Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam kolejna noc nie przespana (lacznie moze spalam ze 3h). Czuje sie jak wrak czlowieka. 😔😔.
Ounai rozmawialam z kuzynka. Stwierdzila, bym juz nie brala zadnych lekow. Rozumie, ze jest mmi ciezko ale mam dotrwac do 26.01 i zadac by wywolywali jak najszybciej. Takze bede podazac za jej porada. -
nick nieaktualnyLalia wrote:Annia6, świetna noc 😁 oby częściej Miki robił Ci takie prezenty 😁
Enigva, Suzi wysyłam duuużo mocy i siły! Dacie radę dziewczyny 💪
Motylku, to odpoczniesz troszkę jak dzieciaczki wracają do przedszkola i żłobka 👍 a organizm nawadnia się długo, plus pamiętaj że karmisz, więc nawet te 3l może być za mało 🤔
Kar, powodzenia na wizycie ✊
Inaa, super że Tymcio złapał pierś, pomału się wszystko unormuje 💙
Gagatko, silna ta Twoja córcia, wierzę że szybciutko wyjdziecie do domku ♥️
Karolina, Matylda cudna 😍 pomalutku nauczycie się siebie, spokojnie 😘
My też nie możemy narzekać na dzisiejszą noc ☺️
Jak zasnął o 20, tak później pobudki 22, 2:30, 5:50, 7:30 i 9:00 ☺️ wiadomo, przebieranie, karmienie lulanie ale max godzinę więc pospaliśmy łącznie od 23:30 do 9:00 jakieś 7-8 godzin 👌
Dzisiaj na 14:00 jedziemy do fizjoterapeuty, taka profilaktyczna wizyta żeby sprawdzić czy u Olka wszystko dobrze i w razie czego wspierać go jakimiś ćwiczeniami czy nawykami 😉
Daj znać po wizycie u fizjo! -
Dziewczyny Mikołaj też miał lekka przepuklinę pępkowa i ona już prawie jest niewidoczna jak ma silniejszy brzuszek. 👍
Kicku nie nastawiam się na regularność takich nocy, ale i tak było miło się wyspać.U nas dobrze.
Martwimy się powrotem teściowej do pracy i do szkoły.
A jak u Ciebie? Mniej tutaj Ciebie ostatnio.
KarolinaMaria ale śliczna Matyldzia. Dużo krwi straciłaś pewnie jesteś osłabiona.Zulugula lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ania81 wrote:Ja mam kolejna noc nie przespana (lacznie moze spalam ze 3h). Czuje sie jak wrak czlowieka. 😔😔.
Ounai rozmawialam z kuzynka. Stwierdzila, bym juz nie brala zadnych lekow. Rozumie, ze jest mmi ciezko ale mam dotrwac do 26.01 i zadac by wywolywali jak najszybciej. Takze bede podazac za jej porada.liczyłam na to, że kuzynka jednak coś wymyśli
Ania81 lubi tę wiadomość
-
Ladyo, SzalonaOna, Zulugula, Nowastaraczka, Ounai, Ania81, Lalia, Sylwucha, Inaa89, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Karolina, Matyldzia jest przepiękna 😍
Nowastaraczka pamiętaj, że Marta przekonała się dopiero tydzień temu, mając 4,5 miesiąca. Leo jest mniejszy. I to Marrakesz dopiero po tym jak polubiła grzybka mombella. I też to nie było tak, że od razu zassała. Najpierw dawałam jej do nocnego usypiania i wypluwala a ja wkładałam ona znowu wypluwala, wkładałam i przytrzymywalam delikatnie, potem zabrałyśmy na spacer, później w czasie usypiania w dzień i tak dalej się uczymy tego smoczka.Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:I jeszcze pytanko mam..
Ta moja waga ciągle mi pokazuje, że mam niewłaściwe nawodnienie organizmu. Dziwne, bo wypijam około 3l wody dziennie, prócz tego tylko 2 kawy z mlekiem. MÓJ P cały czas ma nawodnienie idealne, mimo, że on właściwie wody nie. Pije wcale.
