X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • edyciak. Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2020, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka, popieram to, jak ustalasz warunki z mężem. 👍
    Mój od wczoraj do Nowego Roku ma wolne, bo myśli że w tym czasie urodzę. 🙈
    Tylko mój mąż ma trochę inne podejście, potrafi odmówić klientowi czy wspólnikowi. We wtorek ostatni raz miał dużą robotę na cały dzień i daleko od domu, więc się stresował, zwłaszcza że mi te skurcze wyszły, dzwonił co 2-3 godziny pytać, czy nie rodzę. 😁
    Nawet Wczoraj powiedział, że po porodzie na 2-3 godziny będę sobie mogła wychodzić, wystarczy, że mu butlę z mlekiem zostawię, to on chętnie posiedzi z małym.
    Zobaczymy, jak to będzie nam wychodzić w realu.

Suszarka lubi tę wiadomość

f2wlj44jsgpqyg7q.png
  • Nikaa92 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2020, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    To jest jakiś konkret. Masz rację, tak zrobię.

Moj maz tez taka dupa jak Twoj....jeśli określeniem uraziłam to wybacz. On nawet jak mu zrobiłam listę zakupów smsem to jej nie odczytal w całości tylko pierwsze zdanie które mu się wyświetliło "kup to czego wczoraj nie kupiłeś" po kropce byla reszta ale jak to facet.... ostatnio tez zostal z małym jak leciałam na pobranie krwi a później miala być fizjo i mial tylko trochę ogarnąć mieszkanie i odkurzyć, to dostalam telefon ze gdzie ja jestem bo maly płacze i nie chce spac i on nie ma jak odkurzyć. A wystarczyło włączyć odkurzacz to maly się uspokaja na czas porządków. Lodowka tez może swiecic pustkami a on będzie czekal na listę zakupów bo on biedny nie wie co ja jem. Wczoraj tez z dupy strzelał jak nigdy ze czemu tak późno biorę się za obiad ze mogłam najpierw zrobić obiad a później iść na spacer. Udusić to malo. Tez pokazalam ze dam rade i mam za swoje. Jak ma coś naprawić w domu to czekam pol roku lub nawet dłużej. Afery nic nie dają a ja juz nie mam siły ich robić...bo ja siedzę w domu a on pracuje. Ale jak pracowałam to tak samo bylo tylko Kuby nie bylo i bylo prościej. Powodzenia w resocjalizacji meza, jak znajdziesz złoty środek to podeślij mi 😜

SzalonaOna lubi tę wiadomość

tb73i09k51c5kem9.png
  • kar_oliv Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2020, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia kciuki!!!!!! 😘😘😘😘😘 Power, jedziemy z tematem!!!

Suszarko a co ja mam powiedzieć? Mnie nic nie boli, nie kłuje itp. a termin z karty ciąży na JUTRO. Wszyscy mi wypisują, wydzwaniają czy to już i mnie tym stresują 😔

Lalia lubi tę wiadomość

atdcgu1rjappkskg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2020, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikaa92 wrote:
    Moj maz tez taka dupa jak Twoj....jeśli określeniem uraziłam to wybacz. On nawet jak mu zrobiłam listę zakupów smsem to jej nie odczytal w całości tylko pierwsze zdanie które mu się wyświetliło "kup to czego wczoraj nie kupiłeś" po kropce byla reszta ale jak to facet.... ostatnio tez zostal z małym jak leciałam na pobranie krwi a później miala być fizjo i mial tylko trochę ogarnąć mieszkanie i odkurzyć, to dostalam telefon ze gdzie ja jestem bo maly płacze i nie chce spac i on nie ma jak odkurzyć. A wystarczyło włączyć odkurzacz to maly się uspokaja na czas porządków. Lodowka tez może swiecic pustkami a on będzie czekal na listę zakupów bo on biedny nie wie co ja jem. Wczoraj tez z dupy strzelał jak nigdy ze czemu tak późno biorę się za obiad ze mogłam najpierw zrobić obiad a później iść na spacer. Udusić to malo. Tez pokazalam ze dam rade i mam za swoje. Jak ma coś naprawić w domu to czekam pol roku lub nawet dłużej. Afery nic nie dają a ja juz nie mam siły ich robić...bo ja siedzę w domu a on pracuje. Ale jak pracowałam to tak samo bylo tylko Kuby nie bylo i bylo prościej. Powodzenia w resocjalizacji meza, jak znajdziesz złoty środek to podeślij mi 😜
    Piateczka Nikaa! :) to mamy 2 dupy wołowe 😂

Nikaa92 lubi tę wiadomość

• Angie1985 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2020, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laila ale wystartowałaś, oby się rozkręciło i żebyś tulilla się szybciutko z Aleksem. 😘😘😘

O dupach wołowych to ja się nawet nie wypowiadam. Jak każe mojemu coś kupić to muszę mu wysłać zdjęcie produktu a i tak zawsze do mnie dzwoni jak przeszukuje półki w sklepie i mam hot line.

