Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:My dziś idziemy na szczepienie. Mamy stresa jak to będzie po, czy będą jakies dolegliwości.
Jak Wasze dzieci przeszły te pierwsze szczepienia? Miały jakies objawy ?
Mąż wczoraj poszedł wczesnie spać żeby być gotowy i w pełni sił na dziś w razie w..
Zulu
mój przez dwa dni był mega spioszkiem, drugiego dnia był trochę niespokojny, i chciał być bliżej mamy, obyło się bez gorączki. My dawaliśmy 6w1 + pneumo+rota.
Na gorączkę dajemy zawsze Pedicetamol, na ślady po wkłuciu sodę.Wik89, Zulugula, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Inaa89 wrote:Ladyo wygladasz przepięknie 😍😍😍
Karolina ogromne kciuki abys szybko tuliła swoją malutka kruszynke 😘😘
Suzi za Cb również kciuki, mysle ze jak masz CC to chyba nie masz co się martwić czy córeczka bedzie wieksza 😉
Ja dzis siedze juz jak na szpilkach, ok 11 bede dzwonila do szpitala czy możemy zabrać szkraba do domku.. juz sie stresuje u denerwuje ze ponownie powiedzą nie 😒
Inna
mocno trzymam kciuki, zebys o 11 usłyszała, że masz zabrać Tymka do domku 💙Lalia, Inaa89 lubią tę wiadomość
[/url]
KarolinaMaria wrote:O 5 zaczęły mi się sączyć wody i właśnie jedziemy do szpitala!! Dziś TP z OM, punktualna córka mi się zapowiada. Trzymajcie kciuki 💪
Kciuki! Odzywaj się jak sytuacja 😚Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
W przedszkolu w grupie córki covid, od dziś siedzę z dwójką dzieci w domu 🤦😂Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Wik89 wrote:Suzi, moze z opoznieniem sie pojawic na tym koncie internetowym, ja tak mialam
A jak sie czujesz?
Ania81, ehh wspolczuję, trzymaj sie tam!
Lalia, mysle ze jest tak, jak napisala dmg, dla takiego malucha 3 h aktywnosci to moze byc za duzo (może, bo wiadomo, dzieci sa rozne). Ale moze byc tez skok. Jak teraz sytuacja? Zasnal spokojnie?
Dziewczyny, HELP. Jak odciagacie mleko, zeby mąż podal, to jak to w praktyce wyglada w nocy? Zostawiacie buteleczke w lodowce? Dziecko sie wybudza i wtedy maz idzie ogrzac mleko do tych 37 st i podaje, czy podaje w temp pokojowej?
Ja dzis rozmrozilam porcję, ogrzalam do temp pokojowej ok 23 i o 2 maz chcial podac, a syn za nic nie chcial pic, wczesniej kilka razy wypijal z butelki w temp pokojowej, ale juz tak dawno tego nie robilismy, ze chyba sie odzwyczail. No i zastanawiam sie, jak to u Was wyglada
Wik
ja zostawiam mleko w lodówce, jak Aleks się budzi to mąż podgrzewa w kąpieli wodnej.Wik89 lubi tę wiadomość
[/url]
I Aleks sobie spokojnie czeka? Bo moj to niecierpliwy jest, jak nie dostanie od razu to zaczyna sie placz... choc teraz juz mniej niz kiedys, takze moze sie tak uda, jak piszesz. Dzieki!II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:I Aleks sobie spokojnie czeka? Bo moj to niecierpliwy jest, jak nie dostanie od razu to zaczyna sie placz... choc teraz juz mniej niz kiedys, takze moze sie tak uda, jak piszesz. Dzieki!
Ha ha no co Ty, ja wtedy śpię, i przez stopery w uszach słyszę jak się mężowi drze, ale nie interweniuje, to ich czas 😂 mąż z nim wtedy (tak mówi) chodzi na rękach i buja i czeka aż mleko się w końcu podgrzejeLalia, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
Dieta żryj mniej od 1.01 przyniosła efekty, odstawiłam słodycze, które po porodzie jadłam codziennie, odstawiłam pieczywo (no dobra może na 14 dni z 3 razy zgrzeszyłam).
1.01 waga 56 kg
13.01 waga 53,8 kg
21.10 waga 69,5 kg - poród
Waga sprzed 2iej ciąży 53 kg
Waga sprzed 1iej ciąży 51 kg - do tego dążę
Edit dziś 11 tygodni Aleksa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2021, 14:26
Zulugula, ZielonaHerbata, emdar, Annia, Ladyo, Iryska, Karenira, Lalia, SzalonaOna, Ounai, Enigvaa, Wik89, Olla95, Gagatka, Julik, Inaa89, Inga28, Nowastaraczka, dmg111, Natka95, calanthe, kar_oliv lubią tę wiadomość
[/url]
Ladyo, śliczna jesteś
Karolina, Suzi powodzenia ✊😘
Kic, petarda 😯😍
Trzymam za was wszystkie kciuki ✊ jestem ciekawa jak to u mnie będzie, przed ciąża 58 kg, teraz 67, 2 😯 prawie +10kg A brzuszek jeszcze niewielki 🤔Ladyo lubi tę wiadomość
-
Kic, Ty diablico,jak można mieć takie ciało po dwóch ciążach 😘💥😉?Rewelacyjnie wyglądasz. I Zulu ma rację, za wiele raportów nie będziesz miała ❤
Ja tak jak pisałam, dopiero zamówiłam wagę, bo moja padła zupełnie😔 Ale na razie czuję że woda mi schodzi. No ale jak się żarło(bo nie jadło) tygodniami to nie mam złudzeń,ze w dwa tygodnie wszystko zrzucę 😉42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny
-
Annia wrote:Ounai teraz doczytałam, że nie spałaś. Mocno ojojuje... A może jakiś dobry dermatolog by Ci pomógł? ☹️
Emdar, ja myślę, że jedne dzieci się budzą a inne nie, nieważne co zrobimy. Mikołaj jak ma fazę na budzenie się pierdyliard razy to budzi się tak samo w łóżeczku jak obok mnie. 🤷🏻♀️
Zulu u nas najbardziej śnięty był Mikołaj po tych pierwszych szczepieniach. Po drugich miał 37.7. Bardzo ładnie reagował na pedicetamol. Wczorajsze Bexsero zniósł nieźle, ale daliśmy profilaktycznie paracetamol. W nocy już nie dawałam kolejnej dawki bo nie było potrzebny.
Ladyo ale ty jesteś śliczna, tak młodziutki wyglądasz, że nie mogę uwierzyć, że mas 13letnią panne w domu! PS. Ja też jestem team panterka. 💪
No i znowu poród w parze. Tylko ja i Annia chyba nie miałyśmy pary
KarolinaMaria trzymam kciuki!
Przy pierwszym szczepieniu u nas była gorączka 38 stopni. Spadła po pedicetamolu. Podawaliśmy też rota.
Zulu, to nie jest jeszcze katar. Katar u malucha to zatkany nosek katarem, wtedy dziecko się budzi, nie może spać bo ma problemy z oddychaniem, głośno charczy, słychać że coś tam mocno przytyka nosek. Je bardzo nerwowo, bo nie może oddychać w trakcie jedzenia.
Ladyo pięknie wyglądasz
Ja zaraportuję później. Marta przysnęła więc idę jeszcze dospać, bo jeszcze muszę na śnieg dzisiaj znaleźć siły.
-
Kic, wyglądasz obłędnie!! 💪💪💪😍😍😍
Wróżę Ci szybciutkiego osiągnięcia zamierzonych efektów ♥️♥️♥️