X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku, strasznie mi przykro z powodu Twojego męża ponieważ żaden facet nie ma prawa mówić tak swojej kobiecie, a szególnie tak dzielnej, zaradnej, pięknej kobiecie!!
    To co Ty robisz dla Waszej rodziny jest czymś wspaniałym, a on mam wrsżenie myśli kategoriami siusiaka. Dorosły facet który zachowuje się jak dzieciak. On powinien Cię na rękach nosić a nie coągmąć w dół takimi słowami. Nikt nie zasługuje na takie słowa a na pewno nie Ty!!
    Co on myśli, że co wskóra takimi słowami? Nie wie jak to wszyztko funkcjonuje, nie wie że tym nic nie naprawi tylko Cię dobije?!
    Szczerze, nie wiem co Ci doradzić w tejnsytuacji poza tym abyś nie wierzyła w te słowa i nie dała sciągnąć się w dół bo to co on mówi to jakieś brednie, a wartość kobiety to coś dużo dużo więcej niż ładna piżama i loki na głowie, szczególnie mając 4 dzieci w tym niemowle do ogarnięcia...
    Kochana, jesteś piękna, jesteś zadbana, jesteś wspaniała nie próbuj w to zwątpić!!!

SzalonaOna, Gagatka, Lalia, Wik89, kar_oliv, Suszarka, Zulugula, calanthe, kic83, Ladyo, Nowastaraczka, KarolinaMaria, Ewa88 , dmg111, Lulu83 lubią tę wiadomość

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • Angie1985 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku ja uważam że takie teksty są niedopuszczalne on ewidentnie odwraca kota ogonem i próbuje na Ciebie zrzucić jakieś swoje ukryte problemy i niepowodzenia w tym temacie. On czuję się gó.wno to sprawi że ty się też tak poczujesz albo jeszcze gorzej. Nosz kur.de ogarniasz czworo dzieci dom i pewnie tysiące innych rzeczy. Ja też się nie maluję prawie nigdy. Z nogami chodziłam zarośniętymi jak goryl i nie usłyszałam czegoś takiego. 🤬

SzalonaOna, Lalia, Suszarka, Zulugula, Annia, dmg111, edyciak. lubią tę wiadomość

mhsvej28dzyxqzel.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2020, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To by było na tyle z moich lepszych dni. I macie racje, nie pomógł mi. Zdołował jeszcze bardziej.

• Lalia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku, wybacz, ale jedyne co mi przychodzi do głowy to "ja prdl" 🤦‍♀️
    Ile Twój mąż ma lat i za kogo on się kurna uważa??
    Co, z niego jakiś Alvaro?? Albo boski żigolo??
    Nie obraź się, ale jak się poznaliście, to Ty byłaś już po dwóch ciążach, z tego co mówiłaś to nie ważyłaś wtedy 50 kg, więc mąż Cię pokochał właśnie taką!! Taką poprosił o rękę, taką poślubił, z taką chciał mieć wspólne dzieciątko!!
    Więc skąd nagle takie oczekiwania wobec Ciebie?!
    Związał się z Tobą i ułożył sobie życie POD WARUNKIEM, że schudniesz?! W małżeństwie nie ma miejsca na stawianie warunków.. Co on w ogóle odpieprza za przeproszeniem?!
    W ciąży naprawdę dbałaś o siebie, przytyłaś malutko, teraz wyglądasz świetnie, na pewno nie wyglądasz na tyle ile wqzysz6, po porodzie zrobiłaś włosy, masz tak dziewczęcą urode6, że makijażu nie potrzebujesz. Przy 4 dzieci trudno chodzić po domu w szpilkach, zwłaszcza że nie oszukujmy się, Twój mąż za dużo Ci nie pomaga..
    Niech zacznie wymagać najpierw od siebie, a później stawia wymagania Tobie.. Ale jak w ogóle może to robić w tak bezczelny sposób?!

kar_oliv, Suszarka, Fragaria, SzalonaOna, ZielonaHerbata, Nowastaraczka, KarolinaMaria, Ewa88 lubią tę wiadomość

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • Fragaria Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2021, 08:06

Lalia, Suszarka, KarolinaMaria, Ewa88 lubią tę wiadomość

Ona i On 36lat
    +
    02.2016 Syn ❤️
    12.2019 Aniołek (12 tc)
    11.2020 Synek 💙
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kar 😘
    Obyło się bez rozstępów, smarowałam w miarę regularnie biust i brzuch Bielenda Sexi Mama całą ciążę 👍 ale w ciąży miałam STRASZNY cellulit, dramatyczny 🤦‍♀️

kar_oliv, KarolinaMaria lubią tę wiadomość

Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    age.png
  • kar_oliv Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    Kar 😘
    Obyło się bez rozstępów, smarowałam w miarę regularnie biust i brzuch Bielenda Sexi Mama całą ciążę 👍 ale w ciąży miałam STRASZNY cellulit, dramatyczny 🤦‍♀️

