Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam kolejna noc nie przespana (lacznie moze spalam ze 3h). Czuje sie jak wrak czlowieka. 😔😔.
Ounai rozmawialam z kuzynka. Stwierdzila, bym juz nie brala zadnych lekow. Rozumie, ze jest mmi ciezko ale mam dotrwac do 26.01 i zadac by wywolywali jak najszybciej. Takze bede podazac za jej porada. -
nick nieaktualnyLalia wrote:Annia6, świetna noc 😁 oby częściej Miki robił Ci takie prezenty 😁
Enigva, Suzi wysyłam duuużo mocy i siły! Dacie radę dziewczyny 💪
Motylku, to odpoczniesz troszkę jak dzieciaczki wracają do przedszkola i żłobka 👍 a organizm nawadnia się długo, plus pamiętaj że karmisz, więc nawet te 3l może być za mało 🤔
Kar, powodzenia na wizycie ✊
Inaa, super że Tymcio złapał pierś, pomału się wszystko unormuje 💙
Gagatko, silna ta Twoja córcia, wierzę że szybciutko wyjdziecie do domku ♥️
Karolina, Matylda cudna 😍 pomalutku nauczycie się siebie, spokojnie 😘
My też nie możemy narzekać na dzisiejszą noc ☺️
Jak zasnął o 20, tak później pobudki 22, 2:30, 5:50, 7:30 i 9:00 ☺️ wiadomo, przebieranie, karmienie lulanie ale max godzinę więc pospaliśmy łącznie od 23:30 do 9:00 jakieś 7-8 godzin 👌
Dzisiaj na 14:00 jedziemy do fizjoterapeuty, taka profilaktyczna wizyta żeby sprawdzić czy u Olka wszystko dobrze i w razie czego wspierać go jakimiś ćwiczeniami czy nawykami 😉
Daj znać po wizycie u fizjo! -
Dziewczyny Mikołaj też miał lekka przepuklinę pępkowa i ona już prawie jest niewidoczna jak ma silniejszy brzuszek. 👍
Kicku nie nastawiam się na regularność takich nocy, ale i tak było miło się wyspać.U nas dobrze.
Martwimy się powrotem teściowej do pracy i do szkoły.
A jak u Ciebie? Mniej tutaj Ciebie ostatnio.
KarolinaMaria ale śliczna Matyldzia. Dużo krwi straciłaś pewnie jesteś osłabiona.Zulugula lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ania81 wrote:Ja mam kolejna noc nie przespana (lacznie moze spalam ze 3h). Czuje sie jak wrak czlowieka. 😔😔.
Ounai rozmawialam z kuzynka. Stwierdzila, bym juz nie brala zadnych lekow. Rozumie, ze jest mmi ciezko ale mam dotrwac do 26.01 i zadac by wywolywali jak najszybciej. Takze bede podazac za jej porada.liczyłam na to, że kuzynka jednak coś wymyśli
Ania81 lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Ladyo, SzalonaOna, Zulugula, Nowastaraczka, Ounai, Ania81, Lalia, Sylwucha, Inaa89, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Karolina, Matyldzia jest przepiękna 😍
Nowastaraczka pamiętaj, że Marta przekonała się dopiero tydzień temu, mając 4,5 miesiąca. Leo jest mniejszy. I to Marrakesz dopiero po tym jak polubiła grzybka mombella. I też to nie było tak, że od razu zassała. Najpierw dawałam jej do nocnego usypiania i wypluwala a ja wkładałam ona znowu wypluwala, wkładałam i przytrzymywalam delikatnie, potem zabrałyśmy na spacer, później w czasie usypiania w dzień i tak dalej się uczymy tego smoczka.Nowastaraczka lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
SzalonaOna wrote:I jeszcze pytanko mam..
Ta moja waga ciągle mi pokazuje, że mam niewłaściwe nawodnienie organizmu. Dziwne, bo wypijam około 3l wody dziennie, prócz tego tylko 2 kawy z mlekiem. MÓJ P cały czas ma nawodnienie idealne, mimo, że on właściwie wody nie. Pije wcale.
