Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakby ktoras byla zainteresowana to mam na sprzedaz
białe bodziaki z nexta na vinted, 5szt za 45 ziko, z forumowiczką moge sie dogadac :p mam rozmiar najmniejszy,długi rekaw. Nie zalozone ani razu tylko wyprane -
Stokrotko ty to masz prawdziwego pakera w domu! Mój ważył 6100 g jak miał 3,5 miesiąca. 😛 Co do spania z dzieckiem, staramy się nie spać, ale na ranne dosypianie już go zabieram do siebie codziennie i wtedy właśnie śpimy na rozłożonym narożniku, Mikołaj w rogu a ja od boku jako bariera żeby nie spadł.
My braliśmy 6w1 i płatnego pneumokoka czyli Prevenar 13.
Ounai to zdjecie w wannie jest niesamowite! Ona cała kąpiel tak głowę sama trzyma? W ogóle jaka Marta jest duża i śliczna! Dałabym jej z 7 miesięcy!Nowastaraczka, Stokrotka027, Ounai, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ja kontrowersyjnie spie z małym. Inaczej watpie ze ktorekolwiek z nas by sie wyspalo. Ja i tak spie lekko, w sumie od zawsze tak mam ze mnie byle ruch czy dzwiek wybudzał. Joanna Mroz tez na yt miala filmik na temat co-sleepingu i sama mowila o swoim doswiadczeniu jak pierwsze dziecko uparla sie ze ma byc w lozeczku i sie umordowala, kolejne spaly z nia i totalna zmiana. Rozumiem mamusie ze starszakami ktore przychodza w nocy i moga zrobic krzywdę albo te ktore boja sie ze cos moga zrobic, każdy powinien robić jak czuje 💪
-
madziulix3 wrote:Kic! Może będę w przyszłym miesiącu w Warszawie 😁 masz ochotę na herbatę? 😋🎉😘
Taaaak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Możemy i na drinka 😚madziulix3, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
ZielonaHerbata wrote:Ounai- Martusia jaka już duża! 😊😊Ale to też pewnie tak się wydaje na tle tych wszytskich maluszkow. Ona chyba jest najstarsza?
U nas zaczyna się lęk separacyjny. Wystarczy, że znikam na chwilę z oczu i młoda ryczy jakbym ją porzuciła na wieki. Dzisiaj musiałam ja cały dzień wozić za sobą w wózku bo inaczej darła się jakbym jej wyrządziła największą krzywdę na świecie.SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Suszarko Gratuluje !!!!
Onuai , Piekna Twoja Martusia ,się w wannie juz ledwo mieści 🤭 Ale ważne ze szczesliwa 🥰❣
No ja mój maly tak będzie tył to ja dziękuję kto go bd nosil 😂Lalia lubi tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak Onuai wasze bobasy wyglądają juz na takie duże, bo jako 1 rodziłyście .😋
A to mój mały siłacz i jego ulubiona pozycja ❤💙Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2021, 22:51
SzalonaOna, Zulugula, kic83, Nowastaraczka, Ounai, Annia, madziulix3, ZielonaHerbata, Lalia, Enigvaa, emdar, Ania81, Wik89, Ladyo lubią tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
nick nieaktualnyStokrotka027 wrote:Suszarko Gratuluje !!!!
Onuai , Piekna Twoja Martusia ,się w wannie juz ledwo mieści 🤭 Ale ważne ze szczesliwa 🥰❣
No ja mój maly tak będzie tył to ja dziękuję kto go bd nosil 😂Stokrotka027 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Annia wrote:Stokrotko ty to masz prawdziwego pakera w domu! Mój ważył 6100 g jak miał 3,5 miesiąca. 😛 Co do spania z dzieckiem, staramy się nie spać, ale na ranne dosypianie już go zabieram do siebie codziennie i wtedy właśnie śpimy na rozłożonym narożniku, Mikołaj w rogu a ja od boku jako bariera żeby nie spadł.
My braliśmy 6w1 i płatnego pneumokoka czyli Prevenar 13.
Ounai to zdjecie w wannie jest niesamowite! Ona cała kąpiel tak głowę sama trzyma? W ogóle jaka Marta jest duża i śliczna! Dałabym jej z 7 miesięcy!kąpiemy jednocześnie ją i syna i mogę go spokojnie umyć bo nie muszę jej trzymać. A jak ją daję na brzuch to nachyla się i pije tą wodę z wanny 😂 Ale ona nie unosi tej głowy tylko tak sobie leży. Jak była mała to kapalismy ją w wanience profilowanej chicco i szczerze żałuję. Niewygodna ta wanienka jak nie wiem, nie ma jak dziecka ulozyc. W końcu jak podrosła powiedziałam mężowi że ma mi przywieźć wanienke po synu (ta ze zdjęcia) i wreszcie kąpiel to radocha. Za to mokre jest wszystko - podłoga, drzwi, pralka, szafki łazienkowe... 😂
Nowastaraczka, ja jak śpię z 2 dzieci to jestem w środku, pomiędzy nimi i wtedy wiem że starszy nic nie zrobi młodszej
Angie, mam prześcieradło do chicco next to me i rozek. Zamawiany na insta u dziewczyny z Rzeszowa, jej profil to Mary Berry. Też się zakochałam jak zobaczyłam i musiałam miećSYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
My w pierwszym tygodniu bralismy do łóżka bo raz że był nieodkladalny i dwa że jeśli już się dał odłożyć to bardzo niespokojnie spał , ze az się serce krajało (teraz przywykliśmy😁). 2 noce full z nami spal , mnie też byle ruch budzi więc w miarę się nie bałam. Potem było tak, ze zasypial w lozeczku ale w srodku nocy go braliśmy do siebie jak ciężko znow było ze snem, z podobnych przyczyn, żeby i on się wyspal i my. Teraz juz tylko raz na jakis tydzien nad ranem go bierzemy, bo zazwyczaj on chce już się bawic a my jeszcze nie 😅 mój mąż wtedy mówi do synka "pobawmy się w spanie ", oczywiście mąż wygrywa w tę grę 😂
Nowastaraczka, Lalia lubią tę wiadomość
💙
💗 -
madziulix3 wrote:Taaak!!! O ile nie będę w ciąży 😁😁😂😘
Cudownie!
Pójdziemy na to na co Kropek w Twoim brzuchu będzie miał ochotę 😘madziulix3, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
SzalonaOna wrote:Ounai - Martusia ma nogi jak modelka ❤️😍
Stokrotka, ale masz Klusia. Ehh, kiedy moja Martusia taka malutka była...Stokrotka027 lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
A to moj 2miesieczny gagatek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2021, 08:34
Zulugula, Ania81, Enigvaa, Ounai, madziulix3, kic83, ZielonaHerbata, Stokrotka027, Wik89, SzalonaOna, Lalia, Ladyo, KarolinaMaria, Tajka, calanthe, dmg111, Inaa89, edyciak., kar_oliv lubią tę wiadomość