No to pozazdrościć, sexy mama smarowałaś i taka też jesteś 😁😁😁😁 Mi tą regularność nie wyszła, kurczę nigdy nie lubiłam się smarować czymkolwiek i teraz mam za swoje 😁😁😁

atdcgu1rjappkskg.png
  • Suszarka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku, mi nie przychodzi do głowy nic innego jak soczyste "ja pie*dole"...
    Po pierwsze, małżeństwo, życie z kimś, to nie jest patrzenie tylko na wygląd. Małżeństwo to jest SZACUNEK, którego on do Ciebie nie ma! Bo nie oszukujmy się, mimo wielu wysiłków czas upływa, za 10 lat większość z nas dorobi się pewnie zmarszczek, ciało nie będzie wyglądać jak u nastolatki. Taka kolej rzeczy. Jak poznałam mojego męża to miał sześciopak na brzuchu, umięśnione ręce, wyrzeźbione plecy. Po ośmiu latach kaloryfer zmienił na oponkę. Dla odmiany jak się poznaliśmy to ja ważyłam 65 kg, potem przytyłam ponad 10, znów schudłam, a teraz w ciąży znowu siłą rzeczy jest mnie więcej. Do tego całe życie się zmagam z trądzikiem. Cholera wie jak będę wyglądać po porodzie. I jestem pewna że większość dziewczyn tutaj ma podobne doświadczenia.
    Moim zdaniem on przerzuca winę na Ciebie, bo sam ma jakiś problem. Albo ze sobą (zdrowotnie bądź psychicznie), albo szuka usprawiedliwienia dla jakiś swoich działań, które już podjął albo ma w zamiarze... Widziałam kiedyś Twojego męża na zdjęciu i żaden z niego Banderas...zresztą to nawet nie chodzi o to, takich słów jak on użył nie powinno się mówić do nikogo, a na pewno nie do własnej żony. Zresztą moim zdaniem nie masz sobie nic do zarzucenia. Niejeden facet by chciał mieć w domu taką laskę jak Ty. Bo jesteś raz że bardzo ładna, dbasz o siebie, to jeszcze ogarniasz całą domową logistykę.
    Tak się zastanawiam i nie wiem co Ci doradzić. Natomiast moim zdaniem dobrze byłoby jakbyś porozmawiała z psychologiem, boję się że on Ci odbierze najpierw poczucie własnej wartości, a potem chęć do życia. Tak bym chciała żebyś była szczęśliwa, zasługujesz na to...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2020, 20:58

Lalia, Fragaria, SzalonaOna, calanthe, ZielonaHerbata, Annia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość

Iga ❤️ 7.01.2021
    Jagoda ❤️ 7.04.2022
  • Annia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku dziewczyny napisały już wszystko właściwie. Ja napiszę jedno, ten facet na Ciebie totalnie nie zasługuje.

SzalonaOna, Lalia, calanthe, Nowastaraczka, kic83, KarolinaMaria, kar_oliv, Ewa88 lubią tę wiadomość

Mikołaj 💗 07.09.2020
    Adam 💗28.05.2023
  • Fragaria Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2021, 08:06

Enigvaa, Gagatka, Angie1985, Suszarka, kic83, calanthe, Lalia, Annia, kiniusia270, Zulugula, Ladyo, Nowastaraczka, KarolinaMaria, Nikaa92, patrycja92, kar_oliv, doomi03, Julik, Ewa88 lubią tę wiadomość