Wiecie dlaczego mogę być niedostatecznie nawodniona? Jak to zmienić?SzalonaOna lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Mia 3 kg cc Ok godz 10 i 10 pkt póki co nie mam zdj podanie znieczulenia w kręgosłup bolało wbijała się z dwa razy dawała na leżąco te znieczulenie na boku leżałam i podawanie bolało a z synem miałam na siedząco i nawet nie poczułam .. trzęsie mnie dość mocno teraz i skacze mi ciśnienie obserwują czemu .. ja zawsze miałam niskie .. na sali w czasie cc tez Ok 95 na 55 a wjechaliśmy na górę do pooperacyjnej i tu 175 na 125.. teraz trochę spadło i oby już było Ok
KarolinaMaria, Annia, SzalonaOna, kic83, Gagatka, Ania81, Lalia, Zulugula, Nowastaraczka, Ladyo, Julik, Inaa89, kar_oliv, Iryska, Fragaria, dmg111 lubią tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Ounai wrote:80 dla rocznego dziecka? Nie będzie za małe?
O tym samym pomyślałamOunai, Sylwucha lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia wrote:Dziewczyny Mikołaj też miał lekka przepuklinę pępkowa i ona już prawie jest niewidoczna jak ma silniejszy brzuszek. 👍
Kicku nie nastawiam się na regularność takich nocy, ale i tak było miło się wyspać.U nas dobrze.
Martwimy się powrotem teściowej do pracy i do szkoły.
A jak u Ciebie? Mniej tutaj Ciebie ostatnio.
KarolinaMaria ale śliczna Matyldzia. Dużo krwi straciłaś pewnie jesteś osłabiona.
Moje ananaski spały dziś 7 godzin. Pojadly i spały jeszcze 4. Takze miałam czas na kawkę i tv 😎
O 16 jadę z moim psim dzieckiem na szczepienie 😉🐕
Szkoda, że kobry jeszcze sa małe, bo wzielabym je na sanki 😉
U Was też tyle śniegu?kic83, Annia, Ania81, Lalia, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysuzi1994 wrote:Mia 3 kg cc Ok godz 10 i 10 pkt póki co nie mam zdj podanie znieczulenia w kręgosłup bolało wbijała się z dwa razy dawała na leżąco te znieczulenie na boku leżałam i podawanie bolało a z synem miałam na siedząco i nawet nie poczułam .. trzęsie mnie dość mocno teraz i skacze mi ciśnienie obserwują czemu .. ja zawsze miałam niskie .. na sali w czasie cc tez Ok 95 na 55 a wjechaliśmy na górę do pooperacyjnej i tu 175 na 125.. teraz trochę spadło i oby już było Ok
-
Sylwucha wrote:U nas też była przepuklinka u obu dziewczynek. U Lenki już nie ma, a u Oliwki niewiele zostało.
Moje ananaski spały dziś 7 godzin. Pojadly i spały jeszcze 4. Takze miałam czas na kawkę i tv 😎
U Was też tyle śniegu?Lalia, Sylwucha, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
suzi1994 wrote:Mia 3 kg cc Ok godz 10 i 10 pkt póki co nie mam zdj podanie znieczulenia w kręgosłup bolało wbijała się z dwa razy dawała na leżąco te znieczulenie na boku leżałam i podawanie bolało a z synem miałam na siedząco i nawet nie poczułam .. trzęsie mnie dość mocno teraz i skacze mi ciśnienie obserwują czemu .. ja zawsze miałam niskie .. na sali w czasie cc tez Ok 95 na 55 a wjechaliśmy na górę do pooperacyjnej i tu 175 na 125.. teraz trochę spadło i oby już było OkMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnySylwucha wrote:U nas też była przepuklinka u obu dziewczynek. U Lenki już nie ma, a u Oliwki niewiele zostało.
U Was też tyle śniegu?