Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Suszarka wrote:Lalia, zapraszam serdecznie ♥️ chodzą za mną jeszcze roladki z tortilli z łososiem, i planuję zrobić na Sylwestra, tylko muszę wysłać męża po składniki. Mam nadzieję że jest w biedrze łosoś wędzony na gorąco 🤤
Jakiego sylwestra? Toż Ty już masz rodzic że mną jutro 😋O ❤️
Z ❤️ -
Za mną chodzi domowy kebab.
Tortilla domowa, smażony kurczak, sałatka i sos czosnkowy ale nie chcę mi się go robić.
Zjadłabym jakby mi ktoś podał gotowy -
Nowastaraczka wrote:Mamuski, na usg bioderek dziecko jest w pampersie/body/golutkie?
Nowastaraczka, Lalia lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Cześć Mamusie! Ale mam dziś intensywny dzień! Dopiero na forum weszłam od rana!!! Zaraz będę Was nadrabiać. Dzisiaj mamy rocznice ślubu 😍 rano czekał na mnie bukiet, mąż poszedł do pracy na 7, wraca dopiero o 19. Właśnie robię sushi. Będzie miał niespodzianke
Zawsze z kazdej okazji mąż zabierał mnie na sushi, a teraz restauracje zamknięte wiec robię sama
oczywiście bez surowej ryby, bo ciąża. Rano byłam u mamy na strychu, przejrzałam ciuszki po mojej córce i dzieciach mojej siostry i szczerze to mam pełny komplet ubrań na pierwszy rok życia, nawet nie wiedziałam ze mamy tyle ciuszków i to w idealnym stanie
Jutro wizyta u gina, mam nadzieje ze płeć się ostatecznie potwierdzi
ok uciekam czytać co tam dziś naskrobalyscie 😍
Zulugula, Wik89, KarolinaMaria, Gagatka, Nowastaraczka, Ounai, kic83, Lalia, kar_oliv, Fragaria lubią tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Lalia podajesz wszystkie 3 rodzaje kropelek naraz? One nie mają podobnego działania?
Ewa, każde jest na coś innego i każde ma inne dawkowanie :
BioGaia to żywe kultury bakterii, 5 kropli raz dziennie
Delicol na trawienie laktozy, 7-8 kropli przy każdym karmieniu
Esputicon na wzdęcia, 1 kropla 4 razy dziennie
Nie wiem czy to placebo, czy u nas tak dobrze się sprawdza to, ale bączki i kupki idą ładnie 🙏 oby w nocy też tak było, bo jestem bardzo ciekawa ✊Suszarka, Ewa88 , Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Ewa, u nas mały ulewa jak go nie odbijemy (karmie tylko piersią), więc odbijamy po każdym karmieniu. I bezpośrednio po karmieniu trzymamy go w pozycji jak do odbijania albo kładziemy na brzuszku na chwilkę 😉
-
Lalia, mam pytanie odnośnie ubranek. Przydają Ci się te na 50? Już 3 razy przepakowałam torbę. Zapakowałam do szpitala zestawy na 50, ale dorzuciłam też HMowskie 50, które w rzeczywistości wychodzi na 56
więc pytam z ciekawości, czy Aleksander 'pływa' w 56?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2020, 19:43
🦄 2021 r. -
Lalia u nas ulewa nawet jak odbijemy 😐 ostatnio położna poleciła nawet dodawać specjalny zagęszczacz ale też średnio działa...
A te kropelki dodajesz bezpośrednio do buzi? Tak myślę czy na to nasze ulewanie też by nie pomogło... W końcu to jakieś problemy z układem pokarmowym12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ewa88 wrote:Dzięki Lalia 😊 dziewczyny a ma któraś problem z ulewaniem? Co polecacie?
Lalia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Dziewczyny bliżej końca/po terminie rozumiem waszą irytację. Też cudowałam żeby urodzić a za te pytania czy już rodzę chciałam dać w zęby. Po Wigilii stwierdziłam, że pochodzę po korytarzu aż się zmęczę. Wyglądało to strasznie głupio i desperacko 🤦♀️ bo unosiłam nogi jakbym przez coś wysokiego przechodziła i kurs w tę i z powrotem. Tak żeby ruszyć te dolne mięśnie. Potem ubrałam piżamę i się położyłam. I coś się mokro zrobiło, poszłam do toalety sprawdzić, cienkie strużki leciały. Sprawdziłam papierkami kolor, był żółty mówię - to nie to. Znów wróciłam do łóżka, leżę i słyszę taki wystrzał jak z czegoś dziwnego i znowu idę do wc sprawdzam papierkiem - granat kolor. Patrzę w lustro i nie wierzę, brzuch tak nisko opadł (a myślałam, że był już od dawna nisko), że byłam w szoku 😱 Także ja tydzień po terminie urodziłam, wiem, że to stres te oczekiwanie bo nawet ja płakałam z bezsilności ale pamiętajcie - nie znacie dnia ani godziny 😁😁😁😁😁
Lalia, Suszarka, Enigvaa, KarolinaMaria, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Dzięki Lalia 😊 dziewczyny a ma któraś problem z ulewaniem? Co polecacie?
Marta dalej ulewa. Dzis jej pianinko poszło do prania bo tak zarzygała 🙈BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