Ona i On 36lat
    +
    02.2016 Syn ❤️
    12.2019 Aniołek (12 tc)
    11.2020 Synek 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2020, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suszarka wrote:
    Motylku, mi nie przychodzi do głowy nic innego jak soczyste "ja pie*dole"...
    Po pierwsze, małżeństwo, życie z kimś, to nie jest patrzenie tylko na wygląd. Małżeństwo to jest SZACUNEK, którego on do Ciebie nie ma! Bo nie oszukujmy się, mimo wielu wysiłków czas upływa, za 10 lat większość z nas dorobi się pewnie zmarszczek, ciało nie będzie wyglądać jak u nastolatki. Taka kolej rzeczy. Jak poznałam mojego męża to miał sześciopak na brzuchu, umięśnione ręce, wyrzeźbione plecy. Po ośmiu latach kaloryfer zmienił na oponkę. Dla odmiany jak się poznaliśmy to ja ważyłam 65 kg, potem przytyłam ponad 10, znów schudłam, a teraz w ciąży znowu siłą rzeczy jest mnie więcej. Do tego całe życie się zmagam z trądzikiem. Cholera wie jak będę wyglądać po porodzie. I jestem pewna że większość dziewczyn tutaj ma podobne doświadczenia.
    Moim zdaniem on przerzuca winę na Ciebie, bo sam ma jakiś problem. Albo ze sobą (zdrowotnie bądź psychicznie), albo szuka usprawiedliwienia dla jakiś swoich działań, które już podjął albo ma w zamiarze... Widziałam kiedyś Twojego męża na zdjęciu i żaden z niego Banderas...zresztą to nawet nie chodzi o to, takich słów jak on użył nie powinno się mówić do nikogo, a na pewno nie do własnej żony. Zresztą moim zdaniem nie masz sobie nic do zarzucenia. Niejeden facet by chciał mieć w domu taką laskę jak Ty. Bo jesteś raz że bardzo ładna, dbasz o siebie, to jeszcze ogarniasz całą domową logistykę.
    Tak się zastanawiam i nie wiem co Ci doradzić. Natomiast moim zdaniem dobrze byłoby jakbyś porozmawiała z psychologiem, boję się że on Ci odbierze najpierw poczucie własnej wartości, a potem chęć do życia. Tak bym chciała żebyś była szczęśliwa, zasługujesz na to...
    Przeczytałam i wyje... Czuję się jak jedna wielka kupa.
    W ten sam sposób rozwalił swoje poprzednie małżeństwo.

Mam dla kogo żyć, mam wspaniałe dzieci, choć teraz siedząc w domu mam ochotę wystrzelić je w kosmos. Zadbam o siebie i schudnę. Ale boję się, że znów zacznę szukać zainteresowania poza domem, a tego bym nie chciała... Nie po to się wiązałam, żeby szukać przygód. Tym bardziej, że na początku dawał mi mega poczucie wartości. Ba, on mi je odbudował po nieudanym małżeństwie.

Tymczasem idąc się kąpać usłyszałam "Oooo Mycha, nie wiedziałem, że jeszcze 2 w brzuchu zostało...".

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2020, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annia wrote:
    Motylku dziewczyny napisały już wszystko właściwie. Ja napiszę jedno, ten facet na Ciebie totalnie nie zasługuje.
    Fragaria, przesłodki myszolek 💙

Fragaria lubi tę wiadomość

• calanthe Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2021, 11:49

Lalia, ZielonaHerbata, Suszarka, Fragaria, Annia, kar_oliv, dmg111, Lulu83 lubią tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fra, jaką Adaś ma czuprynkę 🤭🤩

Kar, ja się baaardzo, baaardzo nie lubię smarować, zwłaszcza na noc 🙈 więc się smarowałam rano i ubierałam 😂

Fragaria, kar_oliv lubią tę wiadomość

Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    age.png
  • ZielonaHerbata Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku - dziewczyny napisały wszystko i zgadzam się z nimi.
    Ciężko mi sobie wyobrazić jak mężczyzna może mówić takie rzeczy swojej kobiecie ,która przed chwilą urodziła mu dziecko. Nie mieści mi się w głowie coś takiego. Powinien Cię nosić na rękach.
    A jak chce żebyś bardziej zadbała o siebie, to czemu nie kupi Ci serii zabiegów do kosmetyczki w ramach relaksu ? Czemu nie pomaga Ci więcej w domu żebyś miała czas na odpoczynek ?
    Wybacz ale dla mnie to taka dupa wołowa z niego a nie facet.
    Aż po prostu bierze mnie taka złość na niego 😠😠