Jednorożec89, Lalia lubią tę wiadomość

mhsvej28dzyxqzel.png
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2020, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie1985 wrote:
    Laila ale wystartowałaś, oby się rozkręciło i żebyś tulilla się szybciutko z Aleksem. 😘😘😘

O dupach wołowych to ja się nawet nie wypowiadam. Jak każe mojemu coś kupić to muszę mu wysłać zdjęcie produktu a i tak zawsze do mnie dzwoni jak przeszukuje półki w sklepie i mam hot line.

Jak mój idzie na zakupy to mam godzinną rozmowę telefoniczną muszę mu ze szczególami wyjaśnić co kupić i na której półce znajdzie więc posyłam go tylko jak kompletnie nie mam innego wyjscia bo i tak jest jakbym była w tym sklepie osobiście

Gagatka lubi tę wiadomość

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Luteina, Pregna plus, Pregna DHA 2x1, magnez 2x1, Acard 75

Wizyta- 22.08
    Badania prenatalne-3.09

preg.png
  • ZielonaHerbata Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2020, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy są tutaj jakieś babeczki z Wrocławia ? Jak dobrze kojarzę, to chyba Anetka, tak ?

klz9df9hix7ly771.png
  • Nikaa92 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2020, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie1985 wrote:

Mojego nic nie pobije jakiedys kupil mi pomidory bo były na liście a w sklepie były ostatnie, co z tego ze z góry chyba z 4 były z pleśnią a reszta prawie nic lepsza...No ale chciałam przeciez pomidory xD

tb73i09k51c5kem9.png
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2020, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, jak leżałam na plecach podczas KTG to kurde momentami myślałam "ja prdl, co będzie później" 🤪 ale teraz jak już mam chodzić, to czuję że boli ale jest spoko, znośnie 👍 myślę, że dzisiaj nie urodzę, bo o ile przedtem te skurcze były dość fest w odczuciu, tak teraz są w miarę, ale nie wiem czy nie jest też to kwestia tego że chodzę a w ruchu mniej boli 😉 tylko mi cieknie krew z tej rurki i dr mówiła że to szyjka prawdopodobnie 🤔

SzalonaOna, Ania81, edyciak., Nowastaraczka, kic83, kar_oliv, Annia, Karenira, Suszarka, Enigvaa, dmg111 lubią tę wiadomość

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2020, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    Wiecie co, jak leżałam na plecach podczas KTG to kurde momentami myślałam "ja prdl, co będzie później" 🤪 ale teraz jak już mam chodzić, to czuję że boli ale jest spoko, znośnie 👍 myślę, że dzisiaj nie urodzę, bo o ile przedtem te skurcze były dość fest w odczuciu, tak teraz są w miarę, ale nie wiem czy nie jest też to kwestia tego że chodzę a w ruchu mniej boli 😉 tylko mi cieknie krew z tej rurki i dr mówiła że to szyjka prawdopodobnie 🤔
    Hoho idziesz jak burza!

Skurcze są bardziej znośne kiedy się poruszasz. Jak leżysz na płasko to dramat jest :)

Lalia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2020, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laila dawaj czasu, juz niedlugo bedziesz tulic synka❤️❤️❤️

Lalia lubi tę wiadomość

• Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2020, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZielonaHerbata wrote:
    Cześć Dziewczyny! 😊
    W końcu nadszedł ten czas, że postanowiłam się odezwać a nie tylko podczytywac Was ukradkiem jak przyczajony tygrys 🐯😁
    To nasza pierwsza ciąża więc jesteście dla mnie ogromną skarbnica wiedzy w wielu kwestiach.
    Widzę, że większość z Was jest już wypakowana albo na samej końcówce,mimo wsyztsko mam nadzieję, że znajdzie się tu miejsce i dla mnie.
    Witamy i zapraszamy :)

ZielonaHerbata lubi tę wiadomość

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • kic83 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2020, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak Aleks ma objawy poszczepienne...
    spał prawie 5 godzin, taką drzemkę sobie urządził 💙

Wik89, SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
  • kic83 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2020, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikaa92 wrote:
    Z tej strony https://slodkisen.com.pl jakościowo sa ok, nic się nie dzieje po praniu ale rozmiarowke maja zaniżoną, Kuba ma na sobie rozmiar 68 i jest lekko za duży bardziej wypada jak takie 62 ze Smyka. Zamowilam tam też inne kopertowe body i polspiochy tez 68 i wypadają tak samo jak to co ma na sobie. Plus jest taki ze te ubranka nie są szerokie.