Wiecie dlaczego mogę być niedostatecznie nawodniona? Jak to zmienić?SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Mia 3 kg cc Ok godz 10 i 10 pkt póki co nie mam zdj podanie znieczulenia w kręgosłup bolało wbijała się z dwa razy dawała na leżąco te znieczulenie na boku leżałam i podawanie bolało a z synem miałam na siedząco i nawet nie poczułam .. trzęsie mnie dość mocno teraz i skacze mi ciśnienie obserwują czemu .. ja zawsze miałam niskie .. na sali w czasie cc tez Ok 95 na 55 a wjechaliśmy na górę do pooperacyjnej i tu 175 na 125.. teraz trochę spadło i oby już było Ok
KarolinaMaria, Annia, SzalonaOna, kic83, Gagatka, Ania81, Lalia, Zulugula, Nowastaraczka, Ladyo, Julik, Inaa89, kar_oliv, Iryska, Fragaria, dmg111 lubią tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Ounai wrote:80 dla rocznego dziecka? Nie będzie za małe?
O tym samym pomyślałamOunai, Sylwucha lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia wrote:Dziewczyny Mikołaj też miał lekka przepuklinę pępkowa i ona już prawie jest niewidoczna jak ma silniejszy brzuszek. 👍
Kicku nie nastawiam się na regularność takich nocy, ale i tak było miło się wyspać.U nas dobrze.
Martwimy się powrotem teściowej do pracy i do szkoły.
A jak u Ciebie? Mniej tutaj Ciebie ostatnio.
KarolinaMaria ale śliczna Matyldzia. Dużo krwi straciłaś pewnie jesteś osłabiona.
Moje ananaski spały dziś 7 godzin. Pojadly i spały jeszcze 4. Takze miałam czas na kawkę i tv 😎
O 16 jadę z moim psim dzieckiem na szczepienie 😉🐕
Szkoda, że kobry jeszcze sa małe, bo wzielabym je na sanki 😉
U Was też tyle śniegu?kic83, Annia, Ania81, Lalia, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysuzi1994 wrote:Mia 3 kg cc Ok godz 10 i 10 pkt póki co nie mam zdj podanie znieczulenia w kręgosłup bolało wbijała się z dwa razy dawała na leżąco te znieczulenie na boku leżałam i podawanie bolało a z synem miałam na siedząco i nawet nie poczułam .. trzęsie mnie dość mocno teraz i skacze mi ciśnienie obserwują czemu .. ja zawsze miałam niskie .. na sali w czasie cc tez Ok 95 na 55 a wjechaliśmy na górę do pooperacyjnej i tu 175 na 125.. teraz trochę spadło i oby już było Ok
-
Sylwucha wrote:U nas też była przepuklinka u obu dziewczynek. U Lenki już nie ma, a u Oliwki niewiele zostało.
Moje ananaski spały dziś 7 godzin. Pojadly i spały jeszcze 4. Takze miałam czas na kawkę i tv 😎
U Was też tyle śniegu?Lalia, Sylwucha, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
suzi1994 wrote:Mia 3 kg cc Ok godz 10 i 10 pkt póki co nie mam zdj podanie znieczulenia w kręgosłup bolało wbijała się z dwa razy dawała na leżąco te znieczulenie na boku leżałam i podawanie bolało a z synem miałam na siedząco i nawet nie poczułam .. trzęsie mnie dość mocno teraz i skacze mi ciśnienie obserwują czemu .. ja zawsze miałam niskie .. na sali w czasie cc tez Ok 95 na 55 a wjechaliśmy na górę do pooperacyjnej i tu 175 na 125.. teraz trochę spadło i oby już było OkMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnySylwucha wrote:U nas też była przepuklinka u obu dziewczynek. U Lenki już nie ma, a u Oliwki niewiele zostało.
U Was też tyle śniegu?