Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anetka, jak czytam o Twojej teściowej to jakbym czytała o swojej... napisałabym parę rzeczy które ostatnio odwaliła, ale nie chcę już o tym myśleć, bo później właśnie chodzę sfrustrowana tak jak Ty, nie służy mi to. Ja już zaplanowałam, że jeśli dalej będzie się tak zachowywała to po świętach ją zaprosimy i będziemy rozmawiać jak ma być, jeśli chce uczestniczyć w naszym rodzinnym życiu.
Motylku, bardzo mi przykro, że tka to wyglądamój np. przez długi czas po porodzie nie chciał seksu a późneij się dopiero przyznał po pijaku, że powodem było myślenie, że on seksem doprowadził mnie do przedwczesnego porodu...
-
Ounai wrote:...
u mnie też był okropny, piekło podczas i później. Dla mnie z żeli super jest mucovagin zwykły z apliaktoremWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2020, 13:21
Ounai lubi tę wiadomość
-
Ounai, no takie zblokowanie to chyba normalna sprawa, powoli powoli sie to zmienj. Na pewno zajmowanie sie dwojka dzieci, przemeczenie nie pomaga, ale dacie rade. Żel koniecznie! Kup jakies fajne prezerwatywy i zel i z takim zestawem sprobujcie:)
Ja rowniez polecam balsam szostakowskiego, lekarz mi zalecil stosowac jakos 2 tygodnie po porodzie, gdy troche ciagnela mnie blizna , 2 razy dziennie prze 7 dni. Ładnie sie wszystko goiło
Motylku, zycze Ci, zeby wszystko sie dobrze ulozylo, zaslugujesz na to!!!
Inga piekne zdjecia!
Ounai Marta jaki juz duzy, fajny bobas 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2020, 13:26
Lalia lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ounai wrote:Ten taki co wygląda jak od butelki?
Zulu, a jak go uczysz?
Po prostu trzymam na siłę az chwyci i puszczam dopiero jak ciumknie ładnie kilka razy. I faktycznie cos jest w tym żeby matka nie podawała, bo synowi teraz najlepiej poszlo ze smoczkiem jak moja mama mu go podala. Ale i tak jeszcze dużo wypluwa , albo jak do snu chcialam mu dac, to w ogóle nie otwiera nawet buzi. Ale mi głównie i tak chodzi żeby zastopowac płacz w sytuacjach kryzysowych , więc może nam się uda chociaz tyle wypracować. Jeszcze bibsa będę próbować na dniach, lovi u nas się nie przyjął, jakby za mały był dla niegoOunai, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Drogie ciocie, u nas pierwsze wietrzenie 😁
Temperatura na plusie, piękne słońce, więc wyzamykaliśmy okna w domu, żeby nie było przeciągu i postawiliśmy małego w otwartych drzwiach na balkon na 5 min 👌jako, że nie wiało, to później jeszcze opuściłam mu tą budkę żeby słoneczko na niego poświeciło, może dzięki temu ta żółtaczka jeszcze szybciej zejdzie 😉
[url=https://naforum.zapodaj.net/
P. S. Ounai, dzięki za tip z Wit D 👍 mamy kropelki Vigantol i podanie jednej kropelki na sutek, a potem do buzi to super sposób 💪Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2021, 21:30
calanthe, Ounai, Ladyo, Nowastaraczka, Annia, Inaa89, kic83, LaBellePerle, Wik89, KarolinaMaria, Suszarka, emdar, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ounai ja też polecam mucovagin. Nie jesteś w tym sama ja po pierwszym dziecku dopiero po roku pozwoliłam mojemu i to z przymusu praktycznie. Nie miałam ochoty wcale, bałam się kolejnej ciąży i takie tam psychiczne problemy.
Po drugim odbyło się to wcześniej ale też po kilku miesiącach wcześniej nie czułam się gotowa. Jeżeli nie czujesz się jeszcze gotowa to może coś zastępczego robótki ręczne tak na rozładowanie napięcia. Nie ma co się też zmuszać na siłę. -
Ounai wrote:Ten taki co wygląda jak od butelki?
Zulu, a jak go uczysz? -
Dzięki, kupie jutro ten płyn i będę jej przemywać, najwięcej ma za uszami więc też posmaruje bephantenem.
Suzi masz rację z tą teściową że takie rozkminianie tylko wzbudza flustracje, ale to bezczelnie babsko od wczoraj znowu tak mnie wkurza.... ehh...
Wczoraj slysze przez telefon jak mąż rozmawia z nią i mówj że planujemy w sylwestra sami w domu siedziec, ew na chwilke pojechac do znajomych pokazać Polcie. Później ze 3 razy slysze jak mówi "musze ustalić z Anetą". Okazuje się, że dla niej słowa że siedzimy na sylwestra w domu są jak zaproszenie do nas! Ona oznajmiła że do nas wpadnie bo ma wolnego sylwestra (zawsze jezdziła na imprezy śpiewać) i nie docierają słowa że spedzsmy go sami. Mąż ma ją uświadomić "po ustaleniach z Anetą" że nigdzie nie przychodzi, niech myśli co chce, ma mnie za zołze, obojętne.
Kolejna sytuacja z wczoraj, wie że jesteśmy w moim mieście 100 km od Wrocławia, najpierw sms że zaprasza na obiadek, nikt jej nie.odpisał to sms że zaprqsza nas na planszówki.... wracamy o 18, mąż zadzwonił, mówi że wracamy i on dziś ma wychodne idzie do kolegów, na co ona czy do mnie przyjść, grzrcznie podziękowałam mówiąc że jestesmy zmęczeni po świętach, Pola jest przestymulowana i musimy w niedziele odpocząć w domu naszą małą rodzinką i że w ogóle nie mieliśmy czasu dla soebie.