Dziękuję!😚

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
  • edyciak. Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2020, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia, a jeszcze chodzisz z cewnikiem czy już ci wypadł? Ja myślę, że jednak dziś urodzisz. 😉
    Będę zaglądać. 😁

Kar_oliv, przypuszczam, że też by mnie to wkurwiało. Ale olej ich. Mała sobie wybierze dobry termin. 😉 A maksymalnie do 10 dni urodzisz. 😁 (Lepiej sobie jakiś większy margines założyć)

Lalia, kar_oliv lubią tę wiadomość

f2wlj44jsgpqyg7q.png
  • Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2020, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edyciak. wrote:
    Anetka, popieram to, jak ustalasz warunki z mężem. 👍
    Mój od wczoraj do Nowego Roku ma wolne, bo myśli że w tym czasie urodzę. 🙈
    Tylko mój mąż ma trochę inne podejście, potrafi odmówić klientowi czy wspólnikowi. We wtorek ostatni raz miał dużą robotę na cały dzień i daleko od domu, więc się stresował, zwłaszcza że mi te skurcze wyszły, dzwonił co 2-3 godziny pytać, czy nie rodzę. 😁
    Nawet Wczoraj powiedział, że po porodzie na 2-3 godziny będę sobie mogła wychodzić, wystarczy, że mu butlę z mlekiem zostawię, to on chętnie posiedzi z małym.
    Zobaczymy, jak to będzie nam wychodzić w realu.
    Fajny masz brzuszek, podobny do mojego jaki miałam - ależ za nim tęsknie!
    Chyba nie masz jakichś mocnych ucisków na żoładek itp prawda ? Bo brzuszek jest dość nisko cały czas (tak jak i mój był).

W kwestii męża to trzeba z nimi ostro jak mają problemy z rozumowaniem.
    Mój mąż niestety nie wiem o co chodzi ale mocno poddaje się wspólnikowi. Ze wcześniejszym wyglądało to inaczej, a obecnego to mój mąż "przygarnął" a teraz mam wrażenie że to tamten rządzi.
    Mój mąż też już w 1 dzień został sam z Polą i jest bardzo chętny aby zostawać, tyle że jej coś ciężko idzie jedzenie z butli, muszę sprobować z inną butelką.

edyciak. lubi tę wiadomość

8cs 👶💚
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2020, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZielonaHerbata wrote:
    A czy są tutaj jakieś babeczki z Wrocławia ? Jak dobrze kojarzę, to chyba Anetka, tak ?
    Tak tak :) ja, doomi i Inga

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2020, 16:46

ZielonaHerbata lubi tę wiadomość

8cs 👶💚
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2020, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorożec89 wrote:
    Jak mój idzie na zakupy to mam godzinną rozmowę telefoniczną muszę mu ze szczególami wyjaśnić co kupić i na której półce znajdzie więc posyłam go tylko jak kompletnie nie mam innego wyjscia bo i tak jest jakbym była w tym sklepie osobiście
    Ja mimo to posyłam mojego, odbieram pierwszy telefon, a później stosuje metodę "opss... nie słyszałam"
    Mój to jeszcze nie potrafi żadnej decyzji beze mnie podjąć, z jednej strony spoko, a z drugiej jak idzie np do KFC i nie ma tego co on chcial dla nas zamówić bo mi było obojętne to przylatuje i tak do mnie (akurat siedziałam z płaczącym dzieckiem.w.aucie) i pyta co ja vhcę zamiast sam podjąć decyzje...

8cs 👶💚
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • Annia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2020, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia patrząc na te skurcze to myślę, że maks do rana będziecie już w dwójkę! 😘 Masz możliwość dostać znieczulenie?

Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość

Mikołaj 💗 07.09.2020
    Adam 💗28.05.2023
  • Inga28 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2020, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZielonaHerbata wrote:

Tak Aneta, ja też z Wrocławia i jeszcze Domi 😊

age.png

age.png
‹‹ 2592 2593 2594 2595 2596 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