktg.. a wiem ze jak zeszłam z ktg to ten skurcz był dużo mocniejszy niż te podczas ktg
Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Kiedy byliście na usg bioderek?
Dostalyscie skierowanie na nfz czy byliście prywatnie?
Bo mojemu mężowi babeczka w przychodni powiedziała, że to już nie jest refundowane jako przesiewowe tylko jak są podstawy ku zrobieniu tego badania
Motylku, zainspirowałaś mnie. Chyba też zamówimy pudełkaSzalonaOna lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Teraz się popłakałam. Ja wiem ze rodziłam juz w tym tygodniu i bylo wszystko dobrze . Ale nie zawsze tak jest.
Powiedzxie mi jesli skurcze sie nie będą wyciszały, rozwarcia nie będzie to ile mogę tak być z dużymi skurczami? Moga robic cc mimo ze wczesniak? -
nick nieaktualny
-
SolAngelica wrote:Inna trzymam kciuki żeby Skórcze się jeszcze wyciszyły. W ogóle obsługa szpitala porażka...
Motlku też miałam sugerować bostonke. Jeśli jeszcze pojawia się jesj chrostki w ustach to napewno to.
Ja dla 6 latki kupiłam zestaw do robienia kół do kąpieli. Ale moja 6 latka lubi takie DIY.
Po wczorajszej wizycie Eliza waży 2700 i nie chcę być nietoperzem.😭
Dzwonię dziś się umówić na kwalifikacje do cc tylko nie wiem jak to ogarnąć.
Ja jak byłam u lekarza 36+6 moja ważyła 3100 gram i pytałam lekarza czy dobrze jest ułóżona, a lekarz że na razie tak. A ja ze jak na razie, czy to znaczy że ma szansę się odwrócić? A on że nawet tydzień przed porodem może sobie fiknąć, nie takie rzeczy już widział.O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualnyLadyo wrote:Motylku może to choroba bostońska? Moja córka miała, ja tez się od niej zarazilam i dokładnie tak samo się to objawiało, gorączka i wysypka/bąble na dłoniach i stopach...
po 16 moja mama zabierze je do pediatry do siebie do szpitala. Zobaczymy
-
Inna, szczęście w nieszczęściu że przyszedł ten ordynator i w końcu podjął jakieś decyzje. Nie będę Ci pisać żebyś się nie denerwowała, bo myślę że to niemożliwe, ale pamiętaj że już jesteś jednak dość wysoko w tygodniach, dostałaś zastrzyk ze sterydami dla Tymcia, przewiezienie do lepszego szpitala to też świetna decyzja. Tam będziecie bezpieczniejsi a personel myślę że lepiej ogarnie niż tutaj gdzie bylas. Ja wierzę głęboko że tą akcję skurczową da się jeszcze wyciszyć i trzymam za to kciuki! Brak rozwarcia to też dobra wiadomość. Przykro mi bardzo, że jesteś z tym wszystkim sama i masz takie przejścia
trzymaj się Kochana i pisz do nas duuuużo, na pewno potrzebujesz wsparcia a tutaj ktoś jest zawsze!
Anniu, czyli Miki to Mały zdolniś ♥️ super że tak sobie dobrze radzi na fizjoterapii!
Julik kciuki za wynik i otwieraj stawkę 😀Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Na szkole rodzenia dwie niezależne położne powiedziały, że zakłada się to na noc i że jest to nieprzyjemne i niekomfortowe i trzeba to przeżyć, a że na następny dzień podają oksytocyne 🤔
Teraz czytam, że z tym balonikiem chodzi się ok 12 h, może dlatego zakładają to na noc żeby poród był w dzień?? A mówiąc, że to jest "nieprzyjemne i niekomfortowe" miały na myśli, że nie da się spać? 😅 Kurcze, nie mam pojęcia 🙈 dzisiaj będę dzwonić do położnej, bo chcę jeszcze zapytać o dwie rzeczy to zapytam o to 👍
A co do walizki, to jadę spakowana jak na patologię i poród, tak położna kazała 😉
Inaa, dzisiaj będziesz się widziała z ordynatorem z którym Twoja dr miała się kontaktować?? Trzymam kciuki żeby ustawił personel do pionu i zarządził jakieś konkrety ✊
Suszarka, ja też uwielbiałam dopóki nie miałam dzieci sztuk dwie i imprezy nie wypadały w odstępach impreza - 7dni - impreza - 3 dni - impreza, a po drodze montaż rolet 😂Lalia lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