Ona potwierdza, że tak faktycznie, po czym mówi " to jak Wy chcecie posiedziec w domu jutro to może my wpadniemy do Was z dziewczynkami na gry?" Ręce i cycki mi opadły. Mąż mówi jej, że planujemy isc do dziadków na obiad więc srednio. Niby zrozumiala. Koniec rozmowy.
Dziś dostaje sms czy jesteśmy na spacerze, jak tak to one z Ewą wychodzą wlaśnie i do nas dołączą. Znowu kurtyna. Nie czy mogą, nie czy mamy ochote, one dołącza. Nie odpisałam. Zadzwoniła do męża jak już byliśmy po spacerze u dziadków i pyta czy mają do nas wpaść dziś pograć. Serio ja już nie mam siły do niej.
Dziewczyny wg mnie to przegięcie co ona wyprawia, a ja jestem taką dupą wołową że nie umiem sobie z nią poradzić.... ja bym naprawde chciała ją polubić bo nie należe do osób które nie lubią innych osób ale.cholera nie potrafie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2020, 15:21
-
Ounai u nas też nic nie było. Też nie cytujcie. U mnie największe libido było w połogu, kiedy nie można było, ale wtedy miałam jakieś myśli, chęci przynajmniej czy nawet sny erotyczne. Teraz dla mnie zero zainteresowania tematem. Pół biedy, że mój mąż też niezbyt zainteresowany tematem obecnie, chyba też jest przemęczony. Wiem, że to marne pocieszenie, ale wiedz że nie jesteś sama, która nie ma totalnie ochoty na seks. Ja myślę, że to kwestia hormonów, prolaktyny itp.
Trochę nadrobiłam, ale nie chyba rady nadrobić całego. Motylki wracaj do nas szybko, jestem przekonana, że żadna z nas nie ma idealnego życia. Ja jestem wiecznie niewyspana marudą, co ma męża bałaganiarza.
Wczoraj byliśmy u teściów i była jedna prababcia z Bytomia, oszukam trochę psychicznie po spotkaniu z rodziną. Oni bardzo chcieli, żebyśmy przyjechali, było super. Mikołaj przespał całą drogę w obie strony.
Przymierzałam kurtkę co zamówiłam przed świętami, nowiutka z Guess nietrafiony prezent dziewczyna sprzedawała za 160 zł i od razu mi się humor polepszył.
Widziałam, że przewijał się temat Rivanolu, jak byłam kiedyś z wyrastającym paznokciem to chirurg młody powiedział mi, że to stara metoda, dzisiaj na Zachodzie nie stosowana i żeby nie używać przymoczkow z tego, bo promują wzrost złych bakterii.
Lalia kiedy przychodzi do was położna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2020, 15:27
Ounai, Wik89, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Marta zjadła 10ml z tej butelki medela calma. Nie umie jeszcze złapać smoczka, ale będę jej codziennie trochę odciągać i uczyć ją.
I wiecie co, ja moim Lansinoh odciągam w 15 min 30ml a teraz kupiłam razem z tą butelką laktator ręczny medela i odcianelam w 3 minuty 20 ml z pustej piersi. Więc jeśli mało pokarmu odciągacie to może być wina laktatora. Nie kupowałabym tego ręcznego wcale ale zestaw butelka + laktator wychodził taniej niż sam smoczek calma. Jeśli kiedyś się zdecyduje na 3 dziecko to zdecydowanie wezmę laktator medeli. -
Anetka, ja się Tobie wcale nie dziwię, bo takiej osoby polubić się nie da. Ja sama walczę o wyznaczanie granic od matki partnera a ona nie ma AŻ TAKIEGO zachowania. Ok, rozumiem, że brak Ci odwagi, ale Ty masz prawo walczyć o swój spokój, to jest Twoja rodzina i Twoja teściowa do niej nie należy. Ok, jest babcią Twojego dziecka, matką męża, ale Twoją rdoziną nie jest. Mąż może mieć z nią kontakt, dziecko jak podrośnie iść do parku, ale Ty nie masz wobec niej totalnie żadnych zobowiązań. I szczerze? Myślę, że w takiej sytuacji to Twój mąż powinien jej powiedzieć, że takim zachowaniem niszczy wasze relacje. Ty chcesz mieć dobry kotnatk z matką męża, jej powinno zależeć na dobrym kontakcie z matką wnuczki. Myślę, że Twój mąż powinien udać się z nią na dłuższą rozmowę. I nie chodzi tu o krzyki a o szczerą rozmowę, że macie tego dość i jeśli takie zachowanie dłużej będzie miało miejsce, to wasze relacje posypią się bezpowrotnie.
Ounai, też mam lansinoh... medeli nie miałam. Już myślałam, że mi ilości podszkoczą jak przejdę z lovi na lansi, ale cóż... cudów nie ma. No ale nie jest tak źle. Wiki w dzień je moje mleko, w nocy mmo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2020, 15:43
-
Nowastaraczka wrote:Taak, ten "breast like" . Najbardziej akcwptowalny ze wszystkich, w aucie go chwyta. Moglby btc krotszy troszke😋
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2020, 16:00
Nowastaraczka lubi tę wiadomość