Suszarka, kic83, Annia, Lalia, kar_oliv lubią tę wiadomość

klz9df9hix7ly771.png
  • Suszarka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku proszę, obiecaj że się umówisz na rozmowę z psychologiem. Ty Kochana potrzebujesz kogoś kto poukłada Ci w głowie i doradzi jak ustawić tę sytuację, bez oceniania. I da poczucie sprawczości, bo mam wrażenie że teraz się czujesz jak w potrzasku. Szkoda że jesteście w tej pieprzonej izolacji bo nawet nie możesz trzasnąć drzwiami i wyjść. Następnym razem jak usłyszysz taki tekst, to postaraj się spokojnie ale stanowczo powiedzieć "nie mów do mnie w ten sposób bo sprawiasz mi przykrość, poza tym jako twoja żona mam prawo wymagać szacunku, a Ty mi go nie okazujesz". I przede wszystkim chodź z podniesioną głową. Jeśli chcesz schudnąć - super! Ale zrób to dla SIEBIE, nie dla niego. On nie zasługuje na nic, w tym momencie nawet na Twoją uwagę, a co dopiero na jakikolwiek wysiłek. Nie daj się zniszczyć! Ty Kochana masz dla kogo żyć. I nie może to być życie oparte na wiecznym poczuciu że nie jestem wystarczająca. Bo wiesz, może być tak że schudniesz, będziesz chodzić jak striptizerka, wyszykowana jak na bal a on znajdzie wtedy kolejny powód żeby Cię gnoić. Zresztą wiesz, wszystko można sobie powiedzieć, ale liczy się sposób przekazu. Tymczasem fakty są takie że Waszym problemem jest brak seksu. I jak Ty próbujesz ten problem rozwiązać, bo Ci to po ludzku doskwiera, to on zrzuca całą winę na Ciebie. Dodatkowo pozbawia Cię poczucia własnej wartości, żebyś się odczepiła. Powiem Ci szczerze że jestem na 99% pewna że jemu na rękę jest to że będziesz teraz obrażona, nie będziesz się odzywać. On swój cel uzyska - będzie miał święty spokój, nie będzie musiał się przyjrzeć swojemu zachowaniu, problem zamieciony pod dywan i będzie liczył że za kilka dni się rozejdzie po kościach. Dlatego jest Ci potrzebny psycholog który da Ci narzędzia do tego żeby przerwać to błędne koło i odpowiednio reagować na jego zachowanie. A przy tym wszystkim nie zatracić siebie i zawalczyć o szczęście, czy przy jego boku czy nie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2020, 21:36

ZielonaHerbata, kic83, calanthe, Fragaria, Annia, Lalia, KarolinaMaria, kar_oliv lubią tę wiadomość

Iga ❤️ 7.01.2021
    Jagoda ❤️ 7.04.2022
  • kic83 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku
    przepraszam za to co napisze,ale ja pier***le, co za hu*.
    Nic więcej nie mam do dodania do tego co dziewczyny napisały.
    Nie rozumiem natomiast tego co teraz napisałaś, że zadbasz o siebie i schudniesz.
    Przecież Ty dbasz o siebie, wyglądasz fantastycznie po takiej ilości ciąż!
    Wybacz, ale to jest pojeba**, przecież Ty robisz paznokcie, włosy, zakładasz spódniczki, chodzisz do kosmetyczki. Co chcesz jeszcze robić? Bo jeśli coś to dla siebie a nie dla niego.
    Ja się nie maluje, włosy myje co kilka dni, nie gole się, nie noszę sexy ubrań, ani bielizny, mam zmarszczki, ale mój mąż nie odważyłby się tak mnie znieważyć, bo wie że wystawiłabym mu walizki za drzwi.
    Więc jeśli coś chcesz zrobić to zrób to dla siebie, a nie dla niego.

ZielonaHerbata, calanthe, Suszarka, Ladyo, Enigvaa, Annia, Lalia, KarolinaMaria, kar_oliv, Ewa88 , Wik89, dmg111, Lulu83 lubią tę wiadomość

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
  • ZielonaHerbata Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suszarka napisała wszytsko idealnie w punkt!
    Psycholog koniecznie, na szczęście mamy ten luksus,że teraz są też terapie online i duża dostępność więc trzeba korzystać i nie ma na co czekać. Nie możesz dać się zajechać psychicznie.
    Moim zdaniem On także powinien skorzystać z takiej pomocy lub umówić się na terapię małżeńska we dwoje.

kic83, calanthe lubią tę wiadomość

klz9df9hix7ly771.png
  • kic83 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fra
    Adaś słodziak!

Fragaria lubi tę wiadomość

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
  • kiniusia270 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2020, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku, zgadzam się z dziewczynami w 100%... jest mi tak przykro bo jesteś piękną, zadbaną kobietą i w głowie mi się nie mieści jak On może Ci cokolwiek wytykać... 😡
    Na kolanach powinien iść do Częstochowy i dziękować za taką żonę! Chyba należy mu się jakaś lekcje życia, bo uważa się za niewiadomo kogo...
    Życzę Ci z całego serca, żebyś była silna i nie dała sobie wmówić, ze coś z Tobą jest nie tak! Sciskam mocno ❤️

calanthe, Lalia lubią tę wiadomość

’94
    17.10.2020 Staś ♥️
    godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
    17.11.2023 Basia ♥️
    godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm
‹‹ 2712 2713 2714 2715 2716 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